Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 271
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
pantera666, благодаря за отговора. Тези дни ще отида до Lilly да си взема машинката. Трябва да изрежа талончето от списанието и да го представя на касата, когато я купувам, нали така (до сега не съм използвала талончета от списанието на Lilly)?

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 23:22 от ❇Sisi_91❇

# 376
Да попитам, каква е цената на едно патронче за коментираната машинка от Лили?

# 377
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Зависи от къде го купуваш.Аз ги вземам около 2.80-3.20лв. Като едно патронче ми стига за цели крака, цели ръце и остава още...

# 378
В момента в списанието на Лили има и за него талон, с който цената е под 2лв
Още се чудя да си вземам ли или да не се цапотя, ами да си ходя на козметик....

# 379
Зарибих се и аз по-тази машинка  ooooh! ще отида по-късно до Лили  Simple Smile май ще се купува.

# 380
  • София
Редовната цена на "патрочето" кола маска на Перфект е 2.65лв. Явно сега има намаление.
Италианските кола маски в патрони и купувам от МОЛ София, на втория етаж има фирмен магазин и козметичен салон и от там. Последно ги взимах по 4.00лв. Има за по-плътни косми, за разреждане на растежа и изтъняване и др. видове. На Перфект съм доволна от шоколадовото "патрочне".

❇Sisi_91❇ , нагревателя се ползва само за да затопли, разтопи кола маската до нужната топлина. Птрончето и коламаската стават и за интимните части.  Аз го прилагам и там. Simple Smile

# 381
  • Стара Загора
А аз защо си мислех, че я затопля и след това  се нанася като рол-он върху желаните места  Rolling Eyes Самото патронче няма ли отгоре приставка за нанасяне?

# 382
А аз защо си мислех, че я затопля и след това  се нанася като рол-он върху желаните места  Rolling Eyes Самото патронче няма ли отгоре приставка за нанасяне?

Tака е...Има си ролка и аз си ползвам цялата машинка, не вадя патрончето или нещо подобно.

# 383
  • София
Честно казано, не съм се сетила с цялата машинка да действам. Следващият път ще опитам. Simple Smile

# 384
Честно казано, не съм се сетила с цялата машинка да действам. Следващият път ще опитам. Simple Smile

Не ти ли пари?Като се нагрее това патронче не мога да го хвана.. Mr. Green

# 385
  • София

О, пари и то доста, но аз го хващам с хавлиена кърпа.

# 386

О, пари и то доста, но аз го хващам с хавлиена кърпа.

Ооо аз за първи път видях машинката при една козметичка и тя така си бачкаше с нея.После и аз така свикнах и нямам проблем.Не ми пари поне.А ММ намери и по-дълъг кабел и работата е 6  Mr. Green

Да похваля скраба за лице на Биотен...чуден е ..после ще ви пусна снимка

# 387
  • София
Нагревателят на Перфект за кола маска е много добър, само ако можеше по-бързо да затопля колата или може би аз съм бързак и искам всичко да става на минутата.  newsm78 Simple Smile

# 388
много съм доволна от маслената маска на афродита за коса с три масла и от хидратиращия крем за тяло от лидъл

# 389
Ето ви подробно за нагревателя на Перфект.Който има въпроси да пише  Peace Ще помагам...
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/07/perfect.html

Общи условия

Активация на акаунт