Панда на стъкло изгрява, на Валери акото се проверява, а Мис Вели АВГУСТ озарява

• 30 454
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Обръщам се с въпрос към тези, които са писали дипломна работа... От къде сте си търсили материалите? Гледам тука едни примерни теми, които са ни дали, ами то в нета нищичко няма, е аз не съм такъв гений да измисля 100 страници  ooooh! И какво представлява самата защита, 5мин. обясняваш какво си написала ли?  newsm78 Мислих пак да се явявам на държавен, че хич не са ми ясни тези дипломни, но като разбрах кой ще е в комисията и се отказах.  Онзи луд дядо, дето само крещи и унижава всички и все е недоволен. #2gunfire

И да питам за един гинекологичен проблем.
Скрит текст:
На някой откривали ли са Ешерихия коли във влагалищния секрет? На мен ми намериха такова чудо през април, изписаха ми свещички, но аптекарката ме посъветва да не си ги взимам щом кърмя. Сега се чудя дали да си ги взема. Знаете ли дали е възможно гадините да са се разкарали, да съм се самоизлекувала или няма такъв вариант  newsm78

# 121
Дафи, аз доколкото знам, тези гадове се лекуват само с лекарства и освен това и ТМ трябва да ги пие ...  Thinking
Диони,  Hug

# 122
Дафи, взимах от Библиотеката и купувах от СУ, от нета нищо не съм ползвала.  Simple Smile

Дафи,
Скрит текст:
коя степен са ти колите? Защото тези ешерихия коли, доколкото знам, са обитатели на дебелото черво и могат да се намерят и във влагалището, без да създават дискомфорт и да са проблем. Ако обаче са по-висока степен (ниво), тогава обикновено се появява течение. Замърсява се, ако менкате отверстията при полов акт, при забързване отзад напред, лоша хигиена и т.н. Та, ако са ти малко на брой, нямаш място за притеснение  Hug)
Иначе, както ти каза Васето - АБ и за двама ви!

И аз мисля като Диони за увеличението, но малко или много всеки ще го смята за някаква допълнителна помощ, дето е по-добре от хич. Така сме свикнали в БГ  Rolling Eyes

# 123
Блонди, пише "Е. коли в умерено количество", ама какво е това количество...    33uu Има течение, по едно време беше много обилно, сега намаля. Лекарката каза, че нямало нужда от АБ, изписа ми Гиналгин, а като го свърша него да си взема Вагилакт  newsm78 А ММ не е имал пряк допир до Е. Коли-то ми, едва ли му има нещо и на него  Mr. Green

# 124
  • By the sea
Дафи, няма ли някъде написано някакво количество, примерно 10/4, 10/5, 10/6? Confused
Блонди, намира се биволска моцарелка /а подходяща ли е за под годинката или по-скоро тази от краве мляко newsm78/, вносна и сега видях за бг - "Добрев" произвеждат такава http://dobrev-cheese.com/bg/products/?cat=21 Thinking Готини сандалетките, ама сигурно е ново моделче, у наше село няма такива Mr. Green
Дафи, ти какво учеше Simple Smile

# 125
Пейпърче, не, нищо друго няма написано  newsm78
Уча "Педагогика на обучението по математика и информатика" у Шумен  Mr. Green

# 126
Я да отперя едно питане-с какво гелче мажете венците за успокоение на бебчетата?Знам,че няма голям ефект,но все пак  newsm78

# 127
Аз мазах с Калгел, свърши и не съм взимала друго. Ефект никакъв  Crazy Ако я е успокоявало, то е било за няколко минути.

# 128
  • софия
Аз мажа с Дентинокс, ама ефекта е за около 5-10 мин.

# 129
  • София
Привет от една нещастна мама Sad
Бяхме на консултация, моето момче е наддал пак едва 100гр. точно 8кг, сме без 20гр., и + 1см (74). На 6м, ми е бил 7800 и от тогава за 3 месеца е наддал 200гр. newsm45 Той страшно много рита и не спира за секунда, но чак пък толкова малко да кача.  Не яде и по много и педи веднага заключи пак, че му е малко храната и затова не акал редовно и сме имали запек. В същото време хич не било проблем, че ака през 4 дни, нормално било Shocked На няколко пъти си противоречеше за няколко неща, мъжа ми й се ядоса накрая, вика тя не помни 5 мин и не те слуша какво й говориш. Аз й казах в началото какво ядем, по колко и се кърмим редовно, тя след 5 мин ми вика, няма течности, не пие вода, хлътнала му е фонтанелата, само дето пие по 22омл минимум на ден + кърмата, която също си е течност и й го обяснявам това и тя: Ааа така ли, кърмите ли се още #Crazy  Whistling И фонтанелата винаги му е била така, само ме стресира тази жена, викам купих пробиотик Био баланс бейби и тя : А даа, много е хубаво за запека, ми като е хубаво ще не ми го каза бе, сливи ли имаш в устата, че да ме караш да го лекувам с круша и слива, които изобщо не му помагат ooooh! И си поисках направление за гастро, в понеделник сме при най-добрата детска - Куманова, че вече само се притеснявам. Иначе пък после го заведохме в Южния малко, изяде си цялото зеленчуково-местно пюре (около 130гр) и после се изака два пъти в колата и то нормално. Поне за а*нето вече не се притеснявам толкова, но сега за това наддаване и за тази фонтанела Cry Мъжа ми вика, какво се връзваш, всеки път ти пълни главата с глупости, и с един унил тон, все едно, че най-лошото съобщава, вика нищо му няма на детето, погледни колко е жизнено и енергично, той не спира наистина за 5 мин ooooh! А педи уж е супер прехвалена, стана педиатър на годината, редовно е и по сутрешните блокове, аман Crossing Arms
Би-би, изобщо не съжалявай за Пепи и за Италианския, и аз бях много навита за Валери за след 3г.. но имаме приятели на което детето им е там и освен че плащат по 8000 на година, изобщо не са доволни, чудесии ми разказаха, специално внимание се обръща само на определени деца, нищо не ги учат и т.н., сега ще го махат от там. А зълва ми работи в банка и клиент за кредит и е учителка, която преподава там. Та тя споделила, че иска детето й да учи при тях и жената само си свалила очилата, погледнала я и супер тихо и ужасено й казала: "Никога не си давайте детето там!" Ще прочета с интерес статията, но нека малко да ми мине, че съм още много притеснена Tired
Сори за мънкането и негативния пост, но вече ми идва в повече Sad

# 130
Белверде в началото на поста реших че нещо се е случило.
А, не се притеснявай за глупости Hug Ми как да наддава като не спира да се движи и кипи от енергия.Аз пък не искам Ивайла да наддава, че тя за 3-4 месеца е наддала 300 гр.Това е нормално, не се халосвай както се казва HugНаправете консултация с гастро, но смятам че излишно се тревожиш Hug
Детето е ОК, бели кахъри са това Hug

# 131
Белверде, няма как постоянно да наддава с еднакви грамажи, сега му е активен период и изразходва енергията. Моя Владо на последната консултация беше 8100гр, не яде колкото брат си, но е добре. Също не ака всеки ден, понякога и на 2-3 дена веднъж, но това не е запек, защото не се мъчи. А брат му вече мина 9кг, но повече си хапва по принцип. Така че ако е здраво детето и като цяло няма някакви изявени проблеми, може той сам да си определя ритъма на храненето и изхождането.

# 132
Белверде, Ина от 6м. до сега е качила само 200гр. Излишно се притесняваш  Hug

# 133
Ехоууууууу  Hug
Белверде, за грамчетата знаеш - не трябва да се притесняваш  Hug Hug Hug ако пък толкова те притеснява това за фонтанелата, заведи го Валерко и на друг преглед, без да казваш, че отиваш с конкретно оплакване, просто да му преслуша всичко примерно, да му пипне фонтанелата и така  Hug
Блонди, честити  Hug и аз днес купих на пандата буйки на КиК, понеже остави, че постоянно се изправя, ами и лази като стъпва на крака, т.е. той си ходи, ама на четири крака  Joy ако знаете колко е смешен като се амбицира, прилича на някакъв октотопод с пипалата настрани  Joy Joy
Дафи, не мога да помогна за дипломната - но по принцип според мен е най-добре от библиотеката на самия университет  Peace в интернет информация колкото искаш, ама не винаги е вярна - пък и после в библиографията кво ще пишеш: източник: бг-мама  Mr. Green така мисля де, не знам  Blush а за бактериите обсъди с гинеколога, сигурно задължително и двамата ще приемате нещо  Flutter
Рошке, и аз с дентинокс и едно друго от Англия, ама няма смисъл според мен от тях  Hug
Отиваме на фотосесия  Flutter Flutter

# 134
Белв, я стига  Hug И смени педи, че само се тормозиш така  Simple Smile Криско в 8-ми месец беше стигнал 8кг и чак на годинка и 3 месеца беше станал едва 9  Simple Smile Съвсем нормално е да не качват, да качват малко, дори да свалят, ако детето е много подвижно; нямаш никакви причини да се тревожиш. Иначе гладно, жадно и обезводнено дете няма да е жизнено и да не се спира, уверявам те  Hug

Пейпър, мисля, че няма проблем да дадеш, не е мляко за пиене  Simple Smile

Скрит текст:
- Леле, тая колко е грозна!
- Това е дъщеря ми!
- Извинете, не знаех, че сте й баща!
- Майка съм й!

Общи условия

Активация на акаунт