Каква раница за първокласник?

• 320 468
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 825
  • Русе
Благодаря ти много.

# 826
Моята е 128 см., 25 кг.

# 827
  • Русе
Благодаря, гледам, че Белмил определено са по тесни от мидито на херлиц.

# 828
Аз също след голяма чуденка се спрях на Белмил, особено сега с намалената цена, не можах да й устоя Crazy Поръчах я в петък, така че скоро ще я имаме.

# 829
От мерак ходихме до Метро и мерихме Мидито,пасва ни идеално,а и се хареса.Имам време още де,но поне я видях на живо и определено се одобри.

# 830
Аз също след голяма чуденка се спрях на Белмил, особено сега с намалената цена, не можах да й устоя Crazy Поръчах я в петък, така че скоро ще я имаме.
Къде може да се види Белмил на живо?
От мерак ходихме до Метро и мерихме Мидито,пасва ни идеално,а и се хареса.Имам време още де,но поне я видях на живо и определено се одобри.
Фен съм определено.   Peace

# 831
Момичета, вчера гледах в една книжарница моделчето Smart на Herlitz - много ми хареса, изглеждаше ми малко по-голямо от Midi–то и супер симпатично. Някой има ли наблюдения за Smart–а. Той не върви в комплект с несесери и и торбички - само чантата. Чак малко ме е яд, че поръчах Midi.

# 832
  • Sofia

Ние ги гледахме в тази книжарница в Младост:
http://www.shop.lumar-bg.com/index.php?route=common/home

# 833
  • Пловдив
Привет,
аз вече тотално се обърках. А колкото повече време го мисля, толкова по-бързо се изчерпват раниците.
Вчера в едно книжарница гледахме модел на Белмил, много хубава ми се стори.
Сега девойката си хареса и ето тази http://www.schulranzen.com/lizenz/baggymax-canny-schulranzen-set … lovely-hearts_060   но не намирам отзиви за нея?????

Днеска ми дойде същата раничка. Признавам си, че не съм спец, но много ми хареса. Страничните джобове са големи и идеално ще се побира шише с вода. Вътре си има три отделения и малко джобче  идеално за разни дребни нещица. Другото, което ми хареса е че има свързваща връзка между дръжките на раницата / не знам дали го обясних правилно/. Това е на първо време. Довечера ще я пробвам на детето да видим как му стои на гърба.

# 834
Привет,
аз вече тотално се обърках. А колкото повече време го мисля, толкова по-бързо се изчерпват раниците.
Вчера в едно книжарница гледахме модел на Белмил, много хубава ми се стори.
Сега девойката си хареса и ето тази http://www.schulranzen.com/lizenz/baggymax-canny-schulranzen-set … lovely-hearts_060   но не намирам отзиви за нея?????

Днеска ми дойде същата раничка. Признавам си, че не съм спец, но много ми хареса. Страничните джобове са големи и идеално ще се побира шише с вода. Вътре си има три отделения и малко джобче  идеално за разни дребни нещица. Другото, което ми хареса е че има свързваща връзка между дръжките на раницата / не знам дали го обясних правилно/. Това е на първо време. Довечера ще я пробвам на детето да видим как му стои на гърба.

Привет, благодаря за инфото  Hug Ще чакам да споделиш още впечатления.
Истината е, че и на мен много ми харесва на външен вид. Но като качество как е, никъде не намирам отзиви. А имаш ли идея по-голяма ли е от Миди-то на Херлиц?

# 835
  • Пловдив
Като им сравнявам размерите е по-голяма от мидито.

# 836

Ние ги гледахме в тази книжарница в Младост:
http://www.shop.lumar-bg.com/index.php?route=common/home

И аз от същата книжарница я поръчах Simple Smile

# 837
И ние получихме днес раницата,поръчахме я миналния понеделник.Бъдещия първокласник е многооооооооо щастлив раницата е чудесна.Намаленията са реални,тъй като раницата има оригинален картонен етикет със 150 Е,аз я поръчах на цена 96,като ползвах код за 5Е,и така реално платих 91Е.Пристигна в кашон,опакована добре,доставката до врата както и при другите доставки на раници.Много съм доволна,препоръчвам сайта.Да му доставя удоволствие на човек да пазарува Simple Smile.Ето това е нашия модел www.schulranzen.com/lego/explorer-schulranzen-set/chima-fire-and-ice_034,в действителност цветовете са много ярки и наситени.Ех,това Lego...

# 838
# 839
  • София
Харесах една раница .Пише Gabol.Някакви отзиви?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт