Каква раница за първокласник?

• 317 394
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
SvetliS  моето изкара ПУК с такава.
Супер лека и изключително здрава. Неудобства един голям и един малък преден джоб.
Няма никакво друго разделение. Тоест моето носеше още 2 чанти. Една за спорт и една за храна.
Ако сложиш повече неща в предният джоб то чантата се накланя силно напред и променя центъра на тежестта. Харесвам я много като лекота , но освен да за да носи някъде резервни дрехи от тук нататък за друго няма  да я ползваме.

Моя се сдоби с тази:
https://www.amazon.de/Step-Flexline-Schulranzen-Set-Gigantic-gig … ords=step+by+step

Благодаря,мнението ти е достатъчно,за да ме откаже от раницата.
Ще следя,докато успея да се спра на точната раница за моя първокласник.

# 1 156
# 1 157
  • София
SvetliS  моето изкара ПУК с такава.
Супер лека и изключително здрава. Неудобства един голям и един малък преден джоб.
Няма никакво друго разделение. Тоест моето носеше още 2 чанти. Една за спорт и една за храна.
Ако сложиш повече неща в предният джоб то чантата се накланя силно напред и променя центъра на тежестта. Харесвам я много като лекота , но освен да за да носи някъде резервни дрехи от тук нататък за друго няма  да я ползваме.

Тъкмо тази бях харесала и аз, че не е шарена, по-семпла е от масата. Обаче това мнение май ме отказа. Изобщо не ми хрумва, че трябват много отделения вътре, че трябват несесери, че трябва да мисля за дрехи за спорт....

# 1 158
Вече и при мен (на мама на чудото рязко му се дощя да градинарства и въобще не я влече да мисли за училище) на дневен ред е избор на раница. Аз съм пристрастна към тази полезна вещ и заради моето удобство винаги си ги търся да имам разпределение и джобчета. Другото е, че вече знам колко много може да натежи една раница само от шише вода и връзка допълнителни ключове или дори един калъф с очила. Затова  и в момента съм ужасно доволна от последната ми раница. Една туристическа марка. Закопчвалките  на ханша и на гърдите чудесно облекчава пълнежа. За съжаление обаче тези хора имат много малък избор на детски раници. Определено, ако открия останала находка някъде, няма много да мисля. Във всички случаи обаче раница без проба на гърба за шерпа няма да взимам. В момента си носи партакешите за плуване без да опява и дори не отказва да се разхождаме и да минаваме за по-обиколно през парка, за да си намери приятелчетата от градината, ако са там. Аксесоарите към раницата не са ми от първостепенно значение. Мисля, че ще предпочетем по-леките варианти - примерно моливникът да бъде тип портмоне, а не онези дебели неща с две или три отделения.
Има време.

# 1 159
Записвам се да следя ,тъй като на есента ми предстои да имам първокласничка.
Вчера разглеждах раниците на Габол ,но все още не сме се спряли на модел.
Чудя се дали да не взема на колелца ,какво мислите ?

# 1 160
малката лисичка, не знам за раница с колелца, според мен няма да е удобна.
Скрит текст:
Обаче аз си мисля друго...
Няма ли да е добре да се направи една тема за всичко относно първи клас. Ето сега се замислих какво ще правим с тетрадките, с какво се подвързват- само с найлонова облечка или с и хартиена?! Ей такива неща .

# 1 161
малката лисичка, не знам за раница с колелца, според мен няма да е удобна.
Скрит текст:
Обаче аз си мисля друго...
Няма ли да е добре да се направи една тема за всичко относно първи клас. Ето сега се замислих какво ще правим с тетрадките, с какво се подвързват- само с найлонова облечка или с и хартиена?! Ей такива неща .
Благодаря ти  Hug
Аз от гледна точка на това,че моята тежи 18 кг ,то е ясно,че ние ще носим раницата де ,но съм в чуденка.

Иначе за нова тема съм за  Peace

# 1 162
Изискванията за тетрадки и подвързии ще ви ги каже учителката на родителска среща.За всяко училище е различно.

# 1 163
  • София
Все пак е хубаво да има тема /ако няма такава де/ за всичко необходимо за купуване за първи клас. И без това мисля,че всички отсега са започнали да гледат както за раници и несесери,така и за останалите принадлежности.

# 1 164
  • при моите любими
Има тема за ПГ, които догодина ще са първокласници. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=876261 Има тема и за сегашните първокласници, но тя в за вече завършващите такива Simple Smile

# 1 165
Ех,за предстоящите такива няма ли ? Simple Smile
Някой ако има желание да направи и да сподели после тук ,моля  bouquet

# 1 166
Да, вече не е актуална тази за ПГ. Grinning
Трябва ни нова, посветена на подготовката за първи клас.
Малката лисичка, направи една тема и дай линк тук. Wink

# 1 167
Да, вече не е актуална тази за ПГ. Grinning
Трябва ни нова, посветена на подготовката за първи клас.
Малката лисичка, направи една тема и дай линк тук. Wink
Добре,
Редактирам се ,готова е темата :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=924564

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 18:34 от малката лисичка

# 1 168
  • при моите любими
В темата за ПГ се обсъждат точно тези неща. От записване на учениците, помагала, тетрадки, раници, кутии за храна и т.н. Просто с изписването на последната тема, сигурно и ще се смени заглавието.  Peace

# 1 169
  • София
Темата е за набор 2009, а не за подг. група. Точно там си е мястото за обсъждане на текущите бъдещопървокласнически неща...

Общи условия

Активация на акаунт