Къде в Бургас (33)

• 99 691
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Paloma negra, златна си!   bouquet

Anik79, благодаря и на теб!   bouquet

# 106
Знам че въпросът ми не е много за тук,но се чудя къде да питам?
От Детския Панаир,който беше събота и неделя в Морската градина,дъщеря ми е с нацапани три тоалета с боичките с които се рисуваше с четка,вода и на една стена с големи листи.И не се изпират.Някой има ли подобен проблем като моя.Мислих си че боичките са темперни ,на водна основа и не се притеснявах когато я виждах нацапана(на 2 год.е),мислих си че ще се изпере.Ама сега се чудя каква ли е била боята и какъв разтворител да ползвам?

и ние го имаме този проблем, но не съм сигурна дали от там са се изцапали децата. Но не се изпра и втори път, и утре ще мисля какво да правя, за да махна петното.
да,и аз киснах,търках-не мърда.Ще ги занеса в химическото чистене да видя дали могат да изчистят боичките.

# 107
Къде мога да занеса на ремонт чадърчето ми към бебешката количка.Счупи се ,а не е никак евтино ,за това искам ако може да ми го ремонтират:(

# 108
  • Burgas
Къде мога да занеса на ремонт чадърчето ми към бебешката количка.Счупи се ,а не е никак евтино ,за това искам ако може да ми го ремонтират:(
Питай в магазина от който си го купила в някои магазини има сервиз, например в Синди.

# 109
къде продават детски килими на добри цени? Rolling Eyes

# 110
  • Бургас
Страхотни детски килими виждам на витрината на магазина за килими на ул. "Кирил и Методий" 35, малко по-нагоре от светофара, в посока автото, в дясно  Peace
Има и табела за намаление, дано не забравя днес минавайки от там да попитам за цените ориентировъчно  Peace

# 111
  • Бургас
И друга форумка беше питала, но не намерих отговора - КАКВИ ДОКУМЕНТИ СА НЕОБХОДИМИ ЗА ОТВАРЯНЕТО НА ДЕТСКА ЗАНИМАЛНЯ (детски кът/център) или къде мога да получа информация за това? В центровете, в които попитах не бяха услужливи по този въпрос.

Бих попитала в РИОКОЗ /ХЕИ/ и в общината  Peace

Като за начало попитай тук, с риск да те изядът с парцалите, че точно детски кът искаш да отваряш  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=671194.285

# 112
  • Бургас
някой има ли представа кино тракия до кога ще е в ремонт?

# 113
Някой  знае ли къде могат да се намерят   по-евтини ученически пособия и по-конкретно тетрадки-с широки редове и големи с карирани листи?

# 114
момичета, къде мога да намеря хавлии на Панагюрище?

# 115
  • Бургас
Търся дъждобрани.  Thinking

# 116
  • Бургас

в повечето магазини за левче има за възрастни. за деца съм виждала в джъмбо и хиполенд.

# 117
  • Бургас
Мерси, явно аз съм уцелила да проверя все в магазини, в които няма.   bouquet

# 118
  • България
Може ли да ми помогнете да намеря някъде готови фунии, който се да се пълнят с лакомства.
Благодаря!

# 119
  • Бургас
къде в центъра можем да направим кардиограма на дете?(с направление сме)

Общи условия

Активация на акаунт