Ще падне балкона
Да не гледате всички Къртицата 
Пърпълче
Милото Мони, дано да се оправи по-скоро, а не да чакате с години
Днес го водихме на хирург, че има малка фимоза, но почти сигурно до годинката няма да се отвори и ще трябва да го водим тогава на хирург - някъде септември. Ууу, кофти работа, а така се надявах да се размине.

Прочетах ти изповедаянията за интернет любовта ти. Брей колко трайна се е оказала една виртуална любов 

Добре ли се държаха момчетата там ? Сигурно много им е харесало на мъниците.
А таткото да свиква, нищо му няма ще се справят някакси.
Аууу, имате си батут - страхотно - идвам да поскачам и аз 

Само да не съм аз. Да важно е детето да е нахранено, изкъпано, с чисти дрехи и разходено. Пък всичко друго е без значение.
Много чаровен 
облизахте корнито на жената
:hahaha
утре сутринта ще се пробваме 

Единствения минус е, че така гълта малко въздух, но вече е голяма, така че няма страшно - обезвъздушава отгоре и отдолу без драми 

Извинявай, Пейпърче, не знам защо не съм видяла
Благодаря ти. В сайтовете им си пише съвсем нормална цена - нещо като 5-7 лв. зависи от количеството. За държавната не питай, там ще е по-сложно, а и не мога да ходя да търся къде им е пункта. Само ако и те имат доставка, тогава. Мерси пак. 

)

Моята ни слагаше в различни стаи дълго време
а върхът беше след толкова години, като ни сложи в детската на две отделни легла, а брат му и жена му на спалнята (по-малки от нас, ама женени
) 

Явор сега така да ми мирише на мляко,на кремче с карамел,а дрехите му.....ехххх!
После ще ви чета, че стягам багажа за разходка, хем да пия кафе навън, хем по- хладно, че днеска пак го дават адска жега, айде целууууууф (не можах да намеря емотиконка с целувка 
ама как ми оправихте настроението
Мама разходи децата и ги преспа, а аз си пиех кафенцето и си ви четях

Аз го поканих да дойде с мен на карбут- едно като пазар, а него го болеше кракът и не ходеше на работа, а аз бях почивка самичка и така санаха нещата. От една разходка..... Да отбележа, че това се случи точно на свекито на рождения и ден
Ще се справиш, сигурна съм в това, но е кофти, притеснения 

Уж ги мажа с лосион против комари и пак. Сега се чудя с какво вече да ги мажа.
, понеже моя се счупи когато дойдохме тук, сега съм с нова придобивка.... докато си купя и аз нов.

Браво на момчетата, че не хапват мляко, дано скоро си спят по цяла нощ 

от кога питам, никой не ме отрази 
накрая развях бялото знаме и вече 11 години сме цузамен
Хич не ми се ще, а в редките случаи, когато ме перне хормона и се намира ММ с какво да ме издразни и му секвам меракО
Много често ме сгащтва на тясно и тогава както казват хората, апетита идва с яденето, та и моята работа същата