Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са контракциите по време на бременност?
Какво е най-подходящото тенджера за кипенe на вода за бебета?
Какво е мнението на майките за варенето на вода за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са контракциите по време на бременност?
Контракциите по време на бременност са стягания на матката, които се усещат като болка в долната част на корема и кръста. Въпреки че не всички жени ги усещат, те често сигнализират за подготовката на тялото за раждането. Нечувствителността към тях не ги прави по-малко реални. Важно е да се консултирате с лекар, ако имате въпроси или притеснения относно контракциите.
-
Какво е най-подходящото тенджера за кипенe на вода за бебета?
-
Какво е мнението на майките за варенето на вода за бебета?
-
Какво е мнението за обрязването на бебетата?
-
Какво представлява лактогонният чай и кога трябва да започне да се приема?

атези фините са ми незаменими да бърша повърнато изплюто и да си поклагам на гърдите че тека жестоко. Иначе за повивалника ползвам еднократни пелени-много удобно е-напишкат се-хвърляш.
Затова написах, че се надявам малката да си тръгне сама и, въпреки че ми е притеснено, въобще не мисля за секцио - то ме плаши повече. Не се притеснявай 
в кръга на майтапа,разбира се, надявам се всичко да е наред с тях!
Да ни е честита принцесата, да радва много мама, тате и бате Иво
НА вас успех и много красиви и здрави бебета
писна ми с тия изследвания.И аз като ДрДД да попитам за справка-някой с нисък общ белтък и албумин в кръвта, и висок фибриноген?
,че всички тръпнем в очакване