Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от книгата „Бегълката“ от Карин Алвтеген?
Какви са впечатленията от книгата „Стъклени съдби“ на Л. Филиповa?
Кои книги бихте препоръчали от Уилям Уортън?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от книгата „Бегълката“ от Карин Алвтеген?
-
Какви са впечатленията от книгата „Стъклени съдби“ на Л. Филиповa?
Книгата "Стъклени съдби" на Л. Филипов е описана като интересна и увлекателна от читателите, които споделят, че им харесва и представлява четиво, което ги вълнува и засяга емоционално. Потребител на форума изрази добро първоначално впечатление от книгата, описвайки я като увлекателно четиво, което не е натрапчиво и се чете лесно. Темата беше вълнуваща за тях и предостави нови и интересни факти без да ги занимава професионално. Един участник сподели, че е прочел книгата „Стъклени съдби“ на Людмила Филипова и я намира за много добра, описвайки я като леко четиво, което му харесва. Въпреки критиките на някои други участници, те имат положително мнение за книгата.
-
Кои книги бихте препоръчали от Уилям Уортън?
-
Какви са впечатленията от книгата „А планините ехтяха“ на Холед Хосеини?
-
Какви са впечатленията от книгата „Германия – мръсна приказка“ от Виктор Пасков?
Още повече ми хареса какво беше написала Стела на Учителя за книгите,за тяхната градивна сила,за това да ги четем така,че да можем да ги усетим,да им позволим да докоснат нещо в нас,да ни прочетат,както ние тях и после обогатени да пренесем тази позитивност в живота си.
Обичам да я препрочитам,харесва ми историята ,харесва ми как е написана.Много си я обичам и още повече се радвам,че вече няма да се мъча на компа или да я вземам отнякъде,а ще си я чета моя (намерих издание с твърди корици за 2.50 лв .Много съм щастлива от тази си находка.