Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :)

• 41 668
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Според вас кой телефон да избера- Туки или Леново ?

И аз бях в такава чуденка, но ми препоръчаха Леново. От друг сайт го поръчах по евтино малко преди 5 дни, и снощи е влязъл в системата на БГ пощи.

# 631
  • София
Благодаря ви!

# 632
  • Казанлък

И аз бях в такава чуденка, но ми препоръчаха Леново. От друг сайт го поръчах по евтино малко преди 5 дни, и снощи е влязъл в системата на БГ пощи.

Само че тук няма разлика в цената между черният и белият,както навсякъде другаде(+20$ за черен цвят),но да знаете,че езиците са само английски и китайски.  Wink Говоря за модел А800,а за другите трябва да се чете описанието.

С този купон цените изглеждат супер. А820 и А830 също заслужават вниманието.  coolcool Това са много добри модели!
А 789 пада на 100$ , а ето ви още един добър модел А660- водо и прахоустойчив със стъкло Gorilla Glass-устойчиво на надрасквания. Много е подходящ за децата,но и той има само английски.

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 11:26 от valpan

# 633
Момичета, тези натрупани точки кога се освобождават за ползване?

# 634
  • Казанлък
Момичета, тези натрупани точки кога се освобождават за ползване?

По принцип след 45 дена. Но сега и по-стари още са в очакване заради тези промени на сайта. Питах за това,но още оправят този раздел с коинси.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Всички действащи акции,кодове за отстъпки,разпродажби, новини и предложения от сайта са в новата тема тук:
BuyInCoins - акции,кодове,новини и предложения!

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 00:40 от valpan

# 635
 Peace
Дано да ги оправят до 28.07.2013г.

# 636
  • София

Само че тук няма разлика в цената между черният и белият,както навсякъде другаде(+20$ за черен цвят),но да знаете,че езиците са само английски и китайски.  Wink Говоря за модел А800,а за другите трябва да се чете описанието.

С този купон цените изглеждат супер. А820 и А830 също заслужават вниманието.  coolcool Това са много добри модели!
А 789 пада на 100$ , а ето ви още един добър модел А660- водо и прахоустойчив със стъкло Gorilla Glass-устойчиво на надрасквания. Много е подходящ за децата,но и той има само английски.

поръчах Леново А 820.
Ще пиша като дойде.

# 637
Момичета, тази сутрин ми дойде таблета. Сложих го да се зарежда и го включих. Всичко си беше наред. После го изключих и го оставих да се зарежда, някъде около два часа. Сега така се е нагрял и не мога да го включа. Незнам какво да правя. Моля, за съвет.

# 638
  • София
Такаааа.. получих си 4" Lenovo A789 - http://www.buyincoins.com/item/31136.html.
Този кожен калъф му пасва идеално - http://www.buyincoins.com/item/7622.html

Преди да го включа да се зарежда го поразгледах малко - мнооого китайски приложения значи, ще ми отнеме време да ги разбера за какво са и да ги поизчистя. Мисля че няма инсталиран googleplay понеже в менюто има чантичката горе в дясно, но като я избера ми дава опции с разните му китйски приложения, аналог на play явно  newsm78( не съм на Ти все още с андроид  Blush понеже от скоро навлезе в моя живот Blush).

Иначе звук много добър, картина също, камерата снима и то добре  Grinning, размера ми е идеален като за първи смартфон  Party. Зарядното е американски стандарт. Днес търсих преходник но не намерих. Мисля да си купя направо някое зарядно за Нокиа примерно, но ме притеснява факта че на батерията не виждам никъде данните за input - волтаж и ампераж. Написано е на американското зарядно но много малък ампераж ми се вижда - 0,7А. Ако си взема зарядно поне с 1А дали ще има проблем newsm78
Ако може някой да ми отговори на още нещо- само телефоните които се произвежда за китайски пазар ли е възможно да имат от онова гадно приложение с смс-сите? Lenovo се произвежда и за износ, дали е възможно да няма сложено приложението. Нямам предплатена карта и не мога да засичам сметката, за това питам, ако някй знае нещо.

# 639
  • Казанлък
Момичета, тази сутрин ми дойде таблета. Сложих го да се зарежда и го включих. Всичко си беше наред. После го изключих и го оставих да се зарежда, някъде около два часа. Сега така се е нагрял и не мога да го включа. Незнам какво да правя. Моля, за съвет.
annaaa, и преди съм молила...ако имате проблем,описвайте го по-подробно за да можем да помогнем. Не можем да гадаем. Дай линк към таблета първо. С какво го зарежда? В изключено положение ли зарежда втори път?  newsm78 Къде точно е нагрял? Остави го малко и пак пробвай да го включиш.

kydravoto,честито ти телефонче!  Hug Да го ползваш с радост и без проблеми.
Първо: няма да има смс-и,не се притеснявай изобщо. Това беше особеност на марката Туки.
Този аналог на маркета го има във всички китайски телефони. Маркет би трябвало да има също. Влез във приложения и потърси иконката му. Поне за А800 са ми казали,че има,а за този трябваше да питаш предварително.
Все пак не е проблем да бъде установен на телефона от човек,който разбира от Андроид. Китайски приложения можеш да ги спреш или да премахнеш,ако системата ти позволява.
За зарядно също не се притеснявай. Можеш а го зареждаш със 1А. Ще зарежда и по-бързо тази доста хубава батерия.

Leni2009,ще чакаме отзиви!

# 640
  • София
valpan   bouquet ти си ни златна тук  bouquet

# 641
annaaa, и преди съм молила...ако имате проблем,описвайте го по-подробно за да можем да помогнем. Не можем да гадаем. Дай линк към таблета първо. С какво го зарежда? В изключено положение ли зарежда втори път?  newsm78 Къде точно е нагрял? Остави го малко и пак пробвай да го включиш.

валпан, извинявам се. Притеснена съм и затова може би  не съм обяснила разбираемо. Таблета е айнол ново 7 фире http://www.buyincoins.com/item/18697.html.
Зареждах го със зарядното в комплекта. Включих го отначало да го видя и си даваше, че зарежда. Дори го поразгледах набързо. После го изключих и го оставих да се зарежда. След два часа като погледнах таблета беше нагрят- панела отзад. Пробвах да го включа, но не се включва. Не показва нищо.

# 642
Привет!
Някой да е поръчвал тази капсулка/гилза/шишенце (не знам как да го нарека) за парфюм  http://www.buyincoins.com/item/19916.html  Изглежда ми много удобно за в дамската чанта и ги заглеждам от доста време, но в козметичните сайтове са по 9-10 лири. Е, то е ясно, че пръскалките им може и да не издържат много, но за толкова пари ...  Grinning

# 643
  • Казанлък
Хм...това е странно. Пробвай сега да го включиш със юсб кабела към компютъра да видиш дали ще даде някакъв знак...

Включваш го със дълго натискане на копчето power, нали? Напиши ми каквото пише на зарядното ти устройство.
По принцип таблети се нагряват. И по време на работа,и по време на заряд.

divka,някой се беше оплакал,че точно този модел понякога пропуска течности.

# 644
  • София
Привет!
Някой да е поръчвал тази капсулка/гилза/шишенце (не знам как да го нарека) за парфюм  http://www.buyincoins.com/item/19916.html  Изглежда ми много удобно за в дамската чанта и ги заглеждам от доста време, но в козметичните сайтове са по 9-10 лири. Е, то е ясно, че пръскалките им може и да не издържат много, но за толкова пари ...  Grinning

Получих такова миналата седмица. Напълних го и засега не е имало проблеми - не тече Simple Smile
Пълни се лесно и е много симпатично Peace

Общи условия

Активация на акаунт