В момента чета ... 19

• 44 164
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • София
mijjjka, благодаря за новата тема!  bouquet

Разписвам се в нея с:

# 16
sweetkids_mama , али може отзивче? Бях се засилила към тази книга, но нещо се поспрях, на панаира ще я видя утре (ако я има и стигна, че и днес не можах).
Аз "Отвъд килера' нещо не харесах и оставих, скучна ми беше, за разлика от другите изчетени от Уортън - Гордост, Последна любов, Пилето и Татко (почти в такавеа поредност, защото Пилето не си я спомням, като ученичка съм я чела. мисля и филм сДжак Никълсън имаше и съм го гледала, но отдавна, само помня, че много ми бяха харесали).  Татко ми е на последно място, защото ми "загорча", доста, както и "натежа", което при първите две въобще не може да става и дума!

# 17
В последно време ми е много трудно да реша какво точно ми се чете Rolling Eyes Отварям една книга, втора, трета, прочитам по 2-3 страници и затварям. Не мога да уцеля жанра Thinking
И поради тази причина, започнах "Жълтите очи на крокодилите", надявам се, че е леко и неангажиращо четиво.

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 06:40 от Izma

# 18
  • Ямбол
Прекрасна нова темичка!
Започнах . Прекрасна е! Тоолкова различен прочит от преди време  Peace

Каква случайност. От понеделник и аз ги започвам, но това ще ми е първият прочит и много се чудя дали няма да ми е скучна.  Hug
Засега не е скучна, никак даже  Peace

# 19
  • Bulgaria
Честита темичка !  Записвам се отново да ви следя.Днес ще приключа Затворникът  на Рая и в понеделник ще си взема сигурно Пръстенът на Софи

# 20
mijjjka,благодаря за темата!  bouquet  bouquetСтрахотна снимка си сложила! PeaceМного усмихващо ми подейства!Страхотна компания за четене е това коте. Wink Grinning
Още съм на "Морското вълче".Вчера четох мъничко Embarassed и е симпатична книжката засега.
Прекрасна нова темичка!
Започнах . Прекрасна е! Тоолкова различен прочит от преди време  Peace

Каква случайност. От понеделник и аз ги започвам, но това ще ми е първият прочит и много се чудя дали няма да ми е скучна.  Hug
Засега не е скучна, никак даже  Peace
Аз като на всяка манджа мерудия Mr. Green Laughing Wink,но не се въздържах да се намеся.Така-така първо да кажа,че това ми е любимият,най-любимият писател (писала съм го и друг път Embarassed).Обикнах героите и поредицата и някак си прекрасно се чувствам като я прочитам отново. PeaceТова ми е съвсем пристрастното мнение. Laughing Wink
Мария.Ч ,радея ,приятно четене!Пожелавам Ви и се надявам да четете с удоволствие! Peace Grinning

# 21
mijjjka, и аз благодаря за темата   bouquet
Мона Лиза, един от абсолютните ми фаворити  Peace. В началото ми беше трудна, хаотична, неразбрана, но после всичко си идва на мястото.
Аз прочетох 'Играта на Джералд' на Краля  Grinning и сега метнах някаква лека книжка на Керъл и Мери Хигинс Кларк 'Грешникът'. Усещам как ще забравя за какво се разказва преди още да я приключа  Laughing

# 22
  • на последния етаж
Продължавам с:

# 23
Чета По препоръка на Кали от преди няколко години  Heart Eyes
Препоръчвам на всички, харесващи CSI сериалите  Peace

# 24
  • София
Само дето Кали 'ич не помни за какво ставаше дума в тази книга  hahaha !
Дано да ти хареса, Киф!

# 25
Много ми се иска да прочета тези "Размишления в катраненото буре".
Свет, напълно те разбирам за Уортън, страхотен писател, един от най-любимите ми.

Мона Лизке, ще ти я дам "Размишленията", искрено и лично, само да ми свършат болничните. Ако се сетиш за още някоя, пиши. Тъкмо ще свършиш Параграфът ...

Мижжжка, благодаря за новата темичка с котката и книжката ...   bouquet Любимите ми две к-та!

# 26
  • София
Благодаря за темата   bouquet!
Ако моите мъже се изнесат на кино, и аз ще съм като от снимката, само дето нямам котка  Laughing!
Добавих трилъра на Крис Картър в списъка за четене, мерси за препоръката Киф, падам си по този жанр и за книги, и за филми.

# 27
Скрит текст:
Аз също нямам котка, но от снощи съм досущ като жената от снимката  Laughing
Мъжът ми е на фото-лов този уикенд и го вали дъжд горкичкия  Laughing , а аз си лежа на топло и сухо с книжка в ръка   Flutter
Е няма такъв кеф !!!   Heart Eyes

# 28
Само дето Кали 'ич не помни за какво ставаше дума в тази книга  hahaha !
Дано да ти хареса, Киф!

А, помня, помня аз Party  Писа, че ТМ я е прочел за една нощ Peace

Вени, само казваш кога и веднага ще ти я изпратя Peace

# 29
  • София
А, помня, помня аз Party  Писа, че ТМ я е прочел за една нощ Peace

Аааа, щом и мъжът ми я е прочел, и то скоростно, значи е интересна. Той не чете много от нещата, които му препоръчвам, вкусовете са ни доста различни за книги.

Сега проверих анотацията на книгата и се сетих за какво ставаше дума.
И как съм забравила, след като едно от убийствата ми се стори меко казано ужасяващо - помня го в детайли  ooooh! , но не направих връзката с точно тази книга.
Киф, ще ти хареса, сигурна съм вече  Peace !

Вени, може и аз да ти я изпратя. Само трябва да поровя вкъщи да я намеря. Вярно я четох доста отдавна (година-две-три).

Общи условия

Активация на акаунт