Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :)

• 41 606
  • 768
  •   1
Отговори
# 735
Дойде ми таблета - Ainol NOVO 7 Fire, първите ми впечатления са много добри, топличък е, но предполагам е нормално впредвид двете ядра. Ще видим нататък как ще се държи, само да стигна до него, че ММ не го изпуска от поглед. Laughing Беше перфектно опакован, получих и подаръка ключодържател. Дойде с няколко китайски приложения, иначе си беше на английски.

# 736
  • Казанлък
Дойде ми таблета - Ainol NOVO 7 Fire, първите ми впечатления са много добри, топличък е, но предполагам е нормално впредвид двете ядра. Ще видим нататък как ще се държи, само да стигна до него, че ММ не го изпуска от поглед. Laughing Беше перфектно опакован, получих и подаръка ключодържател. Дойде с няколко китайски приложения, иначе си беше на английски.

Drop Hug,честито! Весело и безпроблемно ползване!!!  Praynig

unfaitful76,моят е Tooky T88,но вече не се продава на сайта.  Rolling Eyes

carina2006, и аз,като heros бих заложила на G3.  newsm80 . И двата са 3G на 2100Mhz. На тези честоти може да се губи 3G на vivacom във някои места със слабо покритие(с уговорката,че просто минаваш на 2G в тези случаи),но другите оператори си работят само на тази честота.
Колегата ми плаща с Пейпал от сума ти време и никога не е верифицирал картата. Най-скъпата му покупка беше около 130$ за телефон. Така че може да се пробва и без верификация според мен.

В момента действа код за 9% отстъпка: 5TH9OFF
Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Всички действащи акции,кодове за отстъпки,разпродажби, новини и предложения от сайта са в новата тема тук:
BuyInCoins - акции,кодове,новини и предложения!

# 737
Току що си поръчах JIAYU G3 Grinning Стискайте ми палци всичко да е наред и да дойде бързичко  Praynig

# 738

Drop Hug,честито! Весело и безпроблемно ползване!!!  Praynig

Благодаря! Hug Заредих го, засега няма проблеми. Дисплея е страхотен, игрите вървят безпроблемно. Хубавото е, че при евентуални проблеми с тъчскрийна в Интернет има много ръководства за решаването им. Засега не смятам да го флашвам. Моя дойде с ТМ дисплей.

# 739
Честито за новия таблет Drop  Simple Smile. Аз поръчах втори таблет Pipo M9 за роднина, но вече няколко дни стои със статус Р5. Преди малко от сайта ми отговориха, че до 48 часа поръчката ми би трябвало да е в пощата с тракинг номер, но като гледам форума на руския сайт 4rda, май китайците имат проблем с наличностите, защото двма руснаци също имат забавяне за конкретния модел. Вероятно с новия купон за 9% отсъпка доста хора са поръчвали Simple Smile.
Относно Пейпал , с невирифицирана карта   може да се поръчват стоки над 100$ , но имат лимит за определен период - 1000 Евро и като ти свърши лимита, картата вероятно ще се блокира.

# 740
  • Казанлък
Момичета, не следя темата защото не пазарувам за себе си от сайта. На 28 юни пуснах поръчка за съфорумка, на 3 юли я шипнаха.
Все още не е пристигнала. Писах им, отговорът беше, че срока за доставка е 35 работни дни, но пратката можела да се забави и повече. Аз имам срок от 45 дни, в който мога да отворя диспут в Пейпал.
Някой имал ли е подобен случай? От сайта връщат ли пари ако не дойде пратката? Или да отворя диспут примерно на 43-44тия ден от плащането?

Не пишеш за каква сума става въпрос. Със дреболии аз лично не се занимавам(пристигат рано или късно от всички сайтове),но по-добре си пусни диспут към 43-44 ден от плащането и пиши,че си съгласна да чакаш още 20 дена. Ако не дойде,ще го преведеш в клайм и ще ти върнат парите. Може да го направят и веднага след отварянето на диспута. Не забравяй да им пратиш пари отново след като си получиш пратката все пак.
Сайта е коректен.

# 741
току що си взех TOOKY 81 от пощата.Много е сладък но,за първи път съм с телефон андроид и ми е пълна мъгла.Има някакви Китайски приложения които незнам как да премахна.Интересува ме от къде да си намеря калъф за телефона?Ще съм благодарна на всякаква помощ да се справя с работата с този СЛАДЪК ТЕЛЕФОН  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 742
Честитооо!  Hug Да си го ползваш дълго и безпроблемно!
С андроида няма нищо сложно и ще свикнеш бързо, убедена съм.
За премахването на китайските приложения- страница-две назад има линкове към руски форуми, където се обсъжда точно този модел и може да се прочете как става. Аз нали съм в очакване на няколко бройки, само набелязвам какво и от къде да чета, а като ми опре яйцето, ще си седна на д-то да чета.  Embarassed
За калъфчетата ако някой е купувал и знае, че пасват, ще се радвам да сподели линкове към модели. Иначе ще се ориентираме сами спрямо размерите на апарата и калъфите, които има по сайтовете.
 Hug

# 743
току що си взех TOOKY 81 от пощата.Много е сладък но,за първи път съм с телефон андроид и ми е пълна мъгла.Има някакви Китайски приложения които незнам как да премахна.Интересува ме от къде да си намеря калъф за телефона?Ще съм благодарна на всякаква помощ да се справя с работата с този СЛАДЪК ТЕЛЕФОН  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Аз пак тук с малко може би тъп въпрос имам един преходник(мисля че се казва така)от MP3 подобен на този
http://www.buyincoins.com/item/291.html
въпросът ми е мога ли да го използвам да си зареждам телефона или да си купя друг примерно този
http://www.buyincoins.com/item/64.html

# 744
  • Казанлък
току що си взех TOOKY 81 от пощата.Много е сладък но,за първи път съм с телефон андроид и ми е пълна мъгла.Има някакви Китайски приложения които незнам как да премахна.Интересува ме от къде да си намеря калъф за телефона?Ще съм благодарна на всякаква помощ да се справя с работата с този СЛАДЪК ТЕЛЕФОН  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Аз пак тук с малко може би тъп въпрос имам един преходник(мисля че се казва така)от MP3 подобен на този
http://www.buyincoins.com/item/291.html
въпросът ми е мога ли да го използвам да си зареждам телефона или да си купя друг примерно този
http://www.buyincoins.com/item/64.html

Честито ти телефонче!!!  Hug Да го ползвате с радост и без проблеми!
НЕ! Това  не е преходник,а зарядно със ниско качество. Зареждай телефона си със оригиналното зарядно от кутията или поне със  такова от друга марка и с подходящи параметри.
Ако в комплекта имаш зарядно с американски тип щепсел,то поне си вземи обикновен преходник от този тип. Аз лично съм и против тях и винаги съветвам да се купи едно оригинално зарядно за нашите стандартни контакти.

# 745
Къде да пиша на БИК да ми пишат по-ниска стойност на фактурата? В ПП?

# 746
  • Русе
Здравейте, интересуваме тези телефончета Току имат ли меню на български? Те ли изпращаха смс в Китай автоматично? Не ми се занимава с руутване, защото даже не знам какво значи...

# 747
  • Казанлък
Къде да пиша на БИК да ми пишат по-ниска стойност на фактурата? В ПП?

тук: http://i.imgur.com/JjoU7z5.png

Здравейте, интересуваме тези телефончета Току имат ли меню на български? Те ли изпращаха смс в Китай автоматично? Не ми се занимава с руутване, защото даже не знам какво значи...
Не,нямат меню на български. Имат руски и английски. Да,при някои се е случвало да имат проблем със смс-и,но това са единични случаи.

# 748
# 749
Бях писала, че не ми пристигна една четка за 3 долара. Е, пристигна, има няма 2 месеца след поръчката, но важното е , че дойде. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт