Каква раница за първокласник?

• 318 214
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
Аз също нямах кой знае колко време да изчитам толкова много страници, но определено ги попрелистих , за което не съжалявам, защото колкото майки толкова и полезни съвети.
От днес в книжарници Арт плюс има промоция - раници Pulse и колкото струва раницата за толкова пари получавате и ученически материали и пособия. Жалко, че вече си имаме раници. В темата бях чела позитивни мнения за тази марка.

# 1 891
  • при моите любими
Moже ли линк на тази книжарница? Благодаря.

# 1 892
  • София
О, и аз моля за линк.

# 1 893
# 1 894
Върнах доста странички назад и това което разбрах е да търся достатъчно голяма раница за да побере всичко.

Спряла съм се за сега на марката Тобгал ,но не намирам почти никакви мнения за тази марка.
Последните няколко страници една мама беше писала,че е много доволна ,но гледам другите го приеха като реклама.
Никой ли не е купувал тяхна раница да изкаже мнение?
Къде на живо в София мога да ги видя?
До сега само в нета съм се ровила.

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 17:14 от stefyyyy

# 1 895
На предната страница съм написала и съм дала линк.  Peace

# 1 896
Супер ви е раничката. Ще гледам тези дни и ние да ходим да ги видим на живо и мисля да рискувам с тази марка пък каквото дойде.

# 1 897
Разгледайте и другите марки и модели. Има много видове и са все хубави и качествени. Обаче от поне 80-100 лв. почват цените....

# 1 898
О,да. Подготвила съм се психически,че ще отидат около 100лв и нагоре за раница.
Предпочитам да ги дам веднъж за нещо качествено отколкото по евтиното ,но да се скъса още първия срок.
Ще разгледаме с госпожицата и ще изберем нещо.
Ще пиша какво в крайна сметка сме надробили 😂😂😂

# 1 899
Ако детето ще ходи на занималня (ЦДО) няма нужда от голяма раница. Достатъчно е да побира блок #4, който също си стои в шкафчето в училище. Това, което се носи всеки ден са БЕЛ и математика + език два пъти седмично.
Изборът на раница зависи и от килограмите на детето, както и от това кой е колко ще я носи. С вода, моливник и храна стават 4-5 кг. Да се има предвид и че ние по език носехме едно помагало с размера на малка тетрадка от 40страници+една малка тетрадка с бели листи. Едва в края на годината поискаха тетрадка с редове.
Не е задължително и раницата да е скъпа, за да издържи. За мен най-важното беше да е максимално лека предвид килограмите на детето ми. Абсолютно не е мръднала за една година, а имайте предвид, че занималнята й беше в друга стая, последните два месеца сама ходи на училище, а и не е от тези, които пазят. Нашата е на Булдозер за 35лв.

# 1 900
Ние на кг сме добре ,даже малко пухкава ми се струва,но може би ,защото върви малко по ниска от наборите,но пак сме в нормите.
Училището ни е на 3мин от вкъщи и няма да ни е проблем и самичка да си ходи и прибира,но това ще го уточним с госпожите в училище.
Наистина обаче ,ако е някое мъничко и слабичко детето хич не ги виждам с тези големи чанти.
Всеки трябва да прецени кое е най удобно за своето дете.

# 1 901
Не бих купила на детето си раница без светлоотразители. Нашата раница от Херлиц с твърдо дъно, анатомични гръб и презрамки ползвахме 5 години и единствената причина, поради която спряхме, бе че не събираше вече всички учебници и тетрадки.

# 1 902
  • София
Не бих купила на детето си раница без светлоотразители. Нашата раница от Херлиц с твърдо дъно, анатомични гръб и презрамки ползвахме 5 години и единствената причина, поради която спряхме, бе че не събираше вече всички учебници и тетрадки.
Какъв размер Херлиц бяхте взели? И аз съм се спряла на тях, натоварила съм 3 размера да следя и не мога да реша дали да взема по-малка или по-голяма. При нас носенето не е фактор, защото ще сме задължително с кола, а и няма да си носят раниците през седмицата. Храна няма да се носи, така че остават само учебници. Спортовете отделно, ще взимам комплект с отделна раница за спорта.

# 1 903
Какъв размер Херлиц бяхте взели? И аз съм се спряла на тях, натоварила съм 3 размера да следя и не мога да реша дали да взема по-малка или по-голяма. При нас носенето не е фактор, защото ще сме задължително с кола, а и няма да си носят раниците през седмицата. Храна няма да се носи, така че остават само учебници. Спортовете отделно, ще взимам комплект с отделна раница за спорта.

Мисля, че Midi се казваше. Доста време мина оттогава. Твърдото дъно е много удобно, за да не се въргаля раницата по пода в класната стая. Изберете по-универсална картинка, за да не се окаже, че е някой герой от филмче, който няма да е желан на следващата година. Аз ходих до склада им да я взема.

# 1 904
  • София
А, супер, точно към Midi най-много клонях. О да, за картинката ясно Wink
Много благодаря за мнението, много ми помогна Hug

Общи условия

Активация на акаунт