Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 103
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Гледам, че сте обсъждали спиралата на Римел Wow нещо си. След като очите ми се подуха от спирала на Буржоа, я смених с тази на Римел - от нея не ми се подуват очите. Странно как по-евтините продукти ми действат по-добре от скъпите.Въпросната спирала на Римел я взех за 4 и нещо от Лили.
При мен също се получи някаква алергия преди години,подуха ми се клепачите от гримове и спирали.Трябваше ми спирла за чувствителни очи.Отидох в едно магазинче и ми предложиха на Римел -скъпа си беше за времето.Взех я и останах очарована.Сега пак посегнах към нея-как да не я вземеш намалена на 4.40лв Hug

# 571
  • Испания
Mixa - мицеларна почистваща вода за бебета и почистващо мляко за бебета. Ползвам ги за сваляне на грим. Получих ужасна алергична реакция от няколко нощни крема, след което очите ми почнаха да се подуват от почти цялата ми козметика, която ползвам вечерно време. Наложи се да сменя всичко, както и да спра да се мажа с кремове (по препоръка на лекар). Откакто ползвам тези 2 продукта (вече няколко дена), очите ми почнаха да спадат, а днес дори едното въобще не беше подуто. Предполагам, че до няколко дена и другото ще спадне. Моята кожа е много чувствителна и реактивна и много трудно понася козметиката за възрастни. Обикновено ползвам бебешки продукти, но те пък не са ми достатъчно подхранващи. Използвам бебешката мицеларна вода наместо тоник и ми овлажнява кожата по-добре отколкото тоника за суха кожа, който ползвах преди това , съчетан с крем. Ако всичко продължава да се движи все така в благоприятна посока, ще си взема и техния крем против бръчки. За съжаление от няколко крема против бръчки направих реакция, изглежда са много силни за моята чувствителна кожа, а вече виждам първите линии и ми се иска да ползвам нещо специално за тази цел. Дано и кремът им ми се отрази така добре, както тези 2 почистващи продукта!
Дъщеря ми е с чувствителна кожа и  използва само мицеларна вода на Биодерма и кремове на Биодерма и Авен.Днес и аз се загледах в  ДМ на въпросните продукти.Имаше пълната серия-лосиони,вода,кремове  newsm78 Направи ми впечатление ,че са без парабени и че са френски,макар че пишеше на етикета на словенски или нещо подобно.Не посмях да купя ,но май ще престраша-цената е съблазняваща  Rolling Eyes

Мдааа,точно Лореал си пишеше,аз затова и не посмях да купя де  Thinking

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 23:04 от pepina1965

# 572
Ами те (Микса) са на Лореал. АЗ видях после, откакто ги взех - мисля, че на дъното пишеше, че са на Лореал (както са примерно Мейбълин). Аз ако знаех, че са на Лореал, сигурно изобщо нямаше да взема, защото от козметиката на Лореал постоянно получавам алергични реакции, но явно за тази са внимавали повече.  Laughing Поне бебешката серия ми допадна заради факта, че не ми причинява алергични реакции, а дори помага настоящите да отшумят.
Всъщност от дъщерните проекти на Лореал, които са уж по-нисък клас, не получавам такива реакции. Примерно Мейбълин и Гарние ми понасят по-добре, но пак зависи от конкретния продукт. Аз много съм загазила с моята свръх чувствителна кожа, но добре че се намират и продукти, които да ми се отразяват добре.  За жалост ги откривам на принципа на пробата и грешката.

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 16:04 от HAPPY_QUEEN

# 573
  • София
inagsv, feria99  благодаря!   bouquet

# 574
  • София
Относно Глис, ползвам предимно маските им и съм била все доволна от тези:
Скрит текст:

Скрит текст:
- когато излезе спреят от тази серия си го купих, но не е нищо особено, затова пък маскат е супер.

Скрит текст:

Все са тежки продукти, за суха коса. Имаше една розова, с розово масло, тя е страхотна за нетретирана коса, стоеше като гел и миришеше страхотно, но на мен ми идваше недостатъчно подхранваща.

Новите не съм ги ползвала още, въпреки че съм им хвърлила око, накупих си други, та когато ги изразходя.

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 11:31 от Аня♥♥

# 575
  • София
А отзиви за мус-маските?
Скрит текст:

Скрит текст:

# 576

Може да е коментиран, но този шампоан ме  изненада  Grinning

# 577
  • Бургас
А отзиви за мус-маските?
Скрит текст:

Скрит текст:
Тези изглеждат много интересно, които ги е ползвал да си признае, и на мен ми е любопитно. Wink
Иначе съм супер доволна от това чудо, ползвам от няколко години

# 578
Аня♥♥, тези маски с отмиване ли са или без?

Иначе да похваля още един евтин продукт за измиване на чувствителна кожа (за тяло) - Balea med creme-ol dusche - медицинската серия за измиване на тяло (от ДМ). Почти всички измивни гелове, кремове, сапуни и пр. ми изсушават кожата и предизвикват раздразнение. Този е откритие за мен - никакво раздразнение, добре подхранена и измита кожа без изсушаване, цена под 5 лв - не помня точно - може би 3-4 лв за 300 мл. ПОлзвам го и като интимен гел, защото другите интимни гелове и интимни лосиони ми предизвикват раздразнение. Дълго време се чудех какъв ми е проблема, докато не смених интимния лосион с този душ-крем и нещата се оправиха. Оказа се, че другите интимни лосиони са ми изсушавали прекомерно кожата и затова се е раздразнявала. Та го ползвам 2 в 1 - душ крем и интимен лосион.  Simple Smile

Скрит текст:

# 579
Сега си поръчах от сайта на Арома - комплект лятна грижа, 2 балсама за коса, маска за коса и интимен душ-гел. Имате ли наблюдения от продуктите на Арома? Не са кремове за лице и предполагам, че ще съм доволна.

# 580
  • София
Аня♥♥, тези маски с отмиване ли са или без?
Със отмиване са всички, мисля, че и мус маските са така, но не съм ги пробвала.

# 581
Здравейте,препоръчайте ми лак за коса със силна фиксация,но да не е на Тафт или Нивеа.Не съм очарована от тях.Гледах на Гарние някакъв с бамбук ако не се лъжа,но не посмях да си го купя.трябва ми да е със силна фиксация, защото като си вдигна косата стърчат косъмчета,а досега не съм открила някой лак който да ми приглажда хубаво косата и да ми харесва.

# 582
взех си днес на essence два глоса със звучните имена big night out и nude kiss, хубави са, имам и някакъв стар на Ив Сен Лоран, който обаче в никакъв случай не е по-хубав или траен. а тези все пак са по 4и50 лева Grinning

# 583
Изчетох само няколко страници, но ако не сте го коментирали: кремът на "Хималая" против акне при мен свърши чудеса.  Дълго време ползвах само скъпа медицинска козметика, редовно ходех на козметик за почисване, процедури с различни апарати и т.н. Един ден просто ми се искаше да похарча малко пари за нещо в аптеката, ей така, за глезотия, и да не е по рецепта на дерматоложката и така попаднах на ей това кремче.
http://apteka.framar.bg/30028092/%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB% … -30-%D0%B3%D1%80-

# 584
Добро утро:) моля да ми препоръчате пяна за коса на добра цена за начупване на косата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт