Чакането свършва вече,скоро ще изплаче ЮНСКОТО човече!

• 29 094
  • 738
  •   2
Отговори
# 150
  • София
Ади, поне те няма нещо дано да сте оки с бебче.

Аз ходих до еконт и взех 2-те бодите/пижамки/ които си ми пратила, но искам да питам какво се разбра с продавача за липсващите бройки, ще ти прати ли бодита и ние ще ги получим ли до един месец например или ще ти връща парите и ти на нас, че е доста неприятно да платиш 5бр, а да получиш 2бр...

Прегръдки  Hug

# 151
  • София
Охх сега си гледам линийката.... пише:
40 Седмица. Остават 0 дни  Whistling де да беше вярно  Laughing

# 152

Мечо Пух
май май и ти ще ме изпревариш  hahaha

Предизвиквам те да ме изпревариш  Whistling Hug  По принцип нормалното е да те изчакат, Алекс, а не да се предизвиква раждане. Разбирам те, че ти тежи и нямаш търпение, но природата си знае работата.  Peace

# 153
  • София
Tired същата работа-ще каже, че си измислям...
Ох аз да ви кажа бях толкова сигурна преди да родя че няма да правя някои неща и всички ми казваха-чакай,роди първо...а аз не вярвах. Ето примерно сега давам ам и приех за себе си че бямам сили просто с тези рани и този рев да карам детето по цял ден да засуче...давам му и по налко вода от вчера-тя лочи много-не знам дали разбира какво пие,та позволявам накс 5-10 мл. А бях твърдо решена да сучат и двете каквото ще да става.
Мислех че няма да се нервирам като реват,но се нервирам, и най-вече- бях убедена,че не искам тв в стаята-да но направо изкуках-предвид че стоя тук почти 20 часа и не мога да мръдна,с тоя рев и тишина открих че откачам.и вчера мужа ме изненада-купил ми тв и ми прокара кабелна.еми определни живнах-не че кой знае какво,но някак времето минава-а бебетата тр да се успокояват от него,защото 9 мес слушаха 24 kitchen i fox life и тр да са им до болка познати Simple Smile
Канари по този повод винаги ама винаги се сещам за една приказка на моя приятелка, която има 3 деца. Преди да родя първото тя ми каза така: "Не се заричай в нищо, преди да родя имах 3 теории за отглеждане на деца и нито едно дете, сега имам 3 деца и нито една теория. "
Стигнала съм до извода че няма две еднакви деца и всеобщите теории за отглеждане на деца при едни работят при други не, затова трябва ние да се нагодим на бебчо а не на всяка цена да изпълняваме някакви правила писани по книги, блогове, форуми и т.н Всяко дете си е индивидуално и си има своите нужди.
И хич да не ти пука че Петя била на АМ - чудо голямо, има толкова деца отгледани на АМ и нищо не им е станало, колкото си могла толкова, правиш най-доброто за тях  Hug

# 154
Ади, и аз получих днес боди и гащеризонче - само двечки.
Иначе името на педиатъра е Йосифов, не му знам малкото име.

О, и честито на Пипилотка!!

# 155
  • София
Ох пак ще забравя някой...
Първо честито на Пипи!
После,благодаря ви за подкрепата...то и за майките си е шок ама кой ги пита-и аз искам да избягам на не може...това е положението.ние пак не сме млъкнали от 5 и не спим и нищо.а за разкош едното ми зърно е кат майска роза разпукано и не знам какво ще го правя...
Моята педи се казва сотирова и кабинетът и е точно срещу бариерата на майчин дом.не знам има ли отзиви за нея в нета,не съм търсила,т к моя приятелка ми я препоръча и ходих на среща при нея и ми хареса.
Драмакуин,само да стигна до компа и ти пращам линк

# 156
По повод зърната - с Лансиноха са по-добре. Пак си болят, но поне са гладки и не се образуват кори както с Гармастана. С голямата туба ще се мажа и така.

# 157
  • София
Още никоя мама не се е похвалила за бебче, родено на 1 юни  Heart Eyes

Мен нещо не ме свърта, ама нещо ме е шубе да марширувам сама из центъра, но пък като се замисля и с някой да съм кел файда ... да взема да се раздвижа малко ли  newsm78

Мечо Пух
  Hug Hug Hug

Kanari това педито, за което говореше преди ли е?
Аз уж имам педи, на една моя близка педито, ама реално не съм я и въждала дори ... та ще видим дали въобще ще дойде като й звъннем ... поне имам някакъв план Б - нали обикалях близките поликлиники, та си харесах горе долу една педи, та ще видим..

Ivvangeline
това мазило Лансиноха така ли се казва точно и оки ли е за бебчето, в смисъл трябва ли да се мият или почистват гърдите по някакъв начин преди да папа бебче или  newsm78

# 158
  • гр. София
А добър ден и от мен!  Hug
demi_m, sweet и на всички останали, благодаря ви, че сте съпричастни! Стискайте ми палци, тази седмица ми е секциото. MalenaTak, няма да те дочакам май. Не остана. И аз предизвиквам Алекс да ме изпревари!  Grinning Снощи пак имах 2-3 контракции и до там. Не знам защо само вечер се появяват... Моето свеки замина на море, като не я интересува, че ще раждам, много й здраве! Да се оплача май пак ми излиза херпес! Може ли да важните събития все да съм с херпеси??? Сега за среща с беборана - херпес, на сватбата ми бях с 2! Да му....
Канари, радвам се, че нещата при теб малко по малко се оправят! Стискам палци скоро всичко да е наред!
Прекрасен ден на всички!  Hug Hug Hug

# 159
Честито на Пипилотка   bouquet Да е жив и здрав малкият мъж и много да ви радва  Hug
Канарче, мерси за отговора  Hug Значи ще оставя ММ да избере каната, че да избегна недоразуменията ( защото и аз бих му казала като теб)  Laughing А дрешките и пелената за бебето след самото раждане ли ти трябваха или за изписването, защото на мен ми казаха, че за бебето не трябва да нося нищо  newsm78 Много се радвам че ТМ се е поосъзнал, само положителни промени оттук нататък ви пожелавам и да намалеят коликите на принцеските  Hug

# 160
  • гр. София
Пипилотка, честит ви син! Да е жив и здрав и да расте щастлив и обичан! Много прекрасни дни за цялото семейство!  Hug

# 161
  • София
irri вие добре ме предизвиквате, и аз приемам предизвикателството, ама тъй като разбих всички митове за предизвикване на раждането /без секса както се сещате/ нензам вече КО да правя  Joy

Zvezdichka_83
принципно е добре да ти го донесат комплекта преди да ви изпишат иначе ще трябва да го подмяташ няколко дни в болницата, което мисля не е ок... иначе на мен в МД ми искат за бебо само памперси и мокри кърпи мисля  newsm78

# 162
fashionmama, Nagaina, mGamisheva благодаря ви от сърце за позитивните постове !  Hug Hug Hug Hug Hug
Veni_vivi точно ти така да ми приповдигна настроението  Hug !!! Наистина ми писна от сутришни блогове, тъпите предавания на Гала, турските мелодии на сериалите така, че социализирането започва още от сега !  Чакам с нетърпение да си дойдеш, да ходим на плажа и в морската с бебоците, а и още имаме да си разказваме за медените ни месеци  Heart Eyes
Канарче не ми е спешно за линка !
Ади    202uu както винаги на място !

# 163
  • София
Ох, сега седнах на компа и видях,че половината постове съм ги пропуснала от телефона...както и некадърното си писане с една ръка без препинателни знаци.
Ади, виждам,че е така,но сега. Имам приятелка,която много трудно си гледаше бебето-ревеше по цял ден,като моите сега,отивах да я извеждам за бързо кафе,а тя направо тичаше към изхода,не можеше да погледне детето. и аз си виках:боже,може ли такова нещо...и ето на,едва 2 седмици сме заедно и аз съм в същото положение. Днес опитах да изляза, накърмих и ги оставих с майка ми и излязох долу до магазина за цели 15 мин. Като се върнах беше ужас, майка беше откачила,и двете ревнали в хор и тя не знае кое по-напред да държи...та...и аз мислех, че ще мога да си излизам и прочее, ама децата са си мои и тр.да си ги гледам. И не само че нямам време да си оправя ноктите, дето са орлови вече, ами не си бях мила косата от 18-ти, та едва оня ден смогнах. Добре, че ми е суха и грам не и личи.

А пък от хормоните (надявам се) започнах страшно да воня на пот-постоянно,и все се мия,и все се усещам Sick

Алекс, да, това е педито. Тя води и някои лекции в мола на стамболийски. Аз веднъж съм я слушала без да знам, че е тя.

Лансинокса не трябва да се мие,това му е най-хубавото-и можеш да клепаш колкото си искаш-аз сега си правя компреси с него на раната.

# 164
Алекс, дрешките за изписването ще ми ги донесат същия ден, ММ е инструктиран вече  Grinning Иначе за болницата ми казаха да не нося нищо, но от поста на Канарчето ( и от бременния си мозък)  се зачудих дали не ми трябват дрешки и за там. И ще съм в Надежда та затова задавам "умни" въпроси  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт