Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 101~

• 35 666
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лава Hug аз нали ти казах,само дано ти по-малко от него да плачеш,че аз като наближавахме,и като ме погледнеше и повече от него надувах гайдата,зора е една седмица,след това свикват Hug
Наде Hug нямаше много хора сутринта,а сама нещо не ми идва настроенито Mr. Green
Скрит текст:

Ето я Mr. Green
Кали Hug радвам се,че са ти харесали Crazy

# 616
Момичета,
Скрит текст:
питането ми е към тези,които скоро са вадили мъдрец оперативно! Моля,споделете колко ви е струвала операцията!? Не мен ми насрочиха час за др вторник,да вадя мъдрец,който сега избива,но расте частично под кътника и като попитах за цената...  ooooh!аууу,заболя ме главата.Ама аз не съм в час за такива работи,даже до скоро не знаех колко струва една пломба,така,че ми се иска да сравня различните специалисти. Благодаря ви!  bouquet

Един любим за мен момент  Grinning

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 12:11 от anitto

# 617
  • Още у мъглата ...
Добър ден и от мен Hug Hug Hug

Утрото мина, но кафето си пием по цял ден
Скрит текст:

и за мезе на кафето Grinning
Скрит текст:

И Емко прави изненадка на Фери, ша я води на кафе Laughing  smile3503

Желая ви слънчев ден в душите и усмихнат в сърцата Heart Eyes

# 618
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Гъбке,като твоите са,гледам да съм ти равна  smile3534
Ти мой си го обичаш всякак ама отдалеч,че нещо много взехте да му се нахвърляте,а с Невито ще му ходим на гости,аз на Ча,тя на Баръш ли беше Каптана,аз все Каптан, му викам и не мога да му запомня името Mr. Green тъй че само ще гледате,а ние после двете ще споделим дали си заслужават Mr. Green Хайде до утре сутрин с кафето и ръченицата ви чакам Joy Joy Joy

Ирка Hug
Няма да го пипкам аз, знам си правилата smile3521
Аз всякак си го искам ... да си го гледкам само   love001
Аз така, само платонична любов Outta Joint, той милият колко време изкара на платонична любов, та аз ли няма да устискам newsm12

Виж го как ни гледа миличкият и си вика "Леле тез каки как са се наточили ooooh! Я аз да си стоя в къщи и да не излизам много, много, че ... #Crazy"

Хайде, и тук го върнах Grinning

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 13:18 от petgab

# 619
Габи,то хубу ,ама се не види  Mr. Green

# 620
  • Под Сините камъни
Хи-хи и аз не го скивам.Ама кайвето и мезето са там и си взимам веднага

# 621
Ирка, няма проблем, гледам Лудостчето ни е подготвила българска сватба........ихуууу. Joy
Привет 55 и на появилите се след мен.
Охххх, Лава,
Скрит текст:
дано свикне малкият ти и то скоро, че, ще ти е много трудно ако не успее да се адаптира, а като ти остават и броени дни преди да се върнеш на работа ooooh!..........направо не знам как, ще стане с мишлето. Rolling Eyes

Много е красива на тази снимка, неузнаваема е, все едно не е тя.

# 622
  • Още у мъглата ...

Ох, ми той от шаш горкия, бързо, бързо избягал, ама аз успях да го догоня smile3508

И се нави отново да ни погледне Laughing Heart Eyes

# 623
Добръй день, здравсвуйте ребята  Mr. Green
вече ще пиша на руски и турски, щот станахме руско-турска колония  ooooh!
Не  мога да вдигна главЪтЪ от рабУта  и ме избива на лига
ама във фейса прочетох, че Чаатай Улусой е много влйбен и станах  Shocked Shocked Shockedе така
викам си чеки да влезна да видя аджеба да не е в мене, те мойте дружки ще ми кажат хабера
Та я ся ми кажете севийоруз ли е Ча в мен или йок
и нещо ново има ли
39, 44  нерде са  Mr. Green
Всички ви прегръщам, Ирка мернах по горе една красотаааа евала бе душооооо

# 624
  • Под Сините камъни

Ох, ми той от шаш горкия, бързо, бързо избягал, ама аз успях да го догоня smile3508

Скрит текст:

И се нави отново да ни погледне Laughing Heart Eyes
А туй вече е друго нещо и аз го скивам тайно
Ох Лава дано свикните бързо.И моя син много плака в началото

# 625
Ох кога ще свършат тези протести бе...днес по новините казаха 22 годишен загинал  Shocked оле изтръпнах...викам само да не е Ча  newsm45 той къде се вре значи...ми Бу той пък що рискува милия ми ся как ще спа спокойно

# 626
О да! Тази снимка ми е любима!

Neidjal, ако знаеш вчера колко време ти съзерцавах подписа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 627
Пит, обожавам си дрешките и авчето. Heart EyesВинаги с тях съм била и нямам намерение да ги сменям(на този етап, който трае вече повече от две години.) Joy
Веднъж дрешките ми избягаха, друг път ми ги намираха, но онзи път изчезнаха безсловно. Поболях се както се казва и тръгнах да си правя други............тц, докато си сложих новите и ги махнах, все едно не бях аз без моите ФЕмир и останах без дрешки. Впоследствие отново ми ги откриха и си казах, стига толкова.....сега съм взела всички превантивни мерки ако пак забегнат лично аз да си ги намирам, без да ангажирам друг да го прави.
Ани, къде прочете това инфо във фейса, че Чаги бил много влюбен, защото нищо подобно не откривам, а искам да прочета?!

# 628
Емир,е тъжен и тука заваля дъжд  Mr. Green

# 629
Наде то не е инфо, а в един от многото ФБ профили на Ча
с едно изричение го пише.
Може и да е фенска бъзикня, не е статия, не е научен документ, нито указ от НС  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт