Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 117
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • Варна
Благодаря за отзивите за боята!
До сега ползвах Лореал Кастинг, но вече след първото измиване и бялата коса пак лъсва Sad.

Някой да е ползвал продуктите на Авиа? Всичките им неща са с хума и много ме съблазнява да пробвам. Не знам от къде мога да си ги купя във Варна, но ще се оглеждам за тази марка.
Ще съм благодарна на отзиви Simple Smile !

# 107
Някой да е ползвал продуктите на Авиа? Всичките им неща са с хума и много ме съблазнява да пробвам. Не знам от къде мога да си ги купя във Варна, но ще се оглеждам за тази марка.
В "Елитис" трябва да ги има, но не съм ги пробвала и не мога да дам мнение.
Вчера се измих със шампоан Здраве за чуствителен скалп и себорея...катранен е май...
Катрана не изсушава ли още повече скалпа? Аз ползвам шампоана на "Здраве", действа ми много добре, а имах същия проблем.

# 108
  • София
Някой да има впечатления от избелващия крем на Биотрейд - Мелабел ?

Аз не съм доволна. Ползвах го тъпо и упорито три зими /от късна есен до ранна пролет/ без абсолютно никакъв резултат. Иначе ако има някоя излязла пъпчица, много бързо завяхва от него.
Ако ще го пробваш, имай предвид, че трябва да се маже много внимателно - на тънък и равномерен слой, защото в противен случай кожата изгаря.  Peace

# 109

Аз не съм доволна. Ползвах го тъпо и упорито три зими /от късна есен до ранна пролет/ без абсолютно никакъв резултат. Иначе ако има някоя излязла пъпчица, много бързо завяхва от него.
Ако ще го пробваш, имай предвид, че трябва да се маже много внимателно - на тънък и равномерен слой, защото в противен случай кожата изгаря.  Peace

Здравейте и от мен  bowuu записвам се да ви следя,като ще кажа и аз от какво съм доволен напоследък-новия крем Moisture Match на GARNIER-за смесена към мазна кожа-от първото нанасяне кожата ми стана гладка,хидратирана и забелязвам,че наистина матира Т-зоната,която при този тип е лъщяща;Другото нещо е EVELINE Extreme 4D-Fitness-единствения продукт за отслабване и стягане,от който виждам подобрение от 1намазване(поне при мен);много съм доволен и от шампоана на BALEA за мазна коса с Маточина и Розмарин-косата ми е чиста цял ден и не ми се омазнява лесно  Peace

# 110

Благодаря за отзива  Hug
Поръчах вече Мелабел Форте - да го видим.

Въобще, ако някой има добри отзиви за избелващ пигментации крем - ще съм му благодарна да сподели?

Имаше един на Боди Ди, който беше хвален - но предпочетох Мелабел.

# 111
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря за отзивите за боята!
До сега ползвах Лореал Кастинг, но вече след първото измиване и бялата коса пак лъсва Sad.

Продуктите на Авиа ги продават в Елитис.Погледни там.

# 112
Преди малко си направих маската против бръчки на Клеопатра. Е, не успях да стоя 20 минути, а само около 10, но определено съм доволна от резултата и ще повторя Simple Smile

# 113
Каква е тази маска на Клеопатра ?

# 114
# 115
И аз съм супер доволна от маските на Клеопатра.Ползвала съм 2 вида - против акне и избелващата.Лицето ми сияеше, имаше видима разлика дори и след първото ползване.За съжаление напоследък не я намирам никъде.Струваха около 30 стотинки и стигаха за около десетина ползвания.

# 116
  • Варна
Преди няколко дена си взех този крем и на първо четене съм доволна.
http://apteka.framar.bg/30005273/%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%85 … B-50-%D0%BC%D0%BB

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 10:35 от mariel444e

# 117
Препоръчайте ми някакъв ефикасен препарат за почистване на фаянс и мивки. Ползвала съм какво ли не, ама нещо все не съм доволна от резултата. Преди време ми бяха дали някакъв италиански, който се разрежда с вода и вършеше добра работа, но така и не можаха да ми кажат какъв е  Rolling Eyes

фаянс и мивки в "Наш дом"  Laughing

# 118
# 119
Здравейте Wink Сетих се за още нещо,от което съм доволен-
Скрит текст:
Това е почистващия двуфазен лосион за очи и устни на Лореал;наистина почиства и не щипе,но знам че е за грим,не само за замърсявания;аз искам да попитам дали е проблем да си чистя очите и устните с него,да не би да е силен и след време да се появят някакви проблеми?Някой има ли отзиви,и вие от какво сте доволни за почистване на очи и устни?

Общи условия

Активация на акаунт