Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :)

• 41 689
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
В България най-общо/просто казано:

2G работи на 900/ 1800 MHz
3G работи на: 2100 MHz (доколкото четох - Виваком използва 900 MHz някъде).

Ta когато купувате телефон - гледайте тези данни. Обикновено ги обозначават като 3G/HSDPA/WCDMA. Някое от трите. Имайте едно на ум, че повечето телефони са само с 2100 MHz на 3G и може да имат проблеми с Виваком в някои райони.

п.п. препоръчвам да погледнете телефона и в другите сайтове, за да видите там с какви спецификации го дават, за да се убедите, че всичко е наред преди поръчката, че понякога не всичко е такова, каквото е... написано  Laughing

# 601
  • Гражданин на света
http://www.buyincoins.com/item/26742.html - ще го поръчам пък ще видим. Само моля тези, които са взимали по скъпи неща от сайта да ми помогнат, какво трябва да направя, за да не се налага да ходя на митница?

П.С. Извинявам се, пуснах съобщението и тогава чак се сетих да прочета по задълбочено първата страница на темата, където всичко е обяснено подробно, за което благодаря   bouquet

# 602
eleonor4eto, с този няма да имаш проблеми, освен много малко възможни, ако си с Виваком.

Поне така съм чел из форуми, че понякога се случва да има места с "дупки" (само 3G на 900 MHz)

# 603
  • Варна

Мисля, че да. Стига да не е по-широка от отвора. Сега го премерих, 1см. е отворчето.

bouquet

Благодаря и на valpan за идеята, да сложа мрежата за комари на 2 ката Hug

# 604
  • Русе
Kolko дена след като ми пуснат проследяващият номер, мога да си търся поръчката по сайтовете?

# 605
Kolko дена след като ми пуснат проследяващият номер, мога да си търся поръчката по сайтовете?

Едва ли някой може да ти отговори.

Моят проследяващ номер за една от поръчките се появи на следващия ден и от тогава досега си стои все с един и същ статус. Проследяващите номера, за други 3 поръчки, който получих в същия ден, все още не са се появили.

Обаче всичко това няма никакво значение, защото принципно има два варианта. Или ще си получа поръчките, а в този случай няма никакво значение къде точно се намират сега. Или няма да ги получа, за което отново няма никакво значение дали ги има в сайтовете за проследяване. Ако не ги получа, ще взема мерки в съответствие с правилата на сайта в съответните срокове, а не месец преди това.

Успех и търпение!

# 606
  • Казанлък
Няма да имаш т.нар. 3G (т.е. отпиши мобилния нет), както и GPS.

SeeKnDestroY  Hug
тук не съм съгласна,защото винаги ще има мобилен интернет на 2G.

В България най-общо/просто казано:

2G работи на 900/ 1800 MHz
3G работи на: 2100 MHz (доколкото четох - Виваком използва 900 MHz някъде).

Това е почти вярно  Laughing Виваком увеличи покритието си със тези честоти 900 MHz,т.е той мина напълно на тази честота, но в по-големите населени места все още също работи и на 2100.

Понеже ползвам интернет на Виваком на телефона си Tooky T88,то мога да споделя моето лично мнение по този въпрос. Телефона ми поддържа само 3G на честота 2100 и независимо от това често имам този знак-H там,където се вижда обхвата на мрежата (на някои телефони направо има знак 3G). Понякога пропада и се появява само G,което означава,че в момента ползвам 2G мрежата. Честно казано при мобилният интернет на Виваком няма чак толкова голяма разлика специално при сърфиране...

А понеже Globul има много лошо покритие на работното ми място,то там със Tooky T83 почти през 90% от времето съм на 2G мрежата(и то при положението,че телефона си поддържа 3G на съответните честоти и няма проблеми със него на други места). Но техният интернет е мноооого по-бавен

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 20:56 от valpan

# 607
  • Казанлък
значи,тръгнала ми е поръчката вече,обаче са ми върнали едни 4,65$ и се ядосах чак-кинезио лепенката ,дето поръчах,много я исках  Crossing Arms в наличност е ,а защо са ми ги върнали  newsm78

имам пак въпроси за  Ainol  Fire Blush  /извинете ме, много е чуденето ми,но аз всичко двойно купувам,че имам близначки ,та колкото и да евтин -сума си е все пак   Mr. Green

1.не мога да се реша ,защото е двуядрен тоя таблет,а нали уж е по-нов,защо са му лепнали тоя процесор  newsm78  Embarassed не ми се карайте много  Praynig
2.има ли изобщо таблети със заменяема батерия?
чудя се и дали да ги поръчам двата заедно, в една поръчка?

Поръчай си лепенката отново.  Wink  Дай линк, да видим за какво става въпрос. Simple Smile Можеш да пишеш на подръжката и да ги питаш кога ще я имат налична...
Ainol  Fire не е толкова нов модел  #Crazy ,от миналата година е. От самото начало е с този процесор,четири ядрени  други модели са се появили по-късно...
Нормално е след толкова време да му намалят цената. Може би вече  ги разпродават и ще стане,като с Аврората навреме...по едно време ще свършат бройките. 
Батериите могат да се сменят в сервиза,а някои разбиращи хора и сами го правят.
Прави отделни поръчки  Peace

Китайската електроника се развива страшно бързо. Постоянно излизат нови модели,с различни показатели на екрани и различни процесори.
Минава време,докато се установи някакво мнение на потребители за един даден модел. Затова винаги съветвам да четете отзиви преди да купувате нещо. И все пак не забравяйте,че при всеки модел може да има процент брак... ех,тук вече е въпрос на късмет...

# 608
valpan  Hug

Toва за "отписването"... може би трябваше да му сложа кавички  Grinning Ясно е, че ще има интернет, но няма да успее да се възползва от "бързите" мегабайти на операторите, а и не си е работа като цяло, особено ако живее, където има добро 3G покритие.

А за 900MHz - мерси за инфото. Нямах представа в детайли как седят нещата. Знаех, че някъде го подменят, на друго място оставят и на другата чистота също, но споделих да имат едно на ум хората, използващи Виваком, че чета как някои се чудят защо хващат 3G на другите оператори, а на Виваком не.

Ще е хубаво да се лепне подобно инфо на първа страница при бъдещи теми, за да гледат какво да търся като MHz в спецификациите  Grinning

Hug

# 609
  • Казанлък
Аз съм още в процеса на търсенето на идеалният за мен телефон (образно казано  Joy Joy Joy).
Толкова много харесвам някои модели,но точно тази история с Виваком ме спря от покупката на тези,които поддържат 850/2100 MHz,а такива са повечето от китайски телефони. Кой знае какво ще измисли Виваком по-нататък и дали няма да остане само на 900? Не че е болка за умиране,но защо да не ползваме 3G,като го има...тук си прав. Има един модел,който ми допадна,но го няма на нашият сайт- ZTE Grand X Quad V987  Laughing

А  между другото на 3G мрежата бързите мегабайти на висока скорост се топят мнооооого бързо  #Crazy

А на Бик най-накрая са се появили и моделите на ZOPO

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Всички действащи акции,кодове за отстъпки,разпродажби, новини и предложения от сайта са в новата тема тук:
BuyInCoins - акции,кодове,новини и предложения!

# 610
много благодаря за съветите  Hug  bouquet
ще поогледам още мъничко....
искам още една подробност да уточня-четох из форумите,че можело да пише /дали по принцип това пишат или при поискване  newsm78/a gift на пакета....как става това в действителност,като има митническа декларация отпред и име на продавача и всичко....  Thinking

# 611
  • Казанлък
много благодаря за съветите  Hug  bouquet
ще поогледам още мъничко....
искам още една подробност да уточня-четох из форумите,че можело да пише /дали по принцип това пишат или при поискване  newsm78/a gift на пакета....как става това в действителност,като има митническа декларация отпред и име на продавача и всичко....  Thinking

те митничарите знаят,че gift не е никакъв gift. Важното е продавача да напише по-ниска стойност на пакета. Няма гаранция,но наистина мноооого рядко китайските пратки минават през митница. Повечето си ги получаваме в пощите. Но все пак трябва да знаеш,че има такава малка вероятност(на митница се плаща 20% ДДС)

След поръчката им пиши съобщение да пишат стойност под 20$. Всички указания ги има на 1-ва страница,както и примерният текст.  Hug

# 612
отново ,много Благодаря   bouquet
имам позната,която вече е купувала от тях,ще питам как стои положението с митницата/не съм в БГ/
ето тази е лепенката http://www.buyincoins.com/item/3596.html  ,сега я поръчах пак  Grinning

# 613
  • Карлово
значи,тръгнала ми е поръчката вече,обаче са ми върнали едни 4,65$ и се ядосах чак-кинезио лепенката ,дето поръчах,много я исках  Crossing Arms в наличност е ,а защо са ми ги върнали  newsm78
На мене пък са ми върнали парите от форумската костенурка. Питах защо и ми отговориха, че не е налична. Пак я пуснах, ама кой знае........ Thinking

# 614
Бях си поръчала една четка за грим за 3 долара преди месец и половина, обаче не дойде. Чудя се дали да ги прежаля тези пари или да се разправяме, имам ли някакъв шанс?

Общи условия

Активация на акаунт