Къде в Бургас (33)

• 99 699
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
момичета, къде мога да намеря хавлии на Панагюрище?
В Мол Галерия имат фирмен магазин.

# 121
  • Бургас
къде в центъра можем да направим кардиограма на дете?(с направление сме)

детски кардиолог препоръчвам д-р Шивачев. най-добрият детски кардиолог е във варна и идва да преглежда веднъж месечно в бургас в девата. прегледът миналата година беше  80лв и включва ехограф. мисля, че не работи със ЗК, но може да се обадиш да попиташ.

# 122
Някой  знае ли къде могат да се намерят   по-евтини ученически пособия и по-конкретно тетрадки-с широки редове и големи с карирани листи?

В магазин "от 1 до 101 лв", намира се на кръстовището х-л Атаген, у-ще В. Априлов,на срещуположния ъгъл на х-л Атаген.
Тетредка голям формат, карирани листи, 40 л - мисля, че беше 40 ст., а 80л - 60ст.

# 123
Някой  знае ли къде могат да се намерят   по-евтини ученически пособия и по-конкретно тетрадки-с широки редове и големи с карирани листи?
В магазин "от 1 до 101 лв", намира се на кръстовището х-л Атаген, у-ще В. Априлов,на срещуположния ъгъл на х-л Атаген.
Тетредка голям формат, карирани листи, 40 л - мисля, че беше 40 ст., а 80л - 60ст.
благодаря много! Hug

# 124
ок, благодаря много

# 125
  • София
Момичета, от къде да купя стилна картичка за сватба? В Пловдив съм вземала от магазин, където продават покани за сватби с много голям избор, тук дали има такова място?
Купувала съм от магазина за опаковане  на подаръци над подлеза срещу ДСК ,жената там ги изработва има и готови де,но има и пликове ръчна изработка ,ако подарявате пари !

Благодаря на всички за насоките! Купих от магазинчето до подлеза, наистина са много красиви, имат и доста избор.

# 126
  • Бургас
Евтини офис столове?  newsm78
Налага се да "даря" 3 броя утре....  Tired

# 127
  • Бургас

"Метро", "Практикер", "Карфур"...

# 128

И аз търсих скоро. В Метро са най-евтини.

# 129
  • Бургас

Отивам. Колко пари горе долу?  newsm78

# 130
  • Бургас

Около 20-ина лева бяха по мои спомени, но може и да бъркам.

# 131

Зависи какъв. Аз търсих 2 кожени, тип президентски. Само там ги намерих на по 60 лв, в другите магазини бяха по над 90 лв.

# 132
  • Бургас
Пък аз помислих, че най-обикновени столове, дето ги наричат "посетителски". Те са по-евтини.

# 133
Пък аз помислих, че най-обикновени столове, дето ги наричат "посетителски". Те са по-евтини.

И посетителските ми направи впечатление, че бяха по-евтини.

# 134
  • Бургас
Имате ли представа дали в Бургас има магазин или склад, където продават професионални серии за коса на ниски /складови/ цени?
До нас на ул."Княз Борис" /на 200 м преди ул."Мария Луиза"/ има нещо като склад, но винаги, когато минавам от там е затворено. Сещам се единствено за едно магазинче на ул."Левски", след като подминеш бившото кафе "Ултра" в посока към Ботева.

Общи условия

Активация на акаунт