Каква раница за първокласник?

• 317 264
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 150
Тази според вас подходяща ли е за първокласник?
http://www.sportsdirect.com/slazenger-bp-includes-lunch-box-7120 … ?colcode=71200543

# 151
  • Luxemburg
според размерите изглежда много голяма и тънка H51 x W38 x D12cm. Ученическите раници за първокласник са около 40/35/22см. ориентировъчо между 15-18л.

# 152
Благодаря! Simple Smile

# 153
  • Sofia
Нашите Самсонайт и Макниил са 36-7високи на 34 широчина.

# 154
# 155
  • Sofia
pepina709, щом питаш, за мен и трите изглеждат несеризоно някак - за малък и лек багаж. Гърбът им е мек. Първата ми изглежда като за ДГ, а пък механизмът с колелата утежнява, а изобщо не е за нашите бг улици и тротоари.

# 156

Morena,благодаря за мнението!
Синът ми няма да я носи и сутрин и следобед ще го взимаме,нямам възможност да дам 100 лв. за раница!

# 157
  • София
pepina709, щом питаш, за мен и трите изглеждат несеризоно някак - за малък и лек багаж. Гърбът им е мек. Първата ми изглежда като за ДГ, а пък механизмът с колелата утежнява, а изобщо не е за нашите бг улици и тротоари.

Абсолютно подкрепям. Може да се потърси и по-бюджетна раница, напр. на Илиянци. По-добре да я видиш на живо, особено за големината. Виж и раниците на Ташев ли бяха, имат си ученически модел и цената е по-разумна.

# 158
  • Там където има любов

Синът ми няма да я носи и сутрин и следобед ще го взимаме,нямам възможност да дам 100 лв. за раница!
В такъв случай се ориентирай към Габол. Около 60лв са и са надеждни. От Илиянци не съм убедена, че по Коледа няма да купувате нова. За Ташев не знам (не съм ги виждала), но щом казват сигурно са добри.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/61371
Тези също са много добър вариант и съм сигурна, че до 4-ти клас ще ви изкарат.

# 159
  • Там където има любов
В тази тема са питали и отговорили http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=675293.90

тук има много модели и марки с безплатна доставка до БГ над 50€ http://www.schulranzen.com/

Много интересен изглежда този линк, но какво правите ако има дефект? Не е ли по добре да се пробва на детето и да се огледа на място!

# 160
и аз предпочитам да я огледам и да си я пробвам на детето,иначе от интернет съм харесала някои модели ама не смея да поръчам от там,спряла съм се на Лего.На АРС УНА също са хубави

# 161
  • София

В такъв случай се ориентирай към Габол. Около 60лв са и са надеждни. От Илиянци не съм убедена, че по Коледа няма да купувате нова. За Ташев не знам (не съм ги виждала), но щом казват сигурно са добри.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/61371
Тези също са много добър вариант и съм сигурна, че до 4-ти клас ще ви изкарат.

Belmil са много хубави, но все пак са си почти 100 лв.

Мнението за Илиянци е силно предубено, но не желая да влизам в спорове. А и когато човек търси нещо по-бюджетно, не пречи да се огледа и там. Защото и за Габол отзивите вече не са толкова добри. Но както и да е, дамата сама ще реши какво да направи.

А пазаруването от Интернет носи своите плюсове и минуси, като например значително по-ниски цени, отколкото в БГ, зависи от сайта, но от читавите такива рядко може да има дефект или при такъв се подменя, а за пробването се отива в някой магазин и се пробва, за да се ориентира човек.

# 162
Благодаря за отговорите момичета! Simple Smile
За Габол ми казаха,че силно са занижили качеството и тези които са си купили миналата есен едва са изкарали до нова година, не знам дали наистина е така!
Илиянци за мен не е вариант,защото ,за да стигна до София са ми 50 лв. за бензин!
Ще поръчам нещо от някой сайт, то като няма да я носи той все ми е тая дали ще е с твърд гръб или някакви си там други екстри!   bouquet

# 163
  • Там където има любов
Може и от продавалника да си вземеш има интересни варианти. Габолските тази година ги видях. Поне на пръв поглед изглеждат добре (особенно за момиченца  Blush ).

# 164
Гледах Габол миналата седмица, както новата им колекция, така и тази от миналата година.
Нищо не ми допадна достатъчно.
Материята кофти, раниците дори за 1ви клас големи, груби, недобре измислени. Цветовете...какво да кажа....все едно гледам циганки на пазара за булки (поне момичешките раници с ужасни цветове и безумен кич).

Към дамата, която търси бюджетна раница. Може да погледне в Продавалник, там също се продават раници нови, понякога на по-прилични цени.
Като човек, който купи раница на Лего за 300лв., качеството наистина е несравнимо...но....знаейки какво я очаква раницата...и че вероятно само след 1-2месеца на нищо няма да прилича....със сигурност ще взема и някоя по-евтина и вероятно ще я пусна първо с нея на училище.

Общи условия

Активация на акаунт