Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са контракциите по време на бременност?
Какво е най-подходящото тенджера за кипенe на вода за бебета?
Какво е мнението на майките за варенето на вода за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са контракциите по време на бременност?
Контракциите по време на бременност са стягания на матката, които се усещат като болка в долната част на корема и кръста. Въпреки че не всички жени ги усещат, те често сигнализират за подготовката на тялото за раждането. Нечувствителността към тях не ги прави по-малко реални. Важно е да се консултирате с лекар, ако имате въпроси или притеснения относно контракциите.
-
Какво е най-подходящото тенджера за кипенe на вода за бебета?
-
Какво е мнението на майките за варенето на вода за бебета?
-
Какво е мнението за обрязването на бебетата?
-
Какво представлява лактогонният чай и кога трябва да започне да се приема?
Спах на тръни и все се чудех дали нам да попадна в болницата до сутринта. Сега обаче съм по-добре. Мислех да звъня на док и да ходя пак на тонове, че да види от записа колко често са контракциите, но се отказах като видях, че сутринта не е така
Не знам какво беше тов снощи - случвало ли ви се е?
Решила съм да си чакам бебче, пък кой каквото иска да пита и коментира, в крайна сметка тя е шефа - ако реши може по всяко време да изпълзи !!! 

На мен ми звучи малко безумно, оредвид че има много слабо миришещи дезодоранти без алкохол, ролни, примерно...
Контракцийките ми се позасилиха, особено тая нощ, даже се будих няколко пъти от болки. Главата на бебето е вече съвсем ниско и според доктора "ако не е тая нощ, ще е утре, ако не е утре - в четвъртък" 

много финни ми се виждат, чак започвам да завиждам, че с моите дебелашки краци какво ще правя незнам
Пух, стиснати палчета, то не останало, бре:)