Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 132
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Аз не мога да се сдържа отново да похваля червения балсам на глис - сатен релакс, не мога да си позная косата.
Скрит текст:

# 556
Днес си купих отново рол-она на Ревлон - Mitchum. Toзи е лилав и мирише много нежно и хубаво. Simple Smile

Скрит текст:
Аз го търсих скоро в Кауфланд, но установих, че отдавна не го зареждат. Къде го откри?  Simple Smile
В Ивис в момента е на промоция и мисля, че цената е 3лв.

# 557
  • София
Извинявам се за невежеството, но има ли в София Ивис и къде? Blush

# 558
  • София/Горна Оряховица
Да успях да отворя линка ти в крайна сметка, ще пробвам и аз тази серия в момент, в който смятам че има нужда косата ми, понеже в противен случай ще ми дойде силен, ако нямам нужда от подхранване.
Пробвай розовия, аромата е страхотен и върши чудесна работа /спрея де/, пръскам си от него дори като реша да се среша, не само след като измия косата.

И аз ги ползвам така, и са учудващо икономични - един спрей ми стига за около 3 месеца. Като вземем и предвид, че уцелих преди време промоция и бяха на около 4лв и се заредих с 3 различни спрея, много съм доволна  Mr. Green . Обожавам този розовия (мирише много приятно), също този, и един лилав с морски колаген, уж е за обем, но просто се сресвам по-лесно. (не мога да му намеря снимка, сайта на Шварцкопф заби  Tired ) .

# 559

Днес си купих отново рол-она на Ревлон - Mitchum. Toзи е лилав и мирише много нежно и хубаво. Simple Smile

Скрит текст:
Аз го търсих скоро в Кауфланд, но установих, че отдавна не го зареждат. Къде го откри?  Simple Smile
Има ги и в Карфур, поне в този в Мол България  Peace

# 560
Повече от месец търся лосион за тяло на Арома, но ми казват, че те не зареждали редовно, защото имали някакъв проблем със складове или нещо подобно. За Пловдив става дума. Някой друг да е получавал такова обяснение?

# 561
Извинявам се за невежеството, но има ли в София Ивис и къде? Blush

Не, няма  Peace

# 562
Балсамът на Шаума за цъфнали краища : http://markita.net/sites/default/files/imagecache/product_full/p … ml_krem_masla.jpg

Изпробван на изтощена къдрава коса, много доволна!

# 563
Повече от месец търся лосион за тяло на Арома, но ми казват, че те не зареждали редовно, защото имали някакъв проблем със складове или нещо подобно. За Пловдив става дума. Някой друг да е получавал такова обяснение?
В ДМ е пълно, даже бяха свършили някои видове, а днес гледах, че пак е пълен стелажа. Питай на др. място  Peace

# 564
Mixa - мицеларна почистваща вода за бебета и почистващо мляко за бебета. Ползвам ги за сваляне на грим. Получих ужасна алергична реакция от няколко нощни крема, след което очите ми почнаха да се подуват от почти цялата ми козметика, която ползвам вечерно време. Наложи се да сменя всичко, както и да спра да се мажа с кремове (по препоръка на лекар). Откакто ползвам тези 2 продукта (вече няколко дена), очите ми почнаха да спадат, а днес дори едното въобще не беше подуто. Предполагам, че до няколко дена и другото ще спадне. Моята кожа е много чувствителна и реактивна и много трудно понася козметиката за възрастни. Обикновено ползвам бебешки продукти, но те пък не са ми достатъчно подхранващи. Използвам бебешката мицеларна вода наместо тоник и ми овлажнява кожата по-добре отколкото тоника за суха кожа, който ползвах преди това , съчетан с крем. Ако всичко продължава да се движи все така в благоприятна посока, ще си взема и техния крем против бръчки. За съжаление от няколко крема против бръчки направих реакция, изглежда са много силни за моята чувствителна кожа, а вече виждам първите линии и ми се иска да ползвам нещо специално за тази цел. Дано и кремът им ми се отрази така добре, както тези 2 почистващи продукта!

# 565
Гледам, че сте обсъждали спиралата на Римел Wow нещо си. След като очите ми се подуха от спирала на Буржоа, я смених с тази на Римел - от нея не ми се подуват очите. Странно как по-евтините продукти ми действат по-добре от скъпите. Примерно очите ми се прецакаха най-яко от един много скъп (по моите стандарти) крем (няма да казвам кой, за да не правя анти реклама на марката) - за 40 лв уж висок клас. Като че ли евтината козметика ми понася по-добре от скъпата - много странно.  Rolling Eyes Въпросната спирала на Римел я взех за 4 и нещо от Лили.

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 17:30 от HAPPY_QUEEN

# 566
спокойно можеш да напишеш продукта, от който си недоволна  Wink

# 567
Mixa - мицеларна почистваща вода за бебета
Каква е цената, и откъде я взе? Откакто изчезна Кауфландската, нещо все не мога да си харесам друга newsm78
Това ли е?
http://www.mixa.fr/bebe-expert/eau-nettoyante-hydratante

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 17:11 от Lemy

# 568
спокойно можеш да напишеш продукта, от който си недоволна  Wink
Не искам, защото във фирмата работи моя приятелка, т.е. имам лични причини да не споменавам.

Mixa - мицеларна почистваща вода за бебета
Каква е цената, и откъде я взе? Откакто изчезна Кауфландската, нещо все не мога да си харесам друга newsm78
Това ли е?
http://www.mixa.fr/bebe-expert/eau-nettoyante-hydratante
Eто тази е - 4-тия продукт (cleansing water дето пише):
Скрит текст:

Има я в Лили и ДМ доколкото знам. Аз я взех от Лили, цената й е около 6 лв за 250 мл. Имай предвид обаче, че не почиства грим толкова добре и лесно колкото тоалетно мляко (или др. почистващ продукт), затова си взех мляко за почистване, а водата я ползвам за тонизиране и овлажняване, както и за почистване сутрин след сън.

# 569
Мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт