Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :)

• 41 599
  • 768
  •   1
Отговори
# 750
  • Ловеч
току що си взех TOOKY 81 от пощата.Много е сладък но,за първи път съм с телефон андроид и ми е пълна мъгла.Има някакви Китайски приложения които незнам как да премахна.Интересува ме от къде да си намеря калъф за телефона?Ще съм благодарна на всякаква помощ да се справя с работата с този СЛАДЪК ТЕЛЕФОН  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Честито chefi77! Телефончето е добро като съотношение цена/качество,  така че няма да съжаляваш. Ако имаш въпроси ще ти ти отговоря.  За root.. ще се справиш предполагам,но за начинаещи в андроид малко ще е трудно все пак..

# 751
  • на морето
Кодът за 9% беше до утре,нали?  Но дали ще важи и утре вечер,че смятам тогава да пусна нещо?
И отзиви за тази чанта,някой има ли?
http://www.buyincoins.com/item/33708.html

# 752
Кодът за 9% беше до утре,нали?  Но дали ще важи и утре вечер,че смятам тогава да пусна нещо?
В другата тема за Алиекспрес едно момиче беше дало много добри отзиви за тази чанта.Благодаря ли линка мисля и аз да си взема.

# 753
  • Казанлък
В момента действа код за 9% отстъпка: 5TH9OFF

В началото са писали,че ще важи до 28 юли,но после имаше и друга дата-31 юли. Ще пробвам да проверя,кое е вярното.
Виждам,че във банера вече стои дата 31 юли http://i.imgur.com/ae7px0g.png и същата дата се потвърждава и на страницата им във Facebook

Утре ще пусна нова тема   bouquet

Аз пък все се чудя за тази чанта: http://www.buyincoins.com/item/33694.html Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 23:59 от valpan

# 754
В другата тема за Алиекспрес едно момиче беше дало много добри отзиви за тази чанта.Благодаря ли линка мисля и аз да си взема.

Тази чанта я купих и издържа около 2 месеца- не се набутвай. Изпрошва се металната пластина под дръжките непоправимо. Друг проблем е ако някоя халкичка не е затворена добре. Разкача се /в моя случай доста често/ и не подлежи на стягане, защото метала е странен и не може да се моделира... все едно е пластмаса и се връща назад след като се направи опит да се стегне с клещи. Освен това цветът е различен на циповете и на дръжката, а на места стои като окислено. Не на последно място велура отпред се набива с прах, но това е най-малкия проблем /на фона на останалото/ ако имаш силиконова ролка да речем...

# 755
  • Казанлък
Момичета,който прави поръчки наскоро, подскажете следното:
След плащането в Пейпал препраща ли пак към сайта за да се види и потвърди адреса или направо съобщава,че поръчката е направена???
Понеже днес,като направих поръчката, не се усетих веднага,но после се замислих,че в новата версия май нямаше този преглед  newsm78  Имаше само обратен брояч за секунди и после съобщение,че поръчката ми е приета.
С тези промени избягвах да правя по-големи поръчки(очаквам само няколко дребосъка за коинси),а искам да уточня нещата за новата тема.
Ако има нещо,после ми пишете за да мога да поправя информацията в първият пост в течение на 24 часа.  Hug
Ох,днес за първи път имам добър изглед на сайта във Google Chrom.  Peace

# 756
  • Пловдив
Преди малко пуснах поръчка - след плащането в пейпал те връща към БИК за потвърждаване на адреса и поръчката  Peace
Между другото получих Lenovo A800 и като цяло ми хареса много, така че сега поръчах за мъжа ми Lenovo A660 с надеждата наистина да е водо, прахо и най-вече удароустойчив и да го изкара повече от 6 месеца.  Rolling Eyes
Да докладвам и за А800 - чудесен е, особено пък за цената си. С много приятен дизайн, лек, стилен, а екранът е перфектен. В сравнение с моето гигантско Туки Т88 ми идва малко дребен вече, но пък качеството на изображението е в пъти по-добро при Леново. Вижда се перфектно и на пряка слънчева светлина, което при Туки-то си е проблем. В сравнение и с Нокия Аша нещо си на майка ми също печели Леново-то. Звукът му също е много добър. Камерата прави доста сносни снимки.
Обаче като го включих тръгна на китайски, та се поизпънах докато го обърна на английски Simple Smile Не ме питайте, не знам как го направих. Телефонът е за приятелка, но го поразгледах и цял ден го чопках. Ще и се наложи да си подобри китайския - затрупан е с китайски приложения, голяма част успях да махна, други не. На всичкото отгоре непрекъснато искат да се ъпдейтват или там нещо си да правят, само че те питат на китайски. Изобщо, голям цирк е с китайския, но предполагам с малко повече чоплене това може да се оправи и поне да не досаждат приложенията. Струва ми се, че Туки-то дойде с готов инсталиран Гугъл плей, а тук няма. Това са ми общо взето първите впечатления.

# 757
току що си взех TOOKY 81 от пощата.Много е сладък но,за първи път съм с телефон андроид и ми е пълна мъгла.Има някакви Китайски приложения които незнам как да премахна.Интересува ме от къде да си намеря калъф за телефона?Ще съм благодарна на всякаква помощ да се справя с работата с този СЛАДЪК ТЕЛЕФОН  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Честито chefi77! Телефончето е добро като съотношение цена/качество,  така че няма да съжаляваш. Ако имаш въпроси ще ти ти отговоря.  За root.. ще се справиш предполагам,но за начинаещи в андроид малко ще е трудно все пак..
Благодаря.Най-вероятно ще имам въпроси към теб,но по нататък сега още го яовъркам и разучавам  Grinning

# 758
Аз пак тук с малко може би тъп въпрос имам един преходник(мисля че се казва така)от MP3 подобен на този
http://www.buyincoins.com/item/291.html
въпросът ми е мога ли да го използвам да си зареждам телефона или да си купя друг примерно този
http://www.buyincoins.com/item/64.html

Честито ти телефонче!!!  Hug Да го ползвате с радост и без проблеми!
НЕ! Това  не е преходник,а зарядно със ниско качество. Зареждай телефона си със оригиналното зарядно от кутията или поне със  такова от друга марка и с подходящи параметри.
Ако в комплекта имаш зарядно с американски тип щепсел,то поне си вземи обикновен преходник от този тип. Аз лично съм и против тях и винаги съветвам да се купи едно оригинално зарядно за нашите стандартни контакти.
да американски тип щепсел е.Сега го зареждам през компа.А стандартно зарядно трябва да потърся предполагам в магазин за телефони

# 759
  • Ловеч
Chefi,  намери си преходник,  защото с някои менте зарядни апарата полудява в самопроизволни действия по екрана.  Неговото си зарядно не е лошо като качество. 

# 760
  • Казанлък
Chefi,  намери си преходник,  защото с някои менте зарядни апарата полудява в самопроизволни действия по екрана.  Неговото си зарядно не е лошо като качество.  
heros,аз имах предвид да се вземе оригинално марково зарядно,като за Samsung,Sony или HTC. Аз ползвам сега Sony 1,5А за всичките ми уреди.
Е,всеки си решава сам. Аз просто не харесвам тези преходници,а и съм чела,че понякога създават проблеми на някои устройства.
Между другото, вчера точно си поръчах този разклонител за да видя дали ще мога да го ползвам за различни видове щепсели.

bugaboo  Hug благодаря! Значи аз го изпуснах това положение.  Embarassed
Честито ви телефонче!!!
Странно...питахте ли за Google Play преди да го купите? Аз ги питах още,когато за първи път го видях на сайта и са ми казали,че езиците са само английски и китайски и има Google play.
Ако са ви отговорили по този начин,то би могла да искаш компенсация.
Е,не е трудно да се инсталира пакет със Google play. Потърсете човек,разбиращ от Андроид. Има и доста информация из интернет как да се направи това.
Не забравяйте,че на първо време можете сами да си инсталирате файлове apk,те лесно се намират в мрежата. Аз почти не ползвам маркета. Нужните ми приложения тегля от 4PDA форума и ги съхранявам в една папка на компютъра. Удобно е и за тези,които не ползват мобилен интернет.

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 12:02 от valpan

# 761
След въвеждането на новата визия на сайта НИКОГА не ме е връщал СЛЕД плащане в Пейпал, за да потвърдя адреса и поръчката, както беше преди.
А съм пуснала над 10 поръчки от тогава.  Peace
Плащам в Пейпал, след което излиза екран /като в Спортсдирект например/, в чиито горен ляв край пише, че поръчката е приета успешно и след 10 секунди ще ме пренасочи към сайта, след което влиза в историята на поръчката, която съм направила.

# 762
  • Казанлък
Coolmummy  Hug ,затова се двоумих...и при мен като че ли беше така. Тогава,предполагам,най-добре е да се действа чрез Standart Checkout и там първо да се избере адреса(ако има няколко предварително въведени в адресната книга) и тогава да се плаща със Пейпал.
Аз,например си имам адрес,зададен като основен. Може би,ако няма въведени адреси,то тогава има още някаква стъпка? Аз и в Пейпал имам въведени няколко адреса за по-сигурно,защото някои сайтове пращат само на този адрес,посочен в Пейпал. Иска ми се да го напиша разбираемо за новите клиенти. Ние си у свикнахме на сайта  hahaha,но те ще имат въпроси със сигурност.

# 763
Дааа, явно от там идва разликата. Аз винаги минавам през Standart Checkout и затова след плащане не ми дава да потвърдя адрес.
 Hug

# 764
Чудех се дали някъде из китайските сайтове ще се открие домашен телефон ( безжичен). Аз потърсих доста, но не открих нищичко, нашия вече взе да здава багажа, та се замислих, ако китайчетата предлагат нещо евтинко да се възползвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт