Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 174
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
И моята коса е тъмна, но сухият шампоан на Шаума ми оставяше бели следи, но пак казвам, че не всеки път. Има някаква техника на пръскане, определено, обаче не я схващам още...ползвала съм го броени пъти. Пък и нали като се разреши косата, бялото изчезва...
Аз съм споделяла тук в темата за този крем за тяло на Билка:
Скрит текст:
Не знам колко е за тук, но...та, въпросът ми е дали сте го виждали някъде? Аз го издирвам от известно време. Ще съм благодарна, ако го мернете някъде да свиркате.
Да похваля тази маска, от магазин ДМ. Еднократна/двукратна (зависи как я нанесете- на мен ми остана за още веднъж). Почиства страхотно и струва под 2лв.
Скрит текст:

# 511
deriel, още един глас за кремовете на "Арома". Купувам за втори път цялата розова серия.

# 512
  • София
Здравейте,
има ли доволни от тази боя за коса
Скрит текст:
Аз съм доволна от боите на ММ, и от амонячните и от безамонячните, покривни са, щадящи, и количеството стига за много повече коса, от колкото гарниер/палете/вела и тн  Peace
И моето мнение е такова, много щадяща боя. Спрях да ги ползвам, защото нямат цвета русо, който търся, иначе ги заглеждам все, но са им малко скучни русите цветове.

# 513
  • Испания
Здравейте,
има ли доволни от тази боя за коса
Скрит текст:
Аз съм доволна от боите на ММ, и от амонячните и от безамонячните, покривни са, щадящи, и количеството стига за много повече коса, от колкото гарниер/палете/вела и тн  Peace
И моето мнение е такова, много щадяща боя. Спрях да ги ползвам, защото нямат цвета русо, който търся, иначе ги заглеждам все, но са им малко скучни русите цветове.
[/quote

Още един +  Hug Използвам червените цветове.Изключително трайна и покривна  Peace Дълго време използвах Палетте и Велатон.С тази боя косата ми се чувства значително по-добре и най-важното- спря да пада.

# 514
Много доволен!
Скрит текст:
  nuts

# 515
deriel, да ползала съм този крем на Арома, много съм доволна. С кофеин е и веднага усещам ободряващото му действие - става ми много леко на очите. Много подходящ при работа с компютър.
И най-важното - няма парабени.

Скрит текст:

Точно той ме интересуваше ... Благодаря Simple Smile

# 516
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За тези, които се интересуват от лакове да похваля пясъците на ГР.Определено не отстъпват на тези на ОПИ:
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/07/golden-rose-holiday-59-63.html

# 517
  • Перник
За тези, които се интересуват от лакове да похваля пясъците на ГР.Определено не отстъпват на тези на ОПИ:
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/07/golden-rose-holiday-59-63.html

Аз пък си взех "пясък" Перфект - вече 4-ти ден не е мръднал, при положение, че мия съдове, готвя и т.н.

# 518
почти две седмици съм с Perfect S68 на краката - не е мръднал! на ръце - може би 4 дни издържа на непрекъснат тормоз

# 519
  • София/Горна Оряховица
почти две седмици съм с Perfect S68 на краката - не е мръднал! на ръце - може би 4 дни издържа на непрекъснат тормоз

Aз си надрах ноктите, като го свалях  ooooh! . Сигурно заради глитърчетата, като го свалих и по ноктите ми се виждаха резки  Crossing Arms . Сега е понижен в ранг и чака да спра да му се сърдя.

# 520
да, трудно го свалих от ръцете ooooh!
от краката още не съм, но мисля да го сваля и пак да го сложа
жалко само, че се полира с времето и не е толкова хубаво грапав колкото когато е "пресен"

# 521

Aз си надрах ноктите, като го свалях  ooooh! . Сигурно заради глитърчетата, като го свалих и по ноктите ми се виждаха резки  Crossing Arms . Сега е понижен в ранг и чака да спра да му се сърдя.

Този лак го махнах като си увих ноктите с памук напоен с лакочистител, постоях 5 мин. и си падна сам.

# 522
Хубав лосион за тяло с лек блясък? Моля за препоръки Simple Smile

# 523
  • София/Горна Оряховица

Този лак го махнах като си увих ноктите с памук напоен с лакочистител, постоях 5 мин. и си падна сам.

Така си махам всичките лакове  Peace . Освен 1-2 по-бледи, но аз обикновено нося ярки лакове. По-лесно и mess free ми е да ги махам така.

Глитъри не ми дерат ноктите, обаче този лак - да  Tired .

# 524
  • София
И аз съм вече 2 седмици с лак на краката, който не е мръднал. С лак на Flormar и отгоре Jolly Jewels 101 съм (заслугата е на 2рия Wink).

За свалянето на глитъри - имаше линк от блог, та оттам взех идеята - всеки нокът се увива с памук с лакочистител и отгоре с алуминиево фолио, така се стои няколко минути.

Общи условия

Активация на акаунт