Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :)

• 41 666
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Изобщо не съм мислила за размера.Изрязах от картон реалните размери и определено ще търся нещо до 5".Добре, че ми обърнахте внимание за това.Ще ми се да има български, но ако няма ще го занеса някъде  да му сложат.Нямам възможност да купя скъп телефон до 200$ ми е тавана, но за тези пари ми се ще да взема най-доброто и да го зарадвам.Ще се ползва и за интернет.Ако има IPS екран и  GPS ще съм много доволна.Май много искам?Помагайте!
Не се безпокой, не искаш много  Hug Аз лично бих държала най-вече на силна батерия. Нека по-запознатите изкажат мнение, но който и да ти препоръчаме винаги има някакъв риск от дефекти. Избери 2, 3 модела и провери в руските форуми за отзиви

# 661
дойде време и аз да се отчета
днеска вземах таблета http://www.buyincoins.com/item/27546.html беше шипнат на 9.07.13 и пристигна на 22.07. таблета е страхотен бих казала ,различното е че прави снимки на дисплея и има клавиатура на български с което отпада допълнително инсталиране на бг клавиатура ,ще видим как ще се държи по нататък
и аз и притежателят му доволни  newsm47

# 662
Благодаря за бързия отговор, misi77Hug
Пусната е първата ми поръчка, напоръчах разни мънички нещица, сумата надхвърли 20 $, помолих за по-ниска цена да не ме пратят на митница... ми май това е.  Peace Надявам се всичко да е наред и да пристигне бързо даже  Grinning А май и следваща поръчка ще направя преди 28.07., че се загледах в таблетите, телефоните, псп-тата...
Явно наистина е мания поръчването от такива сайтове  hahaha
Благодаря за темата, без нея никога нямаше да се справя!   bouquet

# 663
  • Казанлък
snow22,честито таблетче!!!
А снимките се правят и на други таблети със комбинации от клавишите,но друго си е да имаш тази опция  hahaha

Mexx_ex  Hug добре дошла при нас и ще чакаме отзиви!

carina2006 ,о,не,никак не искаш много! Телефон не се купува за един ден и гледай баланса между добрите характеристики и бюджета ти. 200$ никак не са малко и с тях можеш да си вземеш много добър телефон.
5,7" наистина е мноооого голям(но и аз много го харесах,като характеистики. Ще е добър вариант за тези,които повечето искат нещо по-малко от таблет и по-функционално устройство)
За мъж много добър вариант ще е нещо между 4.5-5".

JIAYU G4 е достоен вариант,но малко е над бюджета ти(както и THL W8+ и ZOPO C2).
Аз много харесвам и JIAYU G3 ,много е стилен и със перфектна батерия.
4.5" Huawei G525,който ти предложи SeeKnDestroY също е хубав,но там плащаш малко повече пари за самата марка,която никак не е маловажна.  Wink
Двата варианта на Lenovo също не трябва да се забравят: А820 и А830(особенно този)
Доста хвалят и този бюджетен THL W100,но му е слаба батерията според мен.
Харесва ми и Vowney V5 точно заради този баланс между показателите и цената.
Успех с избора!

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 23:50 от valpan

# 664
  • Pazardjik
Аз ли нещо не мога да се оправя с новия сайт, или сайта още не се оправил - не знам, обаче не намирам как да си ползвам коинсите. Имам няколко $ available, но така и не намирам къде да ги въведа newsm78

# 665
  • Казанлък
Аз ли нещо не мога да се оправя с новия сайт, или сайта още не се оправил - не знам, обаче не намирам как да си ползвам коинсите. Имам няколко $ available, но така и не намирам къде да ги въведа newsm78

По същият начин,както преди! Натискаш Standart Checkout,въвеждаш адреса си,начинът на доставката и коинси,които искаш да ползваш и после натискаш зеленият бутон отдолу Place order. Ако коинсите не ти стигат,ще те прехвърли във Пейпал да доплатиш остатъка)

В момента действа код за 9% отстъпка: 5TH9OFF
Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Всички действащи акции,кодове за отстъпки,разпродажби, новини и предложения от сайта са в новата тема тук:
BuyInCoins - акции,кодове,новини и предложения!

# 666
  • Pazardjik
Оооо, valpan, благодаря! Пак разгледах внимателно-то било точно над PayPal бутончето! Въобще не съм го отразила:-) Май е време да си лягам smile3524

# 667
на JIAYU G4 и аз съм му хвърлила око   Stuck Out Tongue Winking Eye
Vowney V5, JIAYU G3  newsm80
ThL W8 убийствена резолюция  newsm74

# 668
Мерсаж Valpan  smile3525

# 669
Кой модел Tooky създаваше проблеми с изпращане на sms-и? Пак чела-недочела и незапомнила  Embarassed
И аз моля за насоки за телефон, но по-малък 3.5 или най-много 4 инчов
Да се допълня, за сега умувам над 4" Lenovo A660 - http://www.buyincoins.com/item/31896.html Нещо със сходни характеристики и цена ако имате, приемам предложения Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 14:47 от milcky

# 670
Здравейте,

опитвам се да поръчам от космодиска, но ми излиза че няма такъв артикул... не, че е изчерпан, а направо ми дава грешка 404 и празна страница
http://www.buyincoins.com/item/3850.html

попитах ги и те ми поискаха код на артикула а аз го нямам тъй като не се отваря сайта
не знам какво да правя а трябва да поръчам 2 бр

Благодаря

# 671
Здравейте,

опитвам се да поръчам от космодиска, но ми излиза че няма такъв артикул... не, че е изчерпан, а направо ми дава грешка 404 и празна страница
http://www.buyincoins.com/item/3850.html

попитах ги и те ми поискаха код на артикула а аз го нямам тъй като не се отваря сайта
не знам какво да правя а трябва да поръчам 2 бр

Благодаря

Преди месеци бях писала с въпрос кога ще е наличен космодиска и ми отговориха, че няма да го зареждат повече.  Rolling Eyes
Не го виждам в сайта... Да не се опитваш да го изкараш от стара поръчка?

Tooky T1981 не изпраща съобщения до Китай, по споделеното инфо на притежателите тук.
Аз чакам 3бр.  Embarassed Поръчах първия за мен с 5% отстъпка и след 2 дни още 2 с 9% за приятели. Техните са изпратени, моя още не.  Laughing Карък и 1/2!

# 672
Tooky T1981 не изпраща съобщения до Китай, по споделеното инфо на притежателите тук.
Аз чакам 3бр.  Embarassed Поръчах първия за мен с 5% отстъпка и след 2 дни още 2 с 9% за приятели. Техните са изпратени, моя още не.  Laughing Карък и 1/2!
А защо Tooky T1981, а не примерно Tooky T86? Т 86 не е ли с по-добри характеристики или аз бъркам нешо? 

# 673
Здравейте, моля тези които ползват вече коментираните телефони TOOKY и JIAYU да споделят отзиви, доволни ли са и дават ли някакви дефекти.

# 674
  • Казанлък
А защо Tooky T1981, а не примерно Tooky T86? Т 86 не е ли с по-добри характеристики или аз бъркам нешо? 

Най-малко,защото Т86 в сегашният си вариант няма 3G. Но пък екрана му е по-голям... Няма чак толкова много притежатели на тези два модела все още. heros много пъти е писал,че е супер доволен от модел Т1981.
Засега имаше оплакванията за пращане на онези смс-и само на Т83,Т88 и Т1982 със сигурност. Но това бяха единични "късметлии"  Embarassed
Аз от февруари ползвам Т83 и съм супер доволна от него. Марката си е добра...поне това е моето лично мнение.
Да допълня за Lenovo A800. Екрана е много добър и се вижда добре на слънцето. Все пак IPS си е качество!
Lenovo А660 е много добър,особено за тези,които не умеят да пазят телефоните си. Водоустойчив! Прахоустойчив и има покритие Gorilla Glass,което е устойчиво на надрасквания. Минуса му е по-слаба батерия и само английски(говоря за тези,които се продават на този сайт). Много е красив този във оранжев цвят. Няма как да остане незабелязан.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт