Чакането свършва вече,скоро ще изплаче ЮНСКОТО човече!

• 28 851
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Здревейте момичета.Стискам и аз палци на Мечо Пух и Алекс и на всички майчета,които са зе запътили към болницата.  Hug Вилито86 какво става с теб мила,съжалявам ако си казвала и съм пропуснала?
Аз не предлагам помоща си за пускане на новите теми,тъй като нищо не разбирам,но ако се наложи някаква помощ имайте ме предвид.

При мен е все същото, никакви индикации за раждане и това е. Тая паднала тапа верно никва работа не свърши. Днес съм на тонове и ще видим какво ще кажат. Но като цяло май ще си изкарам да термин. То така като гледам, до тогава темата ще е празна Simple Smile ще си остана сама да си си похваля за бебока Simple Smile

# 616
Е Вили и на мен ми остават 20 дни, да се надяваме де,то Божа работа...но наистина малко останахме неродилите  Mr. Green Иначе с голям кеф чета Иванжелин и другите мами с бебчета  Grinning
Взех един комплект бархетни и тензухени пелени,не знам за какво са...особено тензухените,вие имате ли такива и за какво ги използвате?  hahaha

# 617
Здравейте и поздрави за новите дечица.

fashionmama, много се радвам, че всичко е минало успешно и си успяла нормално да родиш такова голямо детенце. Разказът ти беше много полезен. Много ми беше интересно как математически си се опитала да сметнеш контракциите Simple Smile Исках да те питам успяваше ли ефективно да напъваш, след като ти сложиха упойката?

Мечо Пух, mgamisheva, на мен утре ми е терминът и съм в очакване нещо да се случи, та не смея да се наемам с новата тема.

Канарче, не поспиваш ли през деня, докато майка ти е там? Трябва да намериш промеждутъци, в които да спиш. Като гушнеш малката, която реве, тя не се ли успокоява? Ако заспите заедно? Ако можем ние да помогнем някак, само кажи. Герой си, че все още успяваш да кърмиш. Стискам палци да успееш да продължиш. Каквото и да решиш, ние сме с теб.  

На peperudka1 днеска й е датата за секциото, дали и на Мечо Пух не беше днес, стискам палци всичко да мине наред, аз още не съм родила, с peperudka1 може и да се засечем в Майчин дом.

ivon, и на мен вече ми е бая притеснено, че малката не се ражда. Айде дано дребосъците се появят днес или утре.

# 618
  • Бургас
Споко момичета аз също още не съм се обебила Simple Smile Останаха ми по-малко от 2 седмици до термина и само се чудя като ме приболи някъде дали не е индикация за раждане, снощи на 2-3 пъти се събуждах от тъпа болка ниско долу, която продължаваше по 3-4 мин. чак се припотявах, но нито болки в кръста, нито стягане на корема, днес пак на няколко пъти съм така... Утре съм на тонове да видим какво ще каже Доки.Аз все си мисля, че до края на седмицата може и да съм родила  newsm78

# 619
И аз не съм родила още. Tired Ходих на маникюр и педикюр сега,багажа стегнат,само малката си кротува.Вечер имам контракции,а на сутринта няма и помен. ooooh!
veniva,аз тензухените ги ползвах да ги слагам върху хавлийката като къпехме каката и попивах с него,понякога по-малки парчнца за устичката за бърсане,а бархетените за завиване,за под главичката,за количката,за дивана в хола ако лежи,абе за каквото ти хрумне  Flutter.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА И ПАЛЦИ ЗА ТЕЗИ НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ СКОРО ГОЛЯМАТА СРЕЩА!

п.п.Оххх,много я мисля тази Алекс,даже я сънувах снощи.Дано скоро се разпише. Praynig

# 620
дайте идея за интересна почерпка или подарък, аз от стоене вече и това започнах да мисля  Laughing
щото то от уискита и сладки вече сигурно им е писнало на лекарите  newsm78

# 621
Бебче на хоризонта Simple Smile Днес мама Zvezdichka 83 роди малка принцеса на име Гергана. Мерките са ѝ перфектни 2780гр и 51см. Да ѝ е жива здрава и много да ги слуша вкъщи Simple Smile

# 622
Честито на мама Zvezdichka 83!Здраве на бебка, бързо възстановяване на мама!
Аз  си чакам...!Снощи имах много силни контракции, зарадвах се , но си легнах и днес-нищо!Дали дават нещо успокоително на мамите, които са много изплашени при раждането?!Идва ми да се обадя на доки , да правим секцио и да си гуша бебо!!!
Стискам палци на Мечо Пух, Пеперудка и Алекс!!!

# 623
Честито на мама Звездичка бебче Гергана! Hug

Аз какво да кажа,че не остана до термина пък грам индикации нямам ,че ще се ражда. Crazy .Така ми се иска вече да се приключва,че да се успокоя малко.Вчера плаках без да знам за какво  Crazy .ММ гледа учуден и се чуди какво да прави.Стоя,стоя,че ми вика"нека поне те прегърна  Heart Eyes " .

veniva и аз се чудих за какво ще са ми,но открих,че мога да ги ползвам за поне 3 неща: 1.Докато съм гушнала бебка в жегите тензухената ще ни разделя/моята кожа да не се докосва до нейната/  2.Докато се кърмим /а дано! / да я ползвам вместо лигавник  3.След къпане да слагам пелената заедно с кърпата за баня/попивали много по-бързо / . Peace

# 624
Zvezdichka83, Честита рожбичка! Бъдете живи и здрави и бързо възстановяване.

# 625
Честито на Звездичка да и е жива и здрава малката госпожица!  Hug
Ами на мен ми се виждат едни такива грубички тия тензухените ...като мрежа са  hahaha а имам и едни от Асда,бях ги поръчвала без да имам идея за какво ..та мерси за отговорите де,ще влязат в употреба явно. Simple Smile

# 626
  • София
Zvezdichka 83, честито детенце!
Аз имам 4 дена до термин, а раждането не се обажда. Откога съм с 2 см разкритие и голям прас. Вече даже спряха да ме болят кокалите, само докато спя. Вчера ходих към 5-6 км, че можех и още толкова....Май така ще си стоя до август. И на мен ми идва да решим нещата по бързия начин с клъцни-срежи, утре доки ще каже какво мисли и той.  ooooh!

veniva И аз имам тензухени от чужда фирми, които са груби, те не стават за под хавлията, май само за постилане. Вземи от тези на Бертони, те са правилните - много финни и нежни, като много мека марля.

# 627
Zvezdichka83, честита рожбичка!!! Много здраве, положителни емоции и усмивки!
стиснати палци на Мечо Пух!!!
Аз пък вчера тъкмо си помислих че ми е дошъл и мен моментът.... а то всичко отшумя вечерта като си легнах... Нищо де явно на бебка й е много хубаво при мен и затова не иска да излиза... Все се успокоявам, че до 10 дена и аз ще стана мама, но вече нямам търпение ИСКАМ ДА РАЖДАММММ  Crazy  Crazy  Crazy

# 628
Честито на мама Звездичка, да е жива и здрава малката Гергана и много да я радва!

Момичета моля ви се стойте още във форума, че дето Вилито86 вика накрая и аз ще си пиша сама Laughing И аз имам още 10 дни до термин, но за сега няма никакви индикации, шииката ми още е затворена и докторката каза, че можело още няколко седмици да отнеме и да съм се готвила за пренасяне...така че моля ви се Венива и Вилито поне и вие стойте тук за компания.

Аз по цял ден съм навън, че да не мисля много много вкъщи колко време ми остава. Даже сега запрашвам да ям сладолед с една приятелка че навън времето е супер.

Хайде и аз чакам новини за Алекс!

Милиса ти също имаш още време нали? Стой да ни правиш компания и ти Hug

А отностно пускане на нова тема, бих помогнала ако някой ми каже как става, че не съм се занимавала с това до сега.

Мечо Пух стискам палци всичко да мине добре при теб и ще те чакаме да се похвалиш Hug

# 629
Честито на Звездичка за малката Гергана.

Аз пък се притеснявам, че нямам контракции, защото искам да си родя нормално, не искам да ме режат. Досега мих подовете, след малко ще изляза на разходка, та дано си помогна.

Общи условия

Активация на акаунт