Чакането свършва вече,скоро ще изплаче ЮНСКОТО човече!

• 28 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
bflm ти сега ме шашна  Shocked Като нямам контракции има вероятност за секцио ли?Защото за сега съм нормално и аз не искам операция.

# 631
  • гр. София
Здравейте и от нас с Мишенцето ми, все още "гости" на Токуда. Моля да ми стискате палци малката да започне да наддава, защото до тук само сваля. Имаме неразбории около първоначалното й тегло. Два дена след раждането дойде лекарка да ми каже, че явно везната е объркала и бебчето не е възможно да е било 3 400 гр., защото тя я е измерила след два дни 2 930 гр. Днес пък беше 2 900гр. Лекарите си противоречат. Едната казва толкова се роди, бях на раждането, на другата по-скоро й изглеждала малката като бебе около 3 кг. и от всичкото това, аз седя и рева, защото ми е притеснено ако е изгубила 500 гр. Установихме, че от гърдите ми няма никой още и увеличихме добавката. Дано да е било от това и малката да качва грамчета!  Praynig  Praynig  Praynig
Честито на новите мами! И късмет с раждането на бъдещите! Ние с Орхидс Флауърс все пак се видяхме, нали сме комшийки по стаи. Но бебчетата са по цял ден при нас и няма как да ги оставяме.
Прекрасен ден на всички!  Hug

# 632
  • София
И аз имам още 10 дни до термин и честно да ви кажа въобще, ама хич дори не бързам. Дори имам чувството, че колкото повече наближава толкова повече ме обзема паниката как ще мине раждането и после каква ще бъде лудницата с двете деца.

И за това си измислям само задачи, все едно въобще не се очаква всеки момент да тръгне раждането. Ето днес покрай домакинстването се оказа, че трябва супер спешно да търча да записвам баткото в училище, водя го на зъболекар, че му се бяха събрали няколко кариесчета, в четвъртък има час и за УНГ, че все някакви задни хреми ми прави и похърква през нощта, в петък пък сме на родителска среща за първи клас, а отделно имам чувството, че къщата няма подреждане и толкова бързо се изморявам, че като преместя две неща и вече си мисля за полягване, ако не спя на обяд вечерта ставам като бебе - само мрънкам и се оплаквам. Не знам защо аз съм си решила, че ще раждам някъде към 17 или 18, но да видим - може и да ми излязат криви сметките.

sveta29 не се притеснявай, дори и сега да нямаш контракции, важното е когато дойде момента да имаш. Не знам колко дни след термин са склонни да чакат лекарите, но доколкото знам поне 10 дни след това е ОК. Пък и със сигурност преди да се пристъпи към секцио ще се пробват с други начини да ти предизвикат раждането.

irri дано бързо започнете да качвате грамчета и да ви изписват скоро. Мисля, че за да ти слезе кърмата трябва да поставяш по-често на гърда.

# 633
  • София
Честито бебче на мама Zvezdichka 83, да расте здраво и щастливо  Hug А на мама бързо възстановяване.  bouquet
   irri стискам палци да започнете да наддавате,и да си се прибирате скоро вкъщи.А иначе съм склонна да си мисля че са объркали първоначалното тегло  Naughty

# 634
Честито на новите мами   bouquet
ири според педито на мен пък са ми объркали сантиметрите и тя ми каза, че в родилното ги мерят малко 5 за 4 така че не се притеснявай пък явно е спаднала малко от това че не ти се е пуснала още кърмата. Всичко ще е наред  Hug
Момичета не е вярно, че ако нямате контракции ще ви режат нали затова са системките и аз отидах без пукната контракция ама така ми ги придизвикаха, че щах да умра  Mr. Green не се шашкайте скоро ще сте най щастливите на света със малките мишки които ще гушнете  Simple Smile

# 635
Честито на всички нови бебчовци и щастливите им мами   bouquet

И аз тук с никакви признаци за раждане. Но за сметка на това съм с размерите на средно голям слон и се движа бавно и величествено. Краката ми са отекли, точно като на слонче са. Бебето ми притиска мехура, изобщо не мога да ходя - на третата крачка имам чувството, че зверски ми се пишка, така че и разходките не са алтернатива. Седя си и си мечтая как ще минавам през полуотворена врата без да си закача корема на бравата  Party

Аз май не съм ползвала тензухените пеленки за нищо. И на мен ми казаха да ги слагам върху хавлийката, но ме мързеше  Embarassed хавлийките си подсушаваха идеално. Сега съм ги изпрала за бебето. Ще ги ползвам при кърмене да не се потим взаимно, въпреки че нали препоръчват да е кожа в кожа....ама то гледам нищо чудно и юли да родя  Mr. Green в големите жеги

# 636
  • Бургас
Честито и от мен на мама Звездичка, нека малката кукла да бъде гордостта на мама ми тате!Бързо възстановяване и желая! Hug
А аз преди малко станах от сън за 3-ти път днес ... е няма такава поспалана, дано малкия като се роди прилича на мен по това Simple Smile

# 637
Честито на Звездичка!
Въпросните тензухени пелени са ми най-вървежното нещо. Взехме от Карфур 3 пакета по 3 вътре. Пише си 100% памук, много меки, като фина мрежа.  Постилам ги като възглавничка и на повивалника. Всеки път напишква като сменям памперса, така че заминават за пране. Не знам какво щях да слагам на повивалника, ако не бяха тия пелени. Бързо съхнат и така.

# 638
Може ли да ми кажете от кръвните изследвания в последния месец колко ви е СУЕ ? Моето е доста високо...
Честито бебче на zvezdichka, да и е живо и здраво Simple Smile

# 639
  • София
Честито на новите мами   Hug

Днес моето малко момче има месечинка, да почерпя  Mr. Green

Ivvangeline от къде взехте кошницата? Аз обикновено правя, но сега май няма да стигна до там  newsm78

# 640
DrDD специално заради теб се разрових из последните ми изследвания, но точно там не намерих такъв показател, но си спомням че от 1вите ми изследвания го имах и беше почти двойно завишен и се бях шашнала, но доки ме успокои, че е нормално при бременност, възпаление или при настинка да са по - високи стойностите. Та предполагам това са ти притесненията - завишено СУЕ нали?

Момичета имам въпрос - решила съм за болницата да си взема помпата за кърма, но понеже я вадя чисто нова от кутията - логично ми се струва да я стерилизирам и биберона също, като си ги взимам в багажа. Но сега се позамислих - нали си има определен период, в който стерилизираните неща се запазват стерилни - примерно 6-12 ч. и после пак трябва на ново ?! Защото ми се струва малко хамалогия да се тича до вкъщи за всяка стерилизация.. В болницата ли се стерилизират тези работи или аз се бъркам нещо....  newsm78

# 641
DrDD специално заради теб се разрових из последните ми изследвания, но точно там не намерих такъв показател, но си спомням че от 1вите ми изследвания го имах и беше почти двойно завишен и се бях шашнала, но доки ме успокои, че е нормално при бременност, възпаление или при настинка да са по - високи стойностите. Та предполагам това са ти притесненията - завишено СУЕ нали?

Момичета имам въпрос - решила съм за болницата да си взема помпата за кърма, но понеже я вадя чисто нова от кутията - логично ми се струва да я стерилизирам и биберона също, като си ги взимам в багажа. Но сега се позамислих - нали си има определен период, в който стерилизираните неща се запазват стерилни - примерно 6-12 ч. и после пак трябва на ново ?! Защото ми се струва малко хамалогия да се тича до вкъщи за всяка стерилизация.. В болницата ли се стерилизират тези работи или аз се бъркам нещо....  newsm78
Завишеното СУЕ е нормално да е завишеното при бременни дори и да достигне до 110. Просто този показател не се взема под влияние  Simple Smile

# 642
Може ли да ми кажете от кръвните изследвания в последния месец колко ви е СУЕ ? Моето е доста високо...
Честито бебче на zvezdichka, да и е живо и здраво Simple Smile
СУЕ - то е нормално да е завишено при бременност, може да стигне до 110. Не се взема като показател..но така или иначе влиза в пакета за кръвни изследвания  Simple Smile

# 643
Kleche, кошницата си я направихме ние, тоест купихме нещата и в цветарски магазин останалото:)
Куинче, помпата ще я стерилизират в болницата, като е сглобена и прибрана, си я ползваш и след 2 дни ако искаш.

# 644
kleche да ти е жив и здрав мъжа,честита му месечинка  Heart Eyes
DramaQueen  ти няма да даваш на бебето от изцедената коластра или кърма или каквото е,така че няма смисъл от стерилизация,мисля,че помпата в болницата е за стимулация само или за да предотвратиш запушване,тъй че дори да изцедиш някакво количество кърма или коластра то ще е минимално и ще се изхвърля предполагам.Иначе като слагаш бебето на гърдата,какво ще му пазиш толкова от изцеденото.Ама не знам де,това са си мои разсъждения.

Общи условия

Активация на акаунт