Сега пък 20 мин. ми зарежда страницата.Та сега наново!
Здравейте!

Фери Да, акушерките. Благодаря!

Муки Благодаря, че ни мислиш. Те установиха проблема веднага след раждането, а за операция е трябвало до 3 мес. Казаха ми, че до тогава ще се оправи напълно.

Биби Съжалявам, че съм те притеснила, избягвам да говоря за проблема, може да сте забелязали, понеже не искам да ви тормозя и притеснявам. Даже доста роднини, които са от по- далеч, не са наясно с проблема, не исках да ги тревожа, пък и мислех, че ще се оправи за 2-3 месеца, както ми казаха.

Миланова Бързо да се оправя детето!

Сами
Благодаря за подкрепата! Много сила ми давате момичета!Всеки ден се моля и знам, че ще се оправи някой ден! Дано само е по- скоро.
Пеипър

Бобърче Мерси! Музата не ме напуска никога, когато реша и сядам и творя, от 99-та пиша, имам и няколко песни, сега пиша музика и текст на детски песнички, но не съм наясно какво се случва с правата.. Не, миличка, няма да я пускам за продаване, тя май ще само една, ей така за мене си- една приятелка ще ми прави услуга.
Тарантулке

ВТД

Попи Много мъдър съвет!

Хриси

Благодаря ви момичета много сте мили! Голяма опора сте ми!!!
Ние се запознахме по телефона!
. Моите мъже се гледат криво ляво
, държал го на стола за хранене, на бънджито, малко борба и то времето минава. Като се върна си го намирам с надут памперс, гладен и му се спи
До края на седмицата всеки ден ще се гледат, та ще се научи 
Не иска да си заспива сам и това е, изправя се в кошарата и реве, пък едва гледа, аз го слагам да легне, той веднага сяда и след 2 секунди се изправя, е как да заспи прав
. Няма люшкане, гушкане, само цицка иска , че да спи 
)
Утре ще ходя сама да си избирам на спокойствие
Та той гласеше: "Страхотен мъж си! Виновна ли съм, че те искам?!"
Много хубава шега
, но все излиза "Де" - добре, че знам за какво точно я "тормозя" в момента
/поне, ако ми е мила нервната ми система/.

Аз съм все още на Хип, не ми се ще от обикновените. Има и на Фризо, и на Нестле, но както всичките им продукти, като прочетеш съдържанието, може да ти се изправи косата
Да не говорим, че на Нестле трябва да се гледа срокът на годност, все изтекли неща по рафтовете, ама то кой ли ги купува тия боклуци
на бебешко боди /говоря за 0-3м./ твърда като за възрастен, блузка с дълъг ръкав дето ръчичка не може да мине през маншета /така ли се казва това дето е отделното платче при китката/, но пък са ВЕЧНИИИИИ.