Чакането свършва вече,скоро ще изплаче ЮНСКОТО човече!

• 28 837
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
ЧЕСТИТО НА МЕЧО ПУХ И НА ЗВЕЗДИЧКАТА!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И ДА ПОРАСНАТ ГОЛЕМИ И ЗДРАВИ!

Ivvangeline,много кротък вашия младеж,дано все така да продължава.Защо не пробваш на кърмене да предлагаш и двете гърди,вместо да дохранваш с АМ?(съвсем приятелски,дано не се обидиш Peace),Йоана например почти винаги е яла и от двете и после започвам с последно предложената гърда на следващото ядене. Peace

Пловдивските мами,в кои болници ще раждате?Може с някоя от вас да се засечем Hug.

# 661
Да се запиша и аз да не решите ,че съм родила няма ние ще бъдем вечно бременни  #Crazy
Вече взе да ми писва да ви кажа и съм доста изнервена ,днес няма да ви кажа колко ми звъня телефона да ме питат дали съм родила и накрая на последния се развиках просто не издържах дчеса си призная .По цял ден гледам да съм навън въпреки че краката ми стават четворни ама в къщи само чета и полудявам повече.Може би защото с първото пак преносих и знам какво е ,и се притеснявам нещата да не се повтарят ,и това ме паникьосва още повече.Утре съм на преглед да видим доктора какво ще каже .
Да честитя на новите мами да им пожелая много прекрасни мигове с техните слънца  Hug

# 662
Мечо Пух, Честита рожбичка! Пожелавам ви здраве и бързо възстановяване!   bouquet

Аз преди малко се прибрах от родилното, защото имах контракции и реших, че ще раждам. Да ама не. Измериха тоновете, прегледаха ме за разкритие и нищо. Явно ще си ходя бременна още доста време. ММ, сега се бъзика с мен, че ако пак го разкарам излишно до болницата, вече щяло да се получи като в приказката за лъжливото овчарче. hahaha

daninceto, аз във ВМИ ще раждам. Ти къде мислиш?

# 663
Да се запиша и аз да не решите ,че съм родила няма ние ще бъдем вечно бременни  #Crazy
Вече взе да ми писва да ви кажа и съм доста изнервена ,днес няма да ви кажа колко ми звъня телефона да ме питат дали съм родила и накрая на последния се развиках просто не издържах дчеса си призная .

Абсолютно идентичен на моя ден,броих точно 9 човека ми звъняха дали не съм родила,като не броя майка ми,баба ми и свекърва ми.Разбирам,че ме мислят и не са виновни хората,проблема е в моя телевизор Tired.Просто много ми тежи вече и се изморявам адски,особено вечер.
Liliata ,последно в Селена,понеже моя доктор само там изражда,а е наясно със случая ми и двете неуспешни бременности,както и терапията.Ще се доверя на болницата,иначе и аз щях да съм във ВМИ и до последно много се чудех и реших,че е Божа работа всичко и дано всичко е с хепи енд за всички ни Praynig
Пожелавам ти следващото ходене в родилното да е с преспиване за 3 дни  Laughing.

# 664
  • София
Хаха, това с телефона явно е повсеместно Simple Smile
На мен пък днес ми се наложи да звъня на много хора и всеки ми вдигаше телефона с : Да нямаш бебе? Накрая силно се изнервих  Mr. Green
Дори си нямах представа, че толкова полу-познати хора знаят, че съм бременна

Скоро ще дойде и нашият ред. Само после да не си спомняме с носталгия за тихото бременно време, когато имахме време да охкаме и пъшкаме  baby_neutral

# 665
Ами, Daninceto, така ме посъветваха в болницата. За да се доизпразни гърдата и после да презареди, така да се каже, до следващото кърмене. То щом за 6 часа произвежда толкова като за половин хранене, какво остава за 3 ... А и бебчо не я доизсуква - после изцеждам още 20 мл.

# 666
Мечо Пух, Звездичка честити ви бебчета  Hug .

Алекс и Роси сигурно вече се гушкат с бебчета ... да видим като се похвалят коя е изпреварила. А накрая може да си направи класация за най-голямо бебе (на кг.), най-дълго бебе и най- дълго преносила мама.

Аз да ви кажа на никой не звъня... чакам да ми звънят, че иначе веднага следва въпроса : Роди ли?

А иначе аз днес се чух с АГ-то, че бяха ми изместили термина на 12.06, че и за документите ми трябваше... ама като си поговорихме и сега пак остава 17.06 ... а ако до петък не съм родила ще ходя на преглед да го мислим, ако всичко е ОК с води и всичко започваме да изчисляваме преносването от 18.06. Ние от начало с половинката мн искахме да е зодия рак, че и той е рак, ама се примирихме вече, че ще е близнак... ама вече си мисля, че ще родя на 21.06 на първият ден на раците... че ще видим. Ама и аз не съм се разбързала да раждам... радвам се още на уединението с половинката, че ние 4-ри години си живее сами двамата и малко се притесняваме от появата на бебо как ще свикнем... въпреки че вече мн си го обичаме  Two Hearts все пак се притесняваме.

# 667
Пух, честита ти радост! Да е жива и здрава и много много щастлива!  Hug

# 668
  • гр. София
Честито и от мен на Пух! Всичко най-прекрасно!
Благодаря ви за покрепата!  Hug

# 669
Ами, Daninceto, така ме посъветваха в болницата. За да се доизпразни гърдата и после да презареди, така да се каже, до следващото кърмене. То щом за 6 часа произвежда толкова като за половин хранене, какво остава за 3 ... А и бебчо не я доизсуква - после изцеждам още 20 мл.

Охх,и на мен така в болницата ме караха през нощта да давам само вода.Още първата нощ се скъса да реве и изпи цялата вода и накрая си я накърмих.А това за празненето и пълненето (как звучи само  Laughing) ще помоля:
ЛЛЛ
АТРАКЦИЯ АКО МОЖЕ ДА ГО ОБЯСНИ ПО-ДОБРЕ,ЗАЩОТО ЩЕ Е ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ.С две думи предлагането според търсенето (или обратно Simple Smile),та колкото по-често се изпразва гърдата,толкова по-бързо се пълни,за да може да реагира според нуждите на бебко.

Споделям само опит и ти се кефя,че имаш достатъчно кърма Hug Peace.На мен ми се наложи няколко дни след раждането да ме кюретират пак заради останала плацента и опасност от сепсис и така 10 дни трябваше малката да е на АМ,защото аз бях на 3 антибиотика и колкото и да се цедях,не можех да стимулирам така,както бебето.След края на курса АБ,бях щастлива,че не беше забравила да суче от мен и тогава по съвет на консултант на ЛЛЛ,предлагах и двете гърди супер често,за да си върна лактацията и  да се нормализира всичко.Не винаги е яла и от двете,но в моментите,когато е имало кризи на растежа ги е изпразвала и двете и след нея помпех "на сухо" само и само да давам "сигнали".
Като написах за празнене и пълнене се сетих за един виц:
Скрит текст:
Асан решил да ходи на нудистки плаж,обаче заспал и изгорял,включително и достойнството му.Прибрал се вкъщи умиращ от болка и се сетил,че друг път като изгори на плажа се маже с кисело мляко.Отишъл,отворил хладилника и се потопил директно инструмента в кофичка кисело мляко.През това време влиза Айше и заварва мъжа си в този вид и цъкайки казва:
-Асанеееее,все съм виждала как го празниш,но как го пълниш до сега не бях виждала! hahaha
Хайде лека нощ,че аман от мен днес. Hug[/color]

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 23:43 от daninceto

# 670
  • София
Пух, честита ти радост Hug Да ви е жива и здрава   bouquet

Благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug Диетка и другите, които са в очакване на рожбите си още, да знаете, че ви мисля всеки ден  Mr. Green и ви стискам палци всичко да мине лесно и бързо  Heart Eyes

Ние днес изкарахме почти цял ден в МОЛ Сердика  Wink Бях забравила колко е гот  Laughing Направо съм се омагьосала с тези двамцата у нас. Да взима да се оправя времето и да тръгваме по паркове и молове, че ми писна от кварталната градинка  Whistling

# 671
  • София
АЗ цедя и дветена 2 ч и половина,пропусна ли,веднга ставам на буци.то и с цеденеъо пак не омекват докрай,снощи съм заспала и пропуснах едно цедене та няма да казвам как Се събудих...ох това май го писах вече-съвсем ми е иЗфирясал мозъка... Sick та аз дефакто изцеждам около 100 мл т е само за едно дете,понеже така и кърмех-само едната и го разделям на половина.ям жито и орехи,пия сминдух уж за увеличаяане на количествата но се чудя защо предвид че се мъча само и с токкова кърма. Уж с врвмето количеството по-бързо Се изцеждало и Цялата проьедура траела по 10-15 мин ма кога става това...трета седмица се мъча. На мен коластрата ми тръгна още от 2 ден-нямаше да разбера ако не вдигнах темп и направих буци-но понеже не можаха да засучат си замина ей така,на третия ден вече ми течеше следв вид мляко (забравих му името).така че слагайте на гърда възможно най-бързо-тя в гъста и по-трудно се тегли,но бебето си я активира един вид.

Иванджелин, това са едни еднонратни пелени като чаршафчета,ибикн в болницата ги подлагат,както и в кабинета на педиТата след вс дете. Виждала си ги със сигурност. Като итидеш в аптеката и кажеш,ще ти покажат-има различни размери. И така си слагаш една и като я опишка-гвърляш.пак е малко разхищение,за едно петънце-цялата,но пак поне не переш на конвеир.

# 672
Хах, много як виц ... Иначе, отдавна се каня и аз да си задам въпросите към Ла Лече Лига: мерси, Daninceto, ще чакаме отговор. Освен това бебчо връща храна и ако е само на кърма - често. Затова е и на по-гъсто АМ като добавка: ФризоВом - против повръщане.
Kanari, мерси за отговора!
Аз като се цедя, става бързо - за 5 мин вече е до сухо, изкарвам около 20 мл след консумацията на бебчо. Не знам, трябва ли и на сухо да продължавам "да подавам сигнали" newsm78

# 673
  • София
Мен ме посъветваха 5-10 мин на сухо,но това е предвид,че се цедя по 20-30,ти може би тр по-малко...знам ли newsm78.
На мен също лакомата ми връща повече,но основно като давам АМ. Неприятно е,защото те вече се въртят и няма сила дето да ги спре да не ги намирам по гръб всеки път като вляза в съаята или ако задряман и с това връщане много ме е страх.сега преди малко чак през носа и излезе.и в момента отново е по гръб.ама иначе и 309 мл. Да дам,ще ги изсмуче като смог...

# 674
Здравейте, момичета,

на мен днес ми е терминът. Вчера видях някакво зацапване, днес пак, а и имам слаби болки в кръста и слабините. Май полека почват нещата, но не мога да преценя колко силни трябва да станат болките, за да отида в болницата.

След малко съм на ЖК, като ме видят, ще им стане лошо, още миналата седмица ме питаха защо не съм родила. Ще ходя да видя какво ще ме посъветват те.

Стискайте палци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт