Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 212
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Аз от маската с нийм на Хималая съм много доволна, на тази с глина отдавна й се чудя, но мисля скоро и нея да пробвам.

# 406
Хм замислихте ме  Thinking да взема да си купя и двете и да ги редувам Simple Smile

# 407
Моята глинена обаче е 150мл, а не 75мл. Беше промо опаковка! Пилинга единствено на носа...не знам! Ако искате я пробвайте, споделете после мнение! Simple Smile

# 408
Аз на цялото лице си я ползвам, кожата ми е смесена към мазна

# 409
  • Пловдив
И аз го имам пилинга. Наистина много боли като се маха, най-вече по долната челюст където има косъмчето  #Crazy Втория път ще си сложа само на носа, челото и по скулите където имам повече разширени пори.

# 410
Направо ми се насълзиха очите...един път само я ползвах. Скоро може само на носа да си сложа!

# 411
  • София
pantera666 , благодаря за инфото! Simple Smile   bouquet

# 412
Тая маска е хубава,но много косъмчета се отскубват,направо си е като кола маска на лицето и спрях да я ползвам,да не би да ми излязат косми по лицето...

# 413
  • София
за коя маска става въпрос, защото точно пилинг маска си търся.

# 414
  • Sofia
Записвам се в тази хубава тема с това:

Взех го, защото нямаше Нивеа, но тези се оказаха даже по-хубави  Peace

# 415
за коя маска става въпрос, защото точно пилинг маска си търся.
на Хималая пилинг маската...

# 416
  • Варна

ОООО тези и аз ги имам,многооооо добри! Peace

# 417

ОООО тези и аз ги имам,многооооо добри! Peace
Къде ги има?

# 418
  • Sofia
Момичета, от сърце ви благодаря за информацията, която дадохте  за нагревателите на Перфект и по- специално на Веси  за публикацията в блога.   bouquet
Още утре ще отида да си го купя, дано да го намеря. В момента съм във Варна, удобно ми е да отскоча до Лили на Чаталджа, надявам се, че няма да е разграбен покрай промоцията.
За да не е спам да споделя, че  съм много доволна от маслото от пшеничен зародиш на Икаров .Мажа си околоочния контур вечер. За мен това е най- ефикасната грижа за тази зона. Никой крем не ми е действал толкова добре. Другото евтино и хубаво  нещо, което съм си купувала  напоследък са едни малки капсулки на Балеа,към 3 лв и малко струваха, наистина освежават лицето много и като че ли позаглаждат бръчиците:

http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … n-konzentrat.html

# 419
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мерси  Crazy
Ииии сега защо ми напомнихте за тези капсули, тъкмо ги бях забравила...В темата за ДМ ги хвалеха доста момичета.

Общи условия

Активация на акаунт