Каква раница за първокласник?

• 317 462
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 110
Унгарски са, сега се разрових и им намерих фирмения сайт, но е на унгарски и нищо не мога да разбера.
Затова питах дали има нещо на по- достъпен език.
О, значи е грешна информацията в сайта, който намерих.
Ето тук (Article attributes) пише State of origin: China  Peace

# 1 111
В Кикииморско царство посочват като производител унгарска фирма, ама знам ли ?! Thinking
Замисли ме.... ако са китайски наистина бих се замислила дали да дам толкова пари.
 http://www.arsuna.hu/lamborghini-kompakt-easy-iskolataska.html

# 1 112
И аз знам че са Унгарски. Страшно много неща се произвеждат в Китай заради евтината работна ръка. Но това няма нищо общо с качеството.

# 1 113
И на нашето Scooli пише на един етикет Made in China,нищо,че е немска,та май всички са от там.

# 1 114
  • Там където има любов
Всичко се прави в Китай. Аз вече даже не гледам етикети, а се доверявам на интуицията си когато видя и пипна.  Арс уна са с добро име така, че не смятам, че ще сгрешите.Само оглеждайте гръбчетата да са ортопедични.

# 1 115
Благодаря за мненията!
Да, гърба е ортопедичен. Макар, че аз като гледам имам усещането,че тези специални гърбове и дъна на раниците доста ги утежняват , струва ми се, че обикновените спортни раници са по- леки и удобни.
https://www.ranitsi.com/2016-Ars-Una-Lamborghini-Anatomichna-ranica-94537666
Това е , първолачето си я хареса.

# 1 116
Благодаря за мненията!
Да, гърба е ортопедичен. Макар, че аз като гледам имам усещането,че тези специални гърбове и дъна на раниците доста ги утежняват , струва ми се, че обикновените спортни раници са по- леки и удобни.
https://www.ranitsi.com/2016-Ars-Una-Lamborghini-Anatomichna-ranica-94537666
Това е , първолачето си я хареса.

Aуууу, страшна е!  Heart Eyes

# 1 117
  • Русе
На тези не бях попадала, но честно казано много много ми хареса. Отговаря май на всички изисквания, които имам. Само цената малко не ми харесва, че като се вземе и несесер и то празен, и разни други неща и стават 200 лв.

# 1 118
Coolmummy, благодаря!
Meggysan, да, скъпички са, ние поръчахме и несесер за 12 лв- празен.
Обаче пък са различни, много по- различни от всичко друго, което се предлага за момчета.
За момиченца има много красиви раници, огромно разнообразие, а за момчетата са едни скучни, грозни и еднакви.

# 1 119
  • Русе
Coolmummy, благодаря!
Meggysan, да, скъпички са, ние поръчахме и несесер за 12 лв- празен.
Обаче пък са различни, много по- различни от всичко друго, което се предлага за момчета.
За момиченца има много красиви раници, огромно разнообразие, а за момчетата са едни скучни, грозни и еднакви.

Точно, че са по-различни, не са с разни герои от филми (макар че моите не са големи фенове на колите, но все пак. И има само един модел с кола), страничните джобове не са стърчащи и вътре разпределението ми хареса. Закопчалката също мисля, че е лесна за употреба.
Тя не, че е чак толкова скъпа, ама все се надявах да вляза в 150 лв за всичко. Че все пак и две ми трябват. Иначе се колебая за един модел на Лего, но ще видим. Тази определено много много ми хареса. Откъде я поръча? И кой е несесера, че аз ги гледам 25 лв празни, тези с двойния цип?

# 1 120
Ами, има няколко сайта- Кикиморско царство, Раници, пуснах поръчка, но ми се обадиха, че още я няма налична, чакат я към средата на май. Тогава пак ще се обадят , за да потвърдя.
В сайта на производителя излиза за 120 лв, но сайта е на унгарски и не мога да разбера дали има доставка до БГ и колко излиза. Имат и фейсбук страница, мисля да  питам там.
https://www.google.bg/search?q=%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%81%D0 … 2fmlWPegpIIugM%3A
Това е несесера.
Жълтата кола е миналогодишната колекция, моя син я хареса повече, но никъде я няма налична раницата.

# 1 121
  • Русе
Да, да, сметнах аз колко излиза от Унгария още вчера. Днес търся обаче на друго място и нищо не излиза. В БГ ги намерих, виждам им цените, ама ако може да спестя 20-30 лв защо не. Помислих, че вече си я взела и затова питах. Несесера - разбрах кой е, аз искам от тези с циповете. Мерси много за споделената информация. Определено са ми почти фаворити в момента. Иска ми се да се спра на няколко варианта и тогава да питам момчетата.

# 1 122
Приятелки с по- големи деца ми казаха, че по- добрия вариант е объл несесер, защото побирал повече моливчета.
Ще пиша на производителите съобщение във фейсбук, ако кажат,че има доставка до БГ  може да поръчам от там раница.

# 1 123
  • Русе
Моите пък препоръчват от тези големите, като гледам и на моите така им е по-удобно. Мисля на тях да заложа, но това в последствие. Първо да избера раниците Simple Smile Simple Smile.

# 1 124
Освен моливи,трябва да съберете и химикали,ножичка,лепило,линийка,черен молив,флумастри....Според мен по-удачни са плоските несесери.Миналата година имаше в ЛИДЛ за около 12 лв пълни на херлиц.Дано пуснат пак тази година.

Общи условия

Активация на акаунт