Каква раница за първокласник?

• 317 418
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 125
В Кауфланд също има от пълните несесери на Херлиц- 31 части за около 14- 15лв и са много хубави Peace

# 1 126
Значи да разбирам, че плоските са по- удобни. В облите не се ли хващат линийка и достатъчно моливи и флумастри?

# 1 127
  • Русе
За мен са доста малки. Имаме у нас разни такива, влизат моливите, но и фулмастри, химикали, дребните неща, ако влязат, за да извади нещо детето, трябва да ги разпилее всичките неща първо. Определено съм за плоските.
На Херлиц са им хубави и самите моливи и фулмастри, това също ми е важно.

# 1 128
  • при моите любими
Моето ходи и с двата вида несесери от комплекта, които се продават  с раницата. В плоския има само цветни моливи и основните: линийка, гума, острилка и черен молив. В кръглия носи фулмастери, ножичка, лепило, допълни гума и острилка. Всичко и влиза в употреба, защото в занималнята много рисуват, режат, лепят.  Peace Дори си носи и една плоска кутия с моливи различни от базовите цветове, че и е важно да има розово, лилаво, сиво и т.н.

# 1 129
Благодаря за разяснението. Ние вкъщи нямаме несесер и не мога да преценя колко побира, пък и не знаех колко неща искат да носят в училище- ножиците , лепилото и подобни ги бях забравила съвсем. При това положение най- вероятно и ние ще купим плосък.

# 1 130
В Кауфланд също има от пълните несесери на Херлиц- 31 части за около 14- 15лв и са много хубави Peace
Някаква временна промоция ли е,или постоянен асортимент?

# 1 131
Според мен е постоянен асортимент, защото от есента ги има постоянно Peace Поне оттогава гледам за несесери. Според мен цената им е така обаче. В една книжарничка в града има един брой за момиче, който е на цена от 14лв- отново пълен с 31 части. Миналата година взимах на големия ми син несесер с 3 отделения пълен на "Gimboo". Моливите и флумастерите бяха много зле, иначе несесерът издържа вече цяла година, при все че синът ми не пази изобщо, рисува по него и реже с ножичката  Laughing
Тази година съм решила Херлиц да е несесерът, а на малкия вече взех комплекта- раница с аксесоари  Peace

# 1 132
  • София
Моливник Херлиц в Кауфланд около 13-15 лв. пълен тази учебна година го пуснаха в нашия Кауфланд малко преди 15 септември и бързо се изчерпа.

# 1 133

Много е хубава!
Ще очаквам впечатления, моят малкият син е след година първолак.
А това, че е произведена в Китай, не е причина да се откажеш. Дори и палтата на Burberry вече се правя там  Hug

# 1 134
Благодаря! Ще споделя дали е удобна, здрава и практична.

Допълвам: Току- що получих отговор от производителя- не правят доставка извън Унгария.

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 12:51 от Анонимен

# 1 135
# 1 136
  • София

Ние (Родителски колектив) ще купуваме за края на 4-та група тази година, несесери на Herlitz за всички деца от групата - модела който е с един цип и две отварящи се крила (някой пита по рано в темата за такива...) и съм се уговорила с дистрибутор на Herlitz за голяма отстъпка.
Давам ви пример: несесер с един цип + две крила и 31 части вътре, на цена 11,40 лв бройката - това е дистибуторската цена и става въпрос за модели 2016 година, тази седмица пристигнаха в БГ първите камиони с такива.
Обещаха ми да ми дадът подобна отстъпка и за раниците на Herlitz, и мисля да ги предложа на всички родители от групата в детската градина, който заяви желание да поръчаме заедно комплекти раници.
Чакам окончателната им оферта тази седмица за цените - мисля че отстъпката ще е около 30%.
Ако някой иска да се включи към това групово пазаруване, съм склонна да дам координати и в деня на взимането да ходим заедно да купуваме Simple Smile

Сърдечни благодарности за раницата и несесерът !  bouquet bouquet bouquet

Моливник Херлиц в Кауфланд около 13-15 лв. пълен тази учебна година го пуснаха в нашия Кауфланд малко преди 15 септември и бързо се изчерпа.

И сега има налични  несесери 31 части с един цип - 14.99 лв.

# 1 137
  • Luxemburg
Моето ходи и с двата вида несесери от комплекта, които се продават  с раницата. В плоския има само цветни моливи и основните: линийка, гума, острилка и черен молив. В кръглия носи фулмастери, ножичка, лепило, допълни гума и острилка. Всичко и влиза в употреба, защото в занималнята много рисуват, режат, лепят.  Peace Дори си носи и една плоска кутия с моливи различни от базовите цветове, че и е важно да има розово, лилаво, сиво и т.н.
И ние сме с двата несесери. В един просто не виждам как ще се събере всичко. Въпреки че в плоския си има острилка учителя иска всички деца да са с острилки с контейнер от тези за малки и големи моливи които са си обемни. В кръглия държи флумастери, ножица, лепило, въпросната острилка, резервни пълнители за писалката и коректор. Всекидневно ползва и двата. Дори по математика имат да оцветяват постоянно.
Аз съм се заканила на детето, че каквото иска да прави, но нова раница и несесери няма да види преди 5 клас. Просто се чудя как издържат по 2 деца на някои хора раниците. Това са си едно 8 години. Аз се моля нашата да издържи 4г. За малкото ще се купува нова явно.

# 1 138
  • при моите любими
Раницата на детето Herliz Sporti не е мръднала за една година. Малко е мръсна и сега ще я изпера, да е готова за догодина. Мисля, че спокойно ще издържи 4 години. За малкия още не съм решила каква ще взема, но със сигурност ще е кутия.  Peace

# 1 139
  • Варна
Симона изкара с раницата си, Лего, 3 години, после реши, че вече й е бебешка и поиска друг тип, от меките раници. Затова Легото я продадох и детето, чиято майка я купи, си я носи без проблеми вече две години. Като нова е, не е мръднала. Peace

Сега на Филип пак Лего му купихме, просто нямам никакви оплаквания от тази марка. Peace

Общи условия

Активация на акаунт