Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са контракциите по време на бременност?
Какво е най-подходящото тенджера за кипенe на вода за бебета?
Какво е мнението на майките за варенето на вода за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са контракциите по време на бременност?
Контракциите по време на бременност са стягания на матката, които се усещат като болка в долната част на корема и кръста. Въпреки че не всички жени ги усещат, те често сигнализират за подготовката на тялото за раждането. Нечувствителността към тях не ги прави по-малко реални. Важно е да се консултирате с лекар, ако имате въпроси или притеснения относно контракциите.
-
Какво е най-подходящото тенджера за кипенe на вода за бебета?
-
Какво е мнението на майките за варенето на вода за бебета?
-
Какво е мнението за обрязването на бебетата?
-
Какво представлява лактогонният чай и кога трябва да започне да се приема?
),Йоана например почти винаги е яла и от двете и после започвам с последно предложената гърда на следващото ядене.
.

.Просто много ми тежи вече и се изморявам адски,особено вечер.

все пак се притесняваме.

Бях забравила колко е гот
та аз дефакто изцеждам около 100 мл т е само за едно дете,понеже така и кърмех-само едната и го разделям на половина.ям жито и орехи,пия сминдух уж за увеличаяане на количествата но се чудя защо предвид че се мъча само и с токкова кърма. Уж с врвмето количеството по-бързо Се изцеждало и Цялата проьедура траела по 10-15 мин ма кога става това...трета седмица се мъча. На мен коластрата ми тръгна още от 2 ден-нямаше да разбера ако не вдигнах темп и направих буци-но понеже не можаха да засучат си замина ей така,на третия ден вече ми течеше следв вид мляко (забравих му името).така че слагайте на гърда възможно най-бързо-тя в гъста и по-трудно се тегли,но бебето си я активира един вид.