Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :)

• 41 667
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Хм...това е странно. Пробвай сега да го включиш със юсб кабела към компютъра да видиш дали ще даде някакъв знак...

Включваш го със дълго натискане на копчето power, нали? Напиши ми каквото пише на зарядното ти устройство.
По принцип таблети се нагряват. И по време на работа,и по време на заряд.

divka,някой се беше оплакал,че точно този модел понякога пропуска течности.
Включих юсб кабела. Нищо не показва. Натискам копчето за включване продължително.
Зарядното си е стандартното от кутията- ainol, model SW010sS50200U1, 100-240V, 5.0V-2.0A. Не става за нашите контакти и го включих чрез преходник/ незнам дали така се казва/. Нямаше никакъв проблем отначало, незнам какво му стана нищо не свети. Писах им, но още нямам отговор. Чудя се да го нося ли тук на сервиз или да чакам да ми отговорят.

# 646
  • София
Хм...това е странно. Пробвай сега да го включиш със юсб кабела към компютъра да видиш дали ще даде някакъв знак...

Включваш го със дълго натискане на копчето power, нали? Напиши ми каквото пише на зарядното ти устройство.
По принцип таблети се нагряват. И по време на работа,и по време на заряд.

divka,някой се беше оплакал,че точно този модел понякога пропуска течности.
Включих юсб кабела. Нищо не показва. Натискам копчето за включване продължително.
Зарядното си е стандартното от кутията- ainol, model SW010sS50200U1, 100-240V, 5.0V-2.0A. Не става за нашите контакти и го включих чрез преходник/ незнам дали така се казва/. Нямаше никакъв проблем отначало, незнам какво му стана нищо не свети. Писах им, но още нямам отговор. Чудя се да го нося ли тук на сервиз или да чакам да ми отговорят.

Не знам за теб, но в моя има кабел за зареждане за стандартен наш контакт.
Опитай пак да го включиш, задръж копчето отново, пусни за 5-6 секунди и пак задръж продължително.

# 647
  • Dobrich, Bulgaria
Според вас кой телефон да избера- Туки или Леново ?

И аз бях в такава чуденка, но ми препоръчаха Леново. От друг сайт го поръчах по евтино малко преди 5 дни, и снощи е влязъл в системата на БГ пощи.

Само че тук няма разлика в цената между черният и белият,както навсякъде другаде(+20$ за черен цвят),но да знаете,че езиците са само английски и китайски.  Wink Говоря за модел А800,а за другите трябва да се чете описанието.

С този купон цените изглеждат супер. А820 и А830 също заслужават вниманието.  coolcool Това са много добри модели!
А 789 пада на 100$ , а ето ви още един добър модел А660- водо и прахоустойчив със стъкло Gorilla Glass-устойчиво на надрасквания. Много е подходящ за децата,но и той има само английски.

лошото е че тук Lenovo A800 няма IPS дисплей а също и GPS а в един друг сайт ги има плюс това е рутнат и има и български език ,за сметка на това пък има разлика в цените за бял и и черен цвят.

# 648
  • Казанлък
jimboo,всичките екрани на този модел са IPS и трябва да имат GPS. Firmware на тези от Бик е официален китайски(предполагам,версия A800_S126 или 133,която не е русифицирана,но нека някой да го получи оттук за да каже със сигурност).  Върху тях може да се слага какъвто си искаш след това,стига да разбираш от тези работи. Този модел го има навсякъде из китайските сайтове във различни варианти. Нека всеки сам да прецени откъде да го взема.  Wink
Но да,за някои наличието на български език е много важно.

А за наличие на рут,като плюс, може да се поспори...може да навреди повече на този,който не знае какво да прави с него.  Joy Знам някои такива случаи. Затова получавам рут,премахвам,каквото не ми трябва,а после го спирам отново преди да дам телефона на собственика.

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 00:43 от valpan

# 649
Да се отчета, че купонът ме до-съблазни Joy, вчера поръчахме за едно приятелче http://www.buyincoins.com/item/33503.html - Айнол Етернал Куад, с отстъпката излиза на 177 долара. Ще докладвам като пристигне.
Много му се чудя и аз (макар че реално нямам излишни парите в момента... и не че БАШ ми трябва таблет де, а и си поръчах Нук-че четец, не че то е същото де), цената е особено съблазнителна. Накрая ще спра да се чудя и ще го поръчам Laughing, пък ще видим.

# 650
  • Казанлък
Камиче,ще чакаме отзиви за този таблет  Hug

Вижте,какво бижу се е появило на сайта:

JIAYU G4- един от най дълго чаканите смартфони на китайският пазар . Със този купон ще има доста продажби на Бик от него

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 10:10 от valpan

# 651
Привет на всички! Искам да купя на съпруга си телефон от този сайт, но все не събирам смелост да поръчам.Вчера обаче неговият се скапа, а и с тази отстъпка мисля, че сега е момента, но имам нужда от помощ.Харесах http://www.buyincoins.com/item/34035.html , но още няма отзиви за него и ме притесняват китайските смс-и и http://www.buyincoins.com/item/34005.html .Искам екрана да е IPS и да е 3G.Когато  пише мулти езикова поддръжка има ли шанс да има и български език?Приемам и други предложения.Разчитам основно на вас за съвет защото както и личи от написаното нищо не разбирам от телефони. Предварително благодаря!

# 652
Привет!
Някой да е поръчвал тази капсулка/гилза/шишенце (не знам как да го нарека) за парфюм  http://www.buyincoins.com/item/19916.html  Изглежда ми много удобно за в дамската чанта и ги заглеждам от доста време, но в козметичните сайтове са по 9-10 лири. Е, то е ясно, че пръскалките им може и да не издържат много, но за толкова пари ...  Grinning

Получих такова миналата седмица. Напълних го и засега не е имало проблеми - не тече Simple Smile
Пълни се лесно и е много симпатично Peace

Благодаря!   bouquet  Дано и аз да имам такъв късмет. Имам чувството, че с китайските стоки си е малко на късмет работата  Wink

# 653
Привет на всички! Искам да купя на съпруга си телефон от този сайт, но все не събирам смелост да поръчам.Вчера обаче неговият се скапа, а и с тази отстъпка мисля, че сега е момента, но имам нужда от помощ.Харесах http://www.buyincoins.com/item/34035.html , но още няма отзиви за него и ме притесняват китайските смс-и и http://www.buyincoins.com/item/34005.html .Искам екрана да е IPS и да е 3G.Когато  пише мулти езикова поддръжка има ли шанс да има и български език?Приемам и други предложения.Разчитам основно на вас за съвет защото както и личи от написаното нищо не разбирам от телефони. Предварително благодаря!
Ами ние в къщи сме много доволни от Tooky, но екраните на тези, които си избрала не са ли малко големи? 5.7`` е почти колкото таблет  Shocked

# 654
Здравейте.Къде мога да сипроследя поръчката от Tinydeal? Rolling Eyes

# 655

Ами ние в къщи сме много доволни от Tooky, но екраните на тези, които си избрала не са ли малко големи? 5.7`` е почти колкото таблет  Shocked
Наистина ще е хубаво авторката да спомене какъв телефон е имал мъжът й, за да се ориентира човек по размера  Laughing

5,7" наистина е бая голям, но и другият не си поплюва, защото има разлика от 5" до 5" инчови - на някои шасито/панелът е по-голямо - широко, дълго и т.н.

Аз наскоро си взех 5" (не е китайски) щото на пазара нямаше такова, което да ме устройва 4,3" / 4,5"

Ta моят е  131.6 x 69.3 x 9.8 mm и е бая големичък.
Горните са съответно     
141.8 x 72.8 x 9.2 mm
161.5 x 80.5 x 9.8 mm

Всеки един милиметър се усеща! ... колкото и да е странно...

Ще е хубаво да изреже един картон (от няк'ва кутия, за да е по-дебел/корав материалът) и да види как седи в ръката.

# 656
Здравейте! Включвам се с въпрос (един засега), но като абсолютен новак в поръчките от китайски сайт моля за снизхождение  Laughing
Адреса за доставката трябва да е клон на поща или може и да е домашен?

# 657
Изобщо не съм мислила за размера.Изрязах от картон реалните размери и определено ще търся нещо до 5".Добре, че ми обърнахте внимание за това.Ще ми се да има български, но ако няма ще го занеса някъде  да му сложат.Нямам възможност да купя скъп телефон до 200$ ми е тавана, но за тези пари ми се ще да взема най-доброто и да го зарадвам.Ще се ползва и за интернет.Ако има IPS екран и  GPS ще съм много доволна.Май много искам?Помагайте!

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 16:18 от carina2006

# 658
  • Бургас
Здравейте! Включвам се с въпрос (един засега), но като абсолютен новак в поръчките от китайски сайт моля за снизхождение  Laughing
Адреса за доставката трябва да е клон на поща или може и да е домашен?

Адресът на който ще получиш поръчката си т.е твоят домашен. А от клона в твоя квартал ще получиш известие за получаване.

5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация в поле "Recommender" въведете kolev7303

# 659
,carina2006 aз може би бих избрал този:

4.5" Huawei G525 Quad Core MSM8225Q 1.2GHz Android 4.1 -~ $203

Нека те посъветват хора, които са купували и имат преки отзиви. Аз само като алтернатива го давам, т.к. накрая изборът е твой.

п.п. защо бих го избрал
+ марката
+ размера
+ поддържа и 900MHz на 3G (въпреки че не съм на Виваком, то ще искам да нямам проблеми в бъдеще)
- по-слаб процесор (SoC) спрямо конкурентите от MediaTek, т.е. ако се ползва за игра (3D игри) сигурно към друг бил се запътил...

Общи условия

Активация на акаунт