Чакането свършва вече,скоро ще изплаче ЮНСКОТО човече!

• 28 853
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Е Allure добре дошла! дано сте все така послушни и занапред! Аз във вторник като бях на тонове, чух че говориха за твоите документи и попитах Снежи как сте  Grinning Надявам се си доволна от МД , че и мен ме чака скоро  Grinning

# 601
Честито на всички нови майчета,да са живи и здрави рожбичките ви!  Hug

# 602
  • Paris, France
Zdraveite, vkliuchvam se ot rodilnoto, donesoha mi kompiutur s internet (no bez kirilica, za koeto se izvinqvam)  i kato nevidqla mu se radvam.
Blagodarq na vsichki za milite dumi, vijdam, che ima veche mnogo novi mami, no ne mi e vuzmojno da izbroq vsichki. Pozdravqvam vi, dano vsichki ostanali se obebite navreme i vuzmojno nai-leko da minava i pri vas rajdaneto.  Praynig
Az se chuvstvam dobre, veche hodq, malko oshte se useshta shevut, no inache sum ok. Opitvame da se kurmim, no oshte nqmam kurma i poneje kolastrata nedostiga, a bebeto e gladno, dobavqme i po malko AM. Az ne iskah, chestno kazano, no puk me e strah da ne go ostavim gladen, svalil e teglo do 3.900 ot 4.180. Pompam se redovno i utre veche ochakvam da poteche kurma. Naistina e bolezneno, no pone gurdite mi ne kurvqt i ne sa napukani (vse oshte). Vqrvam, che shte se spravim, az sum mnogo motivirana, a i toi zasukva kato shampion po sukane. Simple Smile Obojavam go veche!  Heart Eyes
Haide, nqma da se vpuskam v podrobnosti, kato se priberem i se poosvestim pak shte pisha.
Aleks, ako chetesh, da znaesh, che ti stiskam palci!!!  Hug

# 603
Честито на всички нови мами и добре дошли на мъниците им!

Фешънче,браво на теб и благодаря за споделената информация! Обичам постове, които ме карат да се усмихвам!!!

# 604
Витлеемска Звезда честита ти малка принцеса Рая.

# 605
flammmme благодаря  Hug Аз се чудя по-скоро дали да не е люлеещ се и да има вибрации.
Нещо много трудно ми е това решение. Чудя се дали да не взема втора ръка, после пък си мисля защо, като може да си ни е новичък ... Абе луда работа, явно като се наспя и започвам много да мисля Simple Smile

Някой да е чувал Канарчето обикновено се разписва по няколко пъти на ден.

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 02:17 от mgamisheva

# 606
  • София
Тука съм тука съм,но нямам сили,от петък сме на ревлив маратон,едната рева без прекъсване 30 часа-спираше Само ,за да яде. И после пак.страшно изтощително,а тази нощ от рев не можеах да се цедя и съм в ужасни бучки-и това всяка нощ ще е така и мн се притеснявам.чудя се при това положение дали да не си спра кърмата.мн ме е страх от мастита,а очевидно не смогвам с помпата...

Честито на родилите мами!  bouquet

# 607
Kanari много непиятно. Нали поне през деня имаш помощ. Усяваш ли поне малко да поспиш?

Тъй като никой май не отговори на питането на Пух за кой ще пусне следващата тема, мога да се пробвам аз, но моля за идеи за име, ако не ще погледна в миналата ако седи анкетата да взема от там следващата по гласове.

Ако не я украся много ще ме извинявате. Ако някой друг има желание да заповяда.

# 608
  • София
Да,през деня има и понякога поспивам,но и майка не смогва като реват едновремрнно,та помагам ..

# 609
Добро утро и от мен!
Честито на новите мами   bouquet
Моя термин беше вчера, а нямам никакви индикации за раждане. Явно ще си ходя бременна и това е. Вече всеки ден ми звънят приятели и познати да ме питат не съм ли родила и започвам да се изнервям.

# 610
  • София
Ехей колко много нови бебчета!!! Да са живи и здрави всички.

Канарче, тъкмо те мислех как се справяш с двете беби. Стискам палци по-бързо да отминава този период и да станат кротки душичките. Няма ли възможност още някой да идва да ви помага. А на вън на разходка излизате ли? Може пък в количката и като са навън да се поуспокоят и да спинкат поне малко и да не плачкат толкова.

Имате ли новини за Алекс. Какво става с нея? Сигурно и тя се е обебила вече Simple Smile.

Стискам палци и на Мечо Пух, да минава всичко лесно и бързо и да си гушка бебчето.

Хайде лек ден на всички. Личи си, че има вече много бебчета и те заемат цялото внимание и няма време за много писане. Аз отивам да готвя и да метна последната пералня с неща за бебчо.

# 611
Здревейте момичета.Стискам и аз палци на Мечо Пух и Алекс и на всички майчета,които са зе запътили към болницата.  Hug Вилито86 какво става с теб мила,съжалявам ако си казвала и съм пропуснала?
Аз не предлагам помоща си за пускане на новите теми,тъй като нищо не разбирам,но ако се наложи някаква помощ имайте ме предвид.

# 612
Добро утро и от мен!
Честито на новите мами   bouquet
Моя термин беше вчера, а нямам никакви индикации за раждане. Явно ще си ходя бременна и това е. Вече всеки ден ми звънят приятели и познати да ме питат не съм ли родила и започвам да се изнервям.
И аз съм със същия "проблем"  smile3512 , но ако не е решил бебчо да излезе до 12.06 доброволно , ще е на сила  newsm47

# 613
Не се пише много тук - кой гледа бебче, кой в болница да ражда, кой се разхожда, та да предизвиква ....
Бебчо наш си спи през нощта, за разлика от Канарините рожби .... ееех, не оставят мама да си почине! Мен пък ме болят гърба и врата от цялото това разлитане през деня - крак не подвивам, само като храня. Сутринта ходихме до кабинета на доки, която изроди бебчо - да го види, занесохме й и една красива кошница с разни неща. Отидохме без предупреждение, имаше си бременни за преглед - радваха се на бебчо, снимахме го и с доки, занесохме й снимки, че тя си ги закача на едно табло. Каза да отидем  като стане на месец и половина - явно за преглед нещо.  Лъчи пък си спа през цялото време, събуди се едва като паркирахме вкъщи, хах:)
От вчера, докато кърмя, си чета от електронната книга, че забравих какво чета - за последно четох в болницата, като си чаках разкритието. А, и пях на дзверчо народни песни - унася се и само го слагам в леглото:)

# 614
Здравейте,
наистина какво стана с Алекс,дано да е родила вече и да пише скоро Simple Smile
Аз днес бях на лекър. Отново нямам грам контракция Simple Smile
След това ме прегледаха, този преглед за разкритие, въобще не е толкова зле:-)
Оказа се че имам повече от 2 см разкритие без да го усетя въобще и шииката се изгладила добре...бебчо е слязъл е малкия таз вече...така че само остава да чакаме търпеливо.

Общи условия

Активация на акаунт