Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :)

• 41 697
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
  • Казанлък
Ms.Gorgeous,калъфчето за Fire е налично.  Wink
http://www.buyincoins.com/item/27379.html

Благодаря за подкрепата чрез паралелното питане!  Laughing  Hug   bouquet

Пак им писах. Ще предадат на програмистите, та дано да сложат този надпис отново върху липсващи продукти(но нищо не могат да обещаят сега) . Тази седмица ще доработват модула със коинсите.

Стасита,в нормалното положение крачола е къс. Затова казах,че се стреснах,когато ги извадих от пакетчето. Обаче,като го слагаш,материята се разпъва много лесно и някак приляга върху кожата(все едно залепва). Така че на глезена,където не е съвсем тясно,дори остават леко набрани.
Не знам дали ще е така при дълго носене през деня или след време,но засега изглежда много добре.  Аз съм 170 със ОБ 104 и ми е добре
jazzzzy, дано да се включи и някоя от притежателките на тези модели.
Според мен,ако не ти трябва за някои много сложни и тежки игри,то и двуядреният ще ти върши отлична работа.
За тях си има оригинален калъф и протектор
http://www.buyincoins.com/item/25925.html
http://www.buyincoins.com/item/25926.html

vlmg ,просто им пиши след като направиш поръчката. На първа страница има инфото и дори примерният текст. Simple Smile
И ще чакаме отзиви за това телефонче!!!

Mamagemelar, мисля,че в Кристала няма блутут. Таблета не е лош за парите си,но в последно време имаше оплаквания,че вместо екран MVA са получили обикновен TN,но това са непотвърдени неща все пак.
Огънче си има IPS екран,блутут и по-хубава батерия. Успех с избора!

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Всички действащи акции,кодове за отстъпки,разпродажби, новини и предложения от сайта са в новата тема тук:
BuyInCoins - акции,кодове,новини и предложения!

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 19:38 от valpan

# 586
  • София
и аз да попитам нещо притежателите на Туки 86Т от няколко дни когато ме търсят не ми изписва имена а само номерата и то не на всички.Някои им изписва имената на други само номера и немога да разбера кой ме търси.В указатела са си с имена ,но при повикване ми изписва само номер.В началото си ги изписваше какото трябва това стана от няколко дни. newsm78

и пак да попитаме какви калъфи си поръчвате за това Туки
Интересно, и аз имам същият проблем. newsm78
Прави го само на тези телефони, които са запаметени без кода на България.

# 587
Пак съм аз с неволите за накрайници и зарядни...  ooooh!
В крайна сметка успях да си намеря зарядно за европейски тип контакти със същите показатели. Зарадвах се, че тръгна да се зарежда и на пипане е нормално топъл /четох за прегряли, гръмнали и обърнах внимание/. Нооооо- екрана полудява и не ми дава да пипам нищо по него или отваря от един допир 10 неща, неуправляем е. За този проблем бях писала и преди- същото е и при зареждане с кабел през лаптопа.
Питането ми е доколко е вредно това за таблета- прецаква ли батерията и реално повече или по-малко ток подава, за да става така?

Европейски тип накрайник може да ползваш без да купуваш цяло зарядно, а само жакчета /за около 2-3 лв/- има ги на касите на Технополис, или част от универсален адаптор, пак там / за около 13 лв/, като ползвах само накрайника, т.е. поставяш американските накрайници в това модулче от адаптора. Аз така направих.

# 588
# 589
Калъфче за Тооки Т 86 - имам такова , идеално пасва  http://www.eforchina.com/view/111507/Leather-Case-with-Pull-Tab- … 515--Magenta-.htm
Не можах да го скрия , съжалявам за спама . Или гледайте за такъв размер калъфчета .   bouquet
Относно проблема с неизписването на имена , не мога нищо да кажа - при мен всички телефони са записани без код и при повикване си излизат и имена и снимка  newsm78 newsm78

# 590
  • Варна
Получих този диспенсър за паста за зъби и стойка за четките. Много съм доволна.

http://www.buyincoins.com/item/9324.html

rivalka, можеш ли да ми кажеш дали стойката би била подходяща за накрайници на ел. четка?

# 591
  • Sofia
Получих този диспенсър за паста за зъби и стойка за четките. Много съм доволна.

http://www.buyincoins.com/item/9324.html

rivalka, можеш ли да ми кажеш дали стойката би била подходяща за накрайници на ел. четка?

Мисля, че да. Стига да не е по-широка от отвора. Сега го премерих, 1см. е отворчето.

# 592
значи,тръгнала ми е поръчката вече,обаче са ми върнали едни 4,65$ и се ядосах чак-кинезио лепенката ,дето поръчах,много я исках  Crossing Arms в наличност е ,а защо са ми ги върнали  newsm78

имам пак въпроси за  Ainol  Fire Blush  /извинете ме, много е чуденето ми,но аз всичко двойно купувам,че имам близначки ,та колкото и да евтин -сума си е все пак   Mr. Green

1.не мога да се реша ,защото е двуядрен тоя таблет,а нали уж е по-нов,защо са му лепнали тоя процесор  newsm78  Embarassed не ми се карайте много  Praynig
2.има ли изобщо таблети със заменяема батерия?
чудя се и дали да ги поръчам двата заедно, в една поръчка?

# 593
значи,тръгнала ми е поръчката вече,обаче са ми върнали едни 4,65$ и се ядосах чак-кинезио лепенката ,дето поръчах,много я исках  Crossing Arms в наличност е ,а защо са ми ги върнали  newsm78

имам пак въпроси за  Ainol  Fire Blush  /извинете ме, много е чуденето ми,но аз всичко двойно купувам,че имам близначки ,та колкото и да евтин -сума си е все пак   Mr. Green

1.не мога да се реша ,защото е двуядрен тоя таблет,а нали уж е по-нов,защо са му лепнали тоя процесор  newsm78  Embarassed не ми се карайте много  Praynig
2.има ли изобщо таблети със заменяема батерия?
чудя се и дали да ги поръчам двата заедно, в една поръчка?

За другото не мога да ти кажа, обаче хубаво е да ги поръчаш отделно, т.е. в две поръчки, за да минимизираш риска от ходене на митница. Въпрос на късмет е, разбира се, но все пак можеш да го подпомогнеш леко  Grinning

# 594
  • Пирдоп
момичета, S,M.L,XXL.... как да се ориентирам на коя възраст отговарят, при детските дрехи

# 595

Никой няма да се кара, даже и ние сме озадачени колкото теб и това е причината да отлагам покупката на телефон. Те един и същ модел след изчерпване зареждат с подменени процесори, рам и бла-бла... Дори често описанията на стоките са подвеждащи, а в действителност идват с други показатели.  Rolling Eyes
С двуядрения таблет ainol crystal не съм чула да има проблеми, но ето, че четириядрения има по-лоши показатели, а би трябвало да е по-усъвършенстван.  Stop

# 596
  • Гражданин на света
http://www.buyincoins.com/item/34196.html - решила съм да се пробвам най-после и аз с телефон/китайче. Спрях се на този, има ли някой който да ми помогне с мнение. Благодаря ви   bouquet

# 597
Няма да имаш т.нар. 3G (т.е. отпиши мобилния нет), както и GPS.

# 598
  • Гражданин на света
Значи отпада, току що виждам че Тукито 1981 е налично. Струва ли си то да го взимам.

# 599

Oт къде разбра? Това, че изрично не пише 3G или 4G, това ли означава?

Общи условия

Активация на акаунт