Каква раница за първокласник?

• 320 470
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 810
Никой ли няма впечатления от Sporti модела на Herlitz?  Cry

Ето тази се чудя дали да поръчам, защото от намалените на Midi няма вече нищо налично.
http://www.schulranzen.com/herlitz/schulranzen-set-sporti-plus/butterfly_071

# 811
  • Plovdiv
Днес гледах тези Motion и мога да се закълна,че цената беше около 75 евро и бях готова да поръчам. Но малкия много харесва Flexi заради магнитната закопчалка и се примирих че ще се дават 200 лв, а и първата не е много за първокласник, по скоро за по голямо дете. сега обаче при тази цена пак се чудя.
Midi има в Метро на 113 лв, не знам дали знаете, само раница без несесери.

# 812
Да, догодина стягам, че и двама. Не държа на новите модели никак. Харесвам Легото, но картинките не ми харесват Simple Smile. До към 150 лв на дете ще дам, може и повече, ако наистина е някой много много хубав комплект. Колко е висок младежа, че Мидито му идва малко?

10 лв го смятам, защото кашона ще дойде повече от 1 кг, т.е. 2х3 лв + 3-4-5 лв до Русе.
Вчера поръчвах от МyToys, там също излизат изгодни неща, но доставката е голяма и е хубаво да се комбинира с други неща.

Той е дребен младежът, но като го отворих Midi-то и ми се стори, че като се напъхат 2-3 учебни тетрадки и несесер и няма да има друго местенце. За Motion-a ме спря това, че чантата е по меко - следователно - повече неща на баница вътре. И аз харесвам легото, но картинките са просто Потресни! Иначе Meggysan ако ти се дават пари  McNeill са много известна и утвърдена марка в Германия.Teddyy - те тези от сайта си менят цените през 2-3 часа. А и предвид цената на Motion-a сега, ми мирише, че ще има бая отказани поръчки от страна на сайта. Днес ходихме и до Метро - даже ми се видя Midi-то на 98 лева на прИмоция - имаха всички цветове.

# 813
  • Русе
Много скъпи тия McNeill, харесват ми, ама ако е 1 раница, може и да ги прежаля, но за две няма да дам толкова пари Simple Smile. Ще гледам аз. Има много сайтове имам и време, така че избор бол.
Питахте за височината, защото моят единия е 123, а другият 116-7 см. Имаме още цяла година, така че предполагам, че ще пораснат още.

Midi-то май е около 110 лв мисля, но може и да подведа някой.

# 814
  • София
MOTION сега е 62 евро ,но моят син се е заинатил за определен десен на Миди(черната )и не ще и да чуе за друга.В единия сайт я няма вече поне от месец,а в другия си е 84 евро и не я намалят и това си е.
 Днес видях,че в Май Тойс е 65 евро и с код за минус 10 евро ,стана 55.Поръчах я до немски адрес на Габко.Обаче 2 часа след поръчката видях,че раницата вече не е налична.Та сега и аз очаквам да ми получа писмо,че ми отказват поръчката. Sad
 Ако я откажат,май ще купя от Метро само раницата за 113 и в четвъртък в Лидл ще има несесери на Херлиц за 11 лв.,вместо да дам 156 лв. за комплекта.

# 815
125 см е моят син - сега Midi-то изглежда голяма на гърба му, но казва, че му е удобна. Иначе и аз мисля, че е безпредметно да се дават безумно много пари, защото още преди да е получил тази раница, ми прави уговорки, че във втори клас искал друга....http://catalogues.metro-group.com/metro-blghariia/otnovo-na-uchi … cha-17-1/page/2-3 - в каталога не Метро е 113.99, но съм почти убедена, че днес беше на 98 лева - те нали имат някакви дневни промоции сега. А пък за тази черната - голям рев беше - аз я видях налична точно за ден от този втория сайт - без доставка до БГ, ама докато отреагирам и изчезна. А за Mytoys - нещо не съм наясно с тоя сайт, къде да търся кодове и т.н. и не ми се занимаваше... Дано не ви откажат поръчката - може просто да сте купили вие последната чанта Simple Smile

# 816
  • София
аз за първи път поръчвам от там лично,до сега все компания се събираме и някой поръчва и делим доставката.Код намерих в гугъл - намерих един за минус 5 евро,един за минус 10 евро и един за 10 % - всички се хванаха,но най изгоден ми беше за 10-те евро.Ще видим ,какво ще стане.Вече взех и аз да я сънувам тая раница,толкова време я дебна .Опитах се да го прилъжа за друг десен,но не и не.А това черно така лесно ще се цапа ,както ги оставят по земята и подритват.

# 817
аз за първи път поръчвам от там лично,до сега все компания се събираме и някой поръчва и делим доставката.Код намерих в гугъл - намерих един за минус 5 евро,един за минус 10 евро и един за 10 % - всички се хванаха,но най изгоден ми беше за 10-те евро.Ще видим ,какво ще стане.Вече взех и аз да я сънувам тая раница,толкова време я дебна .Опитах се да го прилъжа за друг десен,но не и не.А това черно така лесно ще се цапа ,както ги оставят по земята и подритват.

Да, ама и ще се чисти лесно - особено някои мазни лекета на черното не си личат - плюс че на живо изглежда много добре и е мноого симпатична. Дано всичко да е наред и да ги получим до 15 септември тия прословути чанти Simple Smile

# 818
  • Русе
125 см е моят син - сега Midi-то изглежда голяма на гърба му, но казва, че му е удобна.

Аз ще меря преди това някоя друга раница тук, но явно да не се притеснявам за височината, има достатъчно време и ще пораснем още Simple Smile.

# 819
Привет,
аз вече тотално се обърках. А колкото повече време го мисля, толкова по-бързо се изчерпват раниците.
Вчера в едно книжарница гледахме модел на Белмил, много хубава ми се стори.
Сега девойката си хареса и ето тази http://www.schulranzen.com/lizenz/baggymax-canny-schulranzen-set … lovely-hearts_060   но не намирам отзиви за нея?????

# 820
  • Sofia
Да споделя и аз, защото при мен стана "едно мисля, друго излиза" Laughing
Мислех, че мека раничка е много по-добре от кутиите, да но отидохме да пробваме раници с първокласника и точно обраното се оказа. На него меките раници хич не са му удобни и са му големи. От кутиите също не хареса по-големите на Херлитц, не са му удобни, стърчат и не се чувства добре с тях (уж изглеждат доста подобни кутиите, а се оказа, че като я сложи малко дете има разлика).
Единствената раница, която му пасна перфектно и му беше много удобна се оказа тази кутия Белмил - точно за него на ширина, височина, удобни презрамки, друга изобщо не пожела повече:
http://www.shop.lumar-bg.com/uchenicheski-ranici/belmil?product_id=4473

Та явно си е до дете и наживо е добре да се пробва, защото една раница пасва на едно дете, друга - на друго. Радвам се, че не поръчах онлай без да се пробва, защото някои от раниците, които първоначално бях набелязала се оказаха много неудобни за него.

# 821
  • у дома
Много скъпи тия McNeill, харесват ми, ама ако е 1 раница, може и да ги прежаля, но за две няма да дам толкова пари Simple Smile.

На малкият ми син раницата е на тази марка-преди две години комплект  раница,2 несесера,единия пълен,раница за спорт и портмоне ми излезе под 100лв,но не помня от къде е,не е мръднала за две години и със сигурност ще изкара до 4 клас с нея  Peace
На големия за първи клас беше на Херлитц-пак комплект и тя изкара без забележки 4 години-не мога да кажа ,че едната марка е по-качествена от другата,доволна съм и от двете.Единствено пълния несесер на McNeill беше с по-качествени моливи-изкара две години с тях,чак сега ще му ги сменявам с нови,защото са останали много мънички...

# 822
Ние сме пробвали Херлиц Миди, Белмил и няколко меки раници. От кутиите Херлич Миди и Белмил се оказа, че Белмил стои някакси по-добре на малката, като размер и пасна идеално. Съвсем случайно в една книжарница пробва Белмил, въпреки че изобщо не се бях ориентирала към тази марка.
И сега е една чуденка между три варианта.
http://schulranzen-shop-24.de/Herlitz-Schulranzen-Midi-Plus-Fantasy-4er-Set.html
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/76294 и тази
http://www.schulranzen.com/lizenz/baggymax-canny-schulranzen-set … lovely-hearts_060

# 823
  • Русе
svetlaem, благодаря ти. Страхотна цена си уцелила. На такава не бих се замислила изобщо. Simple Smile

NBM,Bibobibo, колко са ви високи децата?

# 824
  • Sofia
Моят младеж е около 135см, слабичък.

Общи условия

Активация на акаунт