Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са контракциите по време на бременност?
Какво е най-подходящото тенджера за кипенe на вода за бебета?
Какво е мнението на майките за варенето на вода за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са контракциите по време на бременност?
Контракциите по време на бременност са стягания на матката, които се усещат като болка в долната част на корема и кръста. Въпреки че не всички жени ги усещат, те често сигнализират за подготовката на тялото за раждането. Нечувствителността към тях не ги прави по-малко реални. Важно е да се консултирате с лекар, ако имате въпроси или притеснения относно контракциите.
-
Какво е най-подходящото тенджера за кипенe на вода за бебета?
-
Какво е мнението на майките за варенето на вода за бебета?
-
Какво е мнението за обрязването на бебетата?
-
Какво представлява лактогонният чай и кога трябва да започне да се приема?
ма и аз съм голям бурсук де,хич не обичам такива работи....аз като казах,че никой не искам да идва в родилното и те се изцъклиха,ама как,ама какво, ама що...егати всеедно това дете не е наше на мен и на ММ ами на 100 човека,а моята рода са си 100 човека,нашите са разведени и от страна на баща ми е егати фамилията верно 100 човека.И най мразя хора дето не са ми близки да ми се присламчват само по празниците,такива дето не пропускат сватба или рожден ден,коледа и т.н. ама иначе не се сещат да звъннат как си що си....бе кво ви натоварвам и аз,съжалявам,ама хормоните напират
Даваха по новините за вашите рекордни финландски температури, французите се превиват от завист - тук като стане 17-18 градуса и ЖЕГА ГОУЕМА! 
Да са здрави и много щастливи бебчовците
освен и аз да съм бурсук а 

Вчера вечерта съм сигурна, че изтекоха съвсем малко от водите, ама след това нищо, обясниха ми днес, че явно е пукнато някъде, ама не достатъчно. Общо взето 4 см разкритие и падналата тапа не значи, че задължително трябва да родя тея дни, при положение, че нямам пукната контракция.. Мишката е с много хубави тонове, добре е, шава яко.. и така при нас, чувствам се излъгана
- и аз съм в Кокаляне и срещу терасата ми има два бора с катерички
Затова съм казала като родя, само свеки да дойде в болницата и това е, аааама ха и аз съм човек. После който иска да дойде да види бебо да се обади предварително и да се съобрази с нашия ритъм - и маси няма да редя - нали ще дойдат да се порадват на бебето, не на банкет, както тук е прието. Та отсега подучувам негативни реакции и хич не ми дреме
Изчистих цяла една врата, ей така 
- нищо не помага - никакви плодове, чудя се вече какво да взимам, той доки ми е изписал едно масло, ама аз все си викам, ааа, не, няма да го купувам и пия - така ще се залъжа, че организма започва да се пречиства и че ще раждам. Ейй, няма угодия на бремнна жена
чак странна работа... ама нищо де то от напъни можеш да си предизвикаш контракции
Предполагам и това ще се възстанови. Поне нямам излязли стрии