Чакането свършва вече,скоро ще изплаче ЮНСКОТО човече!

• 29 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Добро Утро момичета!
Сутринта като станах ММ ме гледа и вика аууу колко ти е паднал корема...аз пък въобще не мога да преценя. Калинчица стискам палци всичко да е наред с вас!  Hug На кое викате обменна карта,аз имам две направления едното на бременна до родилно заведение и второто направление за хоспитализация?

# 121
Да, за разкритието така го водят: 1 см=1 пръст, макар че някой лекар с дебели наденици ....Simple Smile
Бебчо пак спа 6 часа през нощта. Нещо се размъцка към 4 - отидох и си спеше, но преобърнат по гръб и явно насън му беше некомфортно, та пак го завъртях. Поради наклона на матрачето, се свлича често надолу под завивката, а веднъж даже го бяхме забравили с лигавче от яденето - отивам , той под завивката, отмятам - и лигавчето му на лицето: направо изтръпнах - с 2 пласта тъкани на главата, викам си, леден ще го напипам сега ... ама той така си прави, подпираме го откъм крачетата с нещо, но пак се посмъква. Добре че вече не повръща папо, та посмъкнахме и матрачето  - сменихме му АМ (дохранвам, освен кърмата, за всеки случай - предлагам, пък ако ще, както и водичка малко). Досега беше на АМ Хип, каквото са им давали в болницата. Заради повръщането сменихме с ФризоВом - специално е по-гъстичко, набъбва в коремчето и не повръщат.
Успех на мамите с признаци за раждане!!

# 122
Здравейте, момичета и честито на новите мами!!! Да са им живи и здрави малките душички. Ще го покажа моят юнак и тук, защото знам, че има мами, които не ползват фейсбук.
Скрит текст:
Тази снимка е от вчера, значи на 16 дни. Пъпчето му падна точно на 2-рата седмица и сега къпането е голям кеф. Поне за мен и таткото, малкият още не знае какво се случва и гледа стреснато.
Като цяло ми е добричък, както беше и в корема ми. Кротък и поспалив Simple Smile но и малко злояд като че ли. Заспива до като яде, плюе храна... Ама се справяме Simple Smile
Изключително съм доволна и приятно изненадана от помоща на половинката. Много ми помага и вече много го обича.
Мойта майка беше една седмица тука, но и самата тя каза, че си се справям много добре и нямала какво да прави тук  Joy
Хайде целувам ви всички много и пожелавам приятна и незабравима среща с малките човечета  Hug

# 123
Калинчица, защо искат да го предизвикат, след като тоновете сега са нормални? Помоли за обяснение. Има толкова много до термина, защо да го вадят по-рано бебето. Моят термин е на 11 юни, бебето е доста ниско вече, но не е тръгнало, нямам и контракции. Освен ако са изследвали водите и да са преценили, че бебето страда, ама аз бих питала, преди да се съглася на предизвикано раждане.

# 124
Ева Бева прекрасен малък мъж...да е жив и здрав и все така добричък.  Heart Eyes

# 125
  • София
Евче пу пу колко ви е красив малкия мъж..разкошен е...а тия слаби крачета твой ли са..направо супер изглеждаш  Hug Hug Hug

# 126
veniva, благодаря много  Hug
Cvety_U86, благодаря и на теб много   bouquet Мои са тези краченца, все още не съм се мерила колко съм свалила, нямам кантар... Но мисля, че добре се справям. То и нямам никакъв апетит напоследък  newsm78

# 127
  • Пловдив/Първомай
Eva_Beva Голям бонбон е,да ви е жив и здрав и все така послушен...
Аз вчера бях на док и малко се постреснах като ми каза че е около 3400кг доста ми се вижда а имам още време до термин,нямам контракции,нямам разкритие малко ми е скъсена шийката само,водите били нормални Simple Smile

# 128
Честито и тук на новите мами!
Eva прекрасен е, пу пу!
Kanari и аз искам линк за колана Simple Smile
Радвам се за ТМ, като гледам колко и кога пишеш, бая време кърмиш Wink Дано успяваш повече да си почиваш Simple Smile Да те питам... в Надежда трябва ли да носа дрехи, ръкавички и тн за бебето или те ги обличат?
Успех на всички майки , на които им предстои раждане тези дни  Hug

# 129
  • София
Ами кърмя на окло час,понякога 40 мин,голяма радост е ако по изкл заспи и спи час и половина...зависи кога ми заспи на гърдата или я мързи-та затова съм все на линия...друго почти не правя,добре че майка храни и дондурка другата,че нощем е некъв малък ужас Simple Smile
Да,носиш си дрешки,пелена за завиване-шапчица,чорапки.иначе ръкавици те не слагат и аз не ползвах.един път опитах да слижа но са им огромни.та сме без,дерат се рядко.

# 130
Здравейте  bouquet днес ме събудиха по телефона с въпроса-Какво правиш,роди ли?  #2gunfire
Ужас просто....аз колкото се изнервих вече,то все някой пита Crossing Arms
Ева страхотен е младежа,браво и на татко му Peace
Канари  напълно те разбирам за телевизията.Аз с първото дете бях така изолирана в стаята.Само бебо и нищо друго,не че нещо съм скучала ,но в един момент започваш сама да си говориш особено когато се кърмехме.Сега в стаята телевизора беше първото нещо което сложих  Grinning Браво и на вашия татко.Ще видиш,че след време ще получиш отговор на всичките си въпроси,просто трябва много търпение.Понякога мъжете се плашат много по-лесно от очакваното за пола им. Ти бъди все така търпелива , а нещата ще се наредят. Няма не решими проблеми.!Само здравето е важно,нашето и на сладурите  Hug
Калинчица искай да ти обяснят всичко! Защо,как,поради какви причини... Не ги оставяй докторите да си говорят с тяхната терминология и да стоиш в не видение. Имаш право да знаеш всичко все пак за твоето здраве става въпрос,а най-вече на малкото човече. Дано всичко мине ок  Hug

# 131
запис за да ви следя и да се похваля и аз НА 29.05 се роди Борис 3,340 кг   48 см секцио вече сме си в къщи и се гушкаме  baby_neutral smile3541

Честито на всички мами с бебоци   bouquet   на другите малко остана  Peace

# 132
Мили момичета, практиката показва, че при татковците спят, т.к. майчетата са изнервени и уморени, детето го усеща това. Има случаи, в които и си ги боли просто . Но ако имате възможност оставяйте ги на някой било и за половин час и правете нещо релаксиращо за вас.

Kalinchica поразпитай ги защо как и какво. Наистина може да имат и други съображения. Стискам палци.  Hug

Eva_Beva пу пу, много спокоен този Ботьо изглежда. И не е китайче като моето  Mr. Green

`Bobby` аз ако бях на твое място щях да започна да пъшкам и викам и да кажа, че май сега раждам, ако имат важни въпроси да питат или да затварят.  Whistling

PIPILOTKATA честит ти син Борис, да е жив и здрав и много щастлив Това ни е името за третото, или поне за сега

# 133
Честито ПИПИЛОТКА !!! Да ви е жив и здрав малкия мъж и много да ви радва!!!

# 134
PIPILOTKATA Честито! Да  е жив и здрав малкия Борис. Хайде днеска малко мъжлета в темата да пообсъждаме !  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт