Каква раница за първокласник?

• 317 408
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Русе
Симона изкара с раницата си, Лего, 3 години, после реши, че вече й е бебешка и поиска друг тип, от меките раници. Затова Легото я продадох и детето, чиято майка я купи, си я носи без проблеми вече две години. Като нова е, не е мръднала. Peace

Сега на Филип пак Лего му купихме, просто нямам никакви оплаквания от тази марка. Peace

Кой модел на Лего си взела?

# 1 141
  • Варна
Ето този комплект взех (за 69 евро Party):
http://www.amazon.de/Lego-12071-Active-Schulranzen-Factory-5-tei … etailpage_o05_s00

# 1 142
  • Русе

Мерси, аз другия съм харесала с по-малко стърчащите странични джобове, ама са повече пари. Умувам още над няколко варианти.

# 1 143
  • София
Здравейте! Някой има ли впечатление от раниците на Samsonite? Харесвам нещата им, но нямам опит с ученически чанти и не знам подходящи ли са за първокласник.

# 1 144
# 1 145
# 1 146
Здравейте! Някой има ли впечатление от раниците на Samsonite? Харесвам нещата им, но нямам опит с ученически чанти и не знам подходящи ли са за първокласник.

Страхотно качество  Peace
Назад съм писала по-подробни мнения.

# 1 147

Ние сме с такава. Не е мръднала,но е много тежка. Бих я махнала веднага,ако трябваше да се носи всеки ден.

# 1 148
  • София
Благодаря! Ще търся назад да чета.

Тежка е като е празна ли? Гледах една в сайта им, малка, пише, че теглото ѝ е 200 грама, надявам се да не си изгърбя детето с някоя неадекватно тежка раница като чантите от моето детство.

# 1 149
С 200 гр. няма как да си изгърбиш детето  newsm78

Раницата е сравнително тежка (но такива са почти всички кутии сравнени с меките), но тежестта се разпределя оптимално по гръбчето и не бих казала, че е голяма драма.

А и основно ние я носим - до училище и обратно, така че за мен е по-важно да е качествена и издръжлива.

# 1 150
  • София
Именно, пише 200 грама, а това не звучи никак тежко, напротив- изненадващо леко е. Затова се чудя, кое е толкова тежкото.

Ние сме с такава. Не е мръднала,но е много тежка. Бих я махнала веднага,ако трябваше да се носи всеки ден.

Заради това коментирам.

Не бях предвидила, че ние ще я носим, сигурно така ще стане. Истината е, че все още изобщо не си представям живота с учениче Simple Smile

# 1 151
Благодаря за информацията, че има несесери Херлитц в Кауфланд. Имаше кръгли и 3 вида от пълните- с един цип (две модификации) и с два ципа. Имаше и доста цветови избор, доволна съм.
Мисля да купя комплекта чанта с несесери, но не пречи да има и още един.

# 1 152
  • София
Мнения за тази чанта имате ли

https://www.amazon.de/gp/product/B00WUXGQ4E/ref=s9_simh_gw_g198_ … p;pf_rd_i=desktop

Също така горе долу каква е доставката и срока от амазон до БГ?

# 1 153
 SvetliS  моето изкара ПУК с такава.
Супер лека и изключително здрава. Неудобства един голям и един малък преден джоб.
Няма никакво друго разделение. Тоест моето носеше още 2 чанти. Една за спорт и една за храна.
Ако сложиш повече неща в предният джоб то чантата се накланя силно напред и променя центъра на тежестта. Харесвам я много като лекота , но освен да за да носи някъде резервни дрехи от тук нататък за друго няма  да я ползваме.

Моя се сдоби с тази:
https://www.amazon.de/Step-Flexline-Schulranzen-Set-Gigantic-gig … ords=step+by+step

# 1 154
Здравейте и аз ще си имам първокласничка и ще ви следя.

Общи условия

Активация на акаунт