Къде в Бургас (33)

• 99 688
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
И аз да нахлуя с въпрос - къде продават обувки на марката Josef Seibel?

http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/277-9734108-5666522/?on … l&x=3&y=9

# 91
Знаете ли къде продават телевизори втора употреба ......
На "Фердинандова" 78/мисля,че е номера /,точно  като пресечеш "Гладстон",вървиш от ляво,след магазина за мебели има едно малко магазинче.Там продват различни уреди 2-ра употреба, има и телевизори..Това е точно пресечка към пазара..,посока хотел Чиплаков...Зле съм с обясненията,затова ти изброявам различни ориентири Simple Smile

# 92
  • Бургас
Знаете ли къде продават телевизори втора употреба ......
По заложните къщи също съм виждала телевизори да има  Peace

# 93

Сайта го знам, интересува ме дали ги продават някъде тук. Искам да меря един модел. Във Варна им знам магазина, но тук май не съм виждала ...  newsm78

# 94
Знам че въпросът ми не е много за тук,но се чудя къде да питам?
От Детския Панаир,който беше събота и неделя в Морската градина,дъщеря ми е с нацапани три тоалета с боичките с които се рисуваше с четка,вода и на една стена с големи листи.И не се изпират.Някой има ли подобен проблем като моя.Мислих си че боичките са темперни ,на водна основа и не се притеснявах когато я виждах нацапана(на 2 год.е),мислих си че ще се изпере.Ама сега се чудя каква ли е била боята и какъв разтворител да ползвам?

# 95
  • у нас
Знам че въпросът ми не е много за тук,но се чудя къде да питам?
От Детския Панаир,който беше събота и неделя в Морската градина,дъщеря ми е с нацапани три тоалета с боичките с които се рисуваше с четка,вода и на една стена с големи листи.И не се изпират.Някой има ли подобен проблем като моя.Мислих си че боичките са темперни ,на водна основа и не се притеснявах когато я виждах нацапана(на 2 год.е),мислих си че ще се изпере.Ама сега се чудя каква ли е била боята и какъв разтворител да ползвам?

и ние го имаме този проблем, но не съм сигурна дали от там са се изцапали децата. Но не се изпра и втори път, и утре ще мисля какво да правя, за да махна петното.

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 23:12 от Sinara

# 96
  • Бу-у-урга-а-ас
Момичета, от къде да купя стилна картичка за сватба? В Пловдив съм вземала от магазин, където продават покани за сватби с много голям избор, тук дали има такова място?

Красиви картички и пликове за пари купувам от Магазин/галерия на ул. "Стефан Караджа" малко по-нагоре от детския център "Патешон" по посока от Богориди към Славейковото пазарче.

# 97
  • Paris
Момичета, къде продават раници Лего?

# 98
  • Бургас

В Меркари. Имаше два модела за момчета и един Скаут за момичета.

# 99
  • Paris

В Меркари. Имаше два модела за момчета и един Скаут за момичета.
  bouquet

# 100
  • Бургас
И друга форумка беше питала, но не намерих отговора - КАКВИ ДОКУМЕНТИ СА НЕОБХОДИМИ ЗА ОТВАРЯНЕТО НА ДЕТСКА ЗАНИМАЛНЯ (детски кът/център) или къде мога да получа информация за това? В центровете, в които попитах не бяха услужливи по този въпрос.

# 101
Момичета, някой сеща ли се как се каваше магазинът за столове, който се намира в Славейков след 2-ро РПУ. Мисля, че е 55 бл. Зад спирката се пада магазина.
И още нещо се сетих. Някой шил ли си е калъфи за столове? Ориентировъчна цена ако може.

# 102
  • Бургас
искам да споделя какво видях в магазин Бельови, до касата на театъра.
отидох да разгледам и по едно време чувам - цък, цък, цък. огледах се и какво да видя - едната продавачка седнала на столче зад касата и си реже ноктите на краката  Shocked явно дори не я смути фактът, че има хора в магазина, че поне да не я видим. като приключи си се изправи зад щанда, готова да обслужва клиенти  Sick

# 103
  • Burgas
Момичета, някой сеща ли се как се каваше магазинът за столове, който се намира в Славейков след 2-ро РПУ. Мисля, че е 55 бл. Зад спирката се пада магазина.
И още нещо се сетих. Някой шил ли си е калъфи за столове? Ориентировъчна цена ако може.
Сещам се за магазина, но нз името, последно преди месец минах от там, там си беше магазина.

Ших скоро калъф за табуретки, цена-10лв бройката, като плата е от мен.

# 104
Заповядай! Казва се Design group.  Peace
http://designgroup.bg/index.php?page=2&lang=1&cat_id=21& … at=21&base=17

Общи условия

Активация на акаунт