Чакането свършва вече,скоро ще изплаче ЮНСКОТО човече!

• 29 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, отдавна не съм писала, но нямаше и какво.
Честито на всички нови мами , да са им живи и здрави бебоците!

Мен ме гепиха хормоните и както цяла бременност бях с олимпийско спокойствие , така сега всеки, който не ми ходи по гайдата или не ме обича или не ме уважава и настава голям рев, не знам как ме издържат. В моментите със здрав разум осъзнавам, че не съм права, тогава пък рев, че не съм обидила хората - ужас, дано скоро ми мине, че сама не се понасям

Ирри, кога ти беше секциото , моето за сега е 14, та ако ме почакаш на 13 може да се запознаем Wink

# 106
  • София
irri ще те мисля да знаеш  Hug Praynig
DramaQueen,ако не ми бяха правени няколко операции и пункции и още нам колко си интервенции с пълна упойка и не знаех какво е ,щях да предпочета тоя вариант,нооооо.........предпочитам всичко друго не и пълна  Crossing Arms а за приспиването,аз съм се разбрала с анестезиолога ако ми дойде в повече да ме зашемати,ама не с пълна  Laughing абе ще бъде шоу  Blush

# 107
Irri, demi_m спокойно всичко ще е наред сигурна съм и аз като вас съм със секцио в други ден вече взе да не ми пука изобщо чакам си чинно да дойде датичката. С вас съм и стискам палчета
Дармакуин анестезиолога който ми бе на консултацията каза че е твърдо против пълната първо и аз съм с няколко пълни като Деми_м после за бебчовците хич не е добре, а аз си исках пълна но се уговорихме че ако се вкарам в филма да си ме понадруса че да не знам какво се случва. Мисля да му се доверя а и да си чуеш и видиш децата чувството е неописуемо със сигурност и ще съжалявам ако съм с пълна

# 108
  • София
Един късен запис и от мен  Grinning

Пух   bouquet

Стискам палци на всички, които им предстои важното събитие  Hug

# 109
Лека нощ от мен момичета Hug Hug Hug

# 110
Шмокси, много исках да чуя историята ти...благодаря ти, че я сподели! Колко хубаво и добре е минало всичко при теб, направо супер, много се радвам Simple Smile
Дано повече мами имат време да разкажат за ражданията си, че е много интересно Simple Smile

# 111
For girls who ride пиши ни  Praynig Как е Явор-нашият най-голям талисман?  Hug

# 112
Избраната дата от мен мина  Sad Обаче то мен кой ме пита  Crazy бебка когато каже-тогава.Цял ден почти съм с болки менструални,което ме навежда на мисълта,че ще е скоро нашата среща-гореща  Laughing А пък си е време вече....а тя нашата днес толкова в страни ме блъска,че имам чувството че утре няма да е в корема ми ,а на гърба ми отзад  Laughing луда работа  ooooh!
Днес си мислех,че колкото повече се вторачвам  в дните и колкото повече само за това си мисля времето сякаш не минава.Сега лягам да се наспя и се заричам ,че утре ще се постарая да не мисля толкова по темата "защо това бебе не излиза "  Crazy Лека на всички   bouquet

# 113
  • София
Sweet, аз си взех на mamma donna na chicco.мн е хубав за секцио защото е дълъг и не пеечи на белега-доки каза още на 2 ден да го сложа ама си го къпих чак на 6-7,че нчямах време.готиното е че взех л а той понеже е с кепенка,може да го свиваш колкото искаш.намерих го в продавалник нов вмесо за 70 за 35 лв от склад (представете си за каква надценка говорим). Ако някой иска,ще пусна линк.
Звездичка,по Стеч на обстоятелствата нашата кана е брита-с филтър.пак имАме смешна случка-аз в болницата,мм подготвя къщата,аз нареждам: и да купиш кана,ама оникновена,стига с твоите излишно скъпи покупки-искам най-простата,в работата имсме 2 от фантастико и ги правят на гъз и не са мръднали. Той се съгласява и купува някаква. Пуска я сутринта преди изписванеъо,при коеъо тя засъсква и се пуква цялата и разлива вряла вода навсякъде Shocked бчпосле той ме направи на трътка за моите евтинии Joy и отиде и взе по-скъпа.

Аз да кажа че видимо имаме промяна,вчера не бях човек направо и ще ме извините за черногледството,но вечерта мм се прибра,каза че ще гледа децата да ида да се изкъпя и да спя,после ми направи вечеря и ги нахрани (едната де).тъпоъо е че при него все спят Tired а при мен цял ден рев. И така,е,нощем ди спи ама все пак не тр да съм алчна,и това си е важно.даже го видях как докато оригваше петя,тайно я целуна и като ме видя и се сконфузи. Просто не мога да разбера защо в началото се случваха тези неща,много се изтормозих уж в най-хубавия момент...

# 114
Канари радвам се, че при вас нещата се нормализират. Не знам защо но и моят бебок когато е с баща си само спи, а като съм сама реве та се не трае. Ето например снощи не беше заспал и мрънкаше, аз му правих разходка с количката по стаите идва мм и ми вика отивай да ядеш дай го на мен и го взема от количката и го слага при него на спалнята, а той си пуска телевизора. Отивам аз да ям и си мисля ся като ревне пак няма да хапна, да ама не наядох се измих си чиниите, хвърлих един душ, влизам в спалнята малкото спи, викам как го приспа бе и той ами никак сложих го тука гушках го малко и заспя. При мен не се случват така нещата или е до късмет или незнам. Иначе нас коликите ни съсипаха вече нон стоп рев и нищо не помага, започнах да свиквам и като започне да мрънка си седя спокойно на лаптопа  Mr. Green започне ли да се дере като магаренце обачетогава се активирам.

# 115
  • София
 Tired същата работа-ще каже, че си измислям...
Ох аз да ви кажа бях толкова сигурна преди да родя че няма да правя някои неща и всички ми казваха-чакай,роди първо...а аз не вярвах. Ето примерно сега давам ам и приех за себе си че бямам сили просто с тези рани и този рев да карам детето по цял ден да засуче...давам му и по налко вода от вчера-тя лочи много-не знам дали разбира какво пие,та позволявам накс 5-10 мл. А бях твърдо решена да сучат и двете каквото ще да става.
Мислех че няма да се нервирам като реват,но се нервирам, и най-вече- бях убедена,че не искам тв в стаята-да но направо изкуках-предвид че стоя тук почти 20 часа и не мога да мръдна,с тоя рев и тишина открих че откачам.и вчера мужа ме изненада-купил ми тв и ми прокара кабелна.еми определни живнах-не че кой знае какво,но някак времето минава-а бебетата тр да се успокояват от него,защото 9 мес слушаха 24 kitchen i fox life и тр да са им до болка познати Simple Smile

Ирри,щях да ти пиша нещо... newsm78 уф ама че съм...не помня...а да,за свеки-то по-добре да не ти помагат такива хора-само ядове.моята нищо не правеше от това което трябваше за бебетата-побъркваше ме-само ги чекнеше,дърпаше за ръцете,някви тъпи гимнастики дето съм против.според мен е рано-учила съм и на лекциите казваха че тр да започнат след 1мес. Както и да е....да не продължавам

Вилито-и моят педиатър е получастен-работи и с касата но взима и такса-кабинета е страхотен.иначе взимА 6 лв. За мен е ок,т к не е в поликлиника и е направен като детски кът.идва и вкъщи-по-соленко излиза но нямаше начин с 2 бебета да отида до там.тази седмица обаче държи да ги изведа,та ще тр да се дотътрим някак.още не мижем да си инсталираме столчетата и май ще сме делегация,шофьор,майка и аз-че то и там няма къде да се спира грам..

За упойката-мен пък мн ме кефеше,даже ако някой ми казваше кой какво прави,щях да се забавлявам-аз даже бих и гледала,ма аз съм олигофрен в това отношение и мн издържам на подобни неща... Blush
Ох мен явно ме гони писателството нощем,ма това кърмене голяма скука...

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 05:34 от Kanari

# 116
Добро утро   bouquet .

Kanari аз искам линк за колана. Той е по размери, нали  newsm78.

# 117
Momicheta zdraveite! Sujalqvam che pisha na latinica no sum v bolnica. Purvo chestito na vsichki mami! Da sa vi jivi i zdravi bebocite i mnogo da vi radvat!
Az molq za suvet. Vchera ne useshtah bebka kakto drug den i vecherta reshih da otida do bolnicata da vidim kakvo stava. Na doktorkata uj ne i haresaha tonovete - prevuzbudena bila bebka i kaza zaduljitelno ostavash da q sledim. Ot snoshti do sega 4 puti meriha i zapisvaha tonove- idealni. Bebka se razmurda oshte snoshti i q useshtam kakto dosega. Obache nqmam razkritie nikakvo. Oficialniq termin mi e na 13.06 a sega samo zashtoto sa me prieli iskat da mi predizvikat rajdane. Az shte se poburkam iskam bebka sama da trugne. Vzeha mi vsichki dokumenti. V nqkoq bolnica shte me priemat li bez obmenna karta?

# 118
  • София
Вал,ще ти дам линк-само да стана и да се добера до компа.ами той специално имаше само Л,обаче т к е с лепенка,можеш да го стягаш колкото си искаш.
Калинчица,стискам палци-не е чак толкова рано за рраждане,но те разбирам.аз не знам какво мнение да дам-тр да настояваш пред лекРите каква е мед причина-може би наистина нещо в тоновете да не е наред,стара плацента или намалели води.това в мд ли става?знам че там имат практика да прибират така документите,за да нямаш избор. Без тях обаче за съжаление няма да можеш да родиш безплатно другаде.обменната карта е Задължителна.

# 119
  • Бургас
Здравейте момичета, да се отчета след днешния преглед при Доки - плацента узряла, главичката на бебо е навлязла в малкия таз и ... както се изрази Док - 1 пръст разкритие (което според нея било нищо), а дали 1 пръст = 1см?Каза ми, че до 10,06 няма да съм родила (и аз се надявам на това, защото нашите няма да имат възможност да дойдат поради служебни ангажименти).
Верно тоз преглед за разкритие е отврат, сега се чувствам, все едно са ми завирали нещо голямо вътре  Shocked

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 10:28 от donito81

Общи условия

Активация на акаунт