Панда на стъкло изгрява, на Валери акото се проверява, а Мис Вели АВГУСТ озарява

• 30 183
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Не успях да ви дочета стойностно ама гледам сте почнали да си разказвате коя как се е запознала с мъж си  Mr. Green
Та да си кажа и аз..... преподавах на бившата му  Laughing Тогава още му беше настояща.Пък аз като добра даскалица си водя чаветата на кафе и гаджетата им идват с тях  Laughing Та накрая всички включително и тя знаеха че човека си е паднал по госпойцата по история....само тя /госпойцата/ не разбрала  Laughing

Айде да се връщам да чета,че бая спомени ме заблъскаха  Laughing

# 661
Оле, Муки верно ли, хаха - ама ти колежка ли си, не знаех   Party
Белверде  Hug
Лино, не..антропология, възрожденска, старобългарска нищо общо нямат  Mr. Green
Няма лошо в чистенето, завид, завид  Mr. Green а за лазенето не се знае га ще те изненада  Heart Eyes
Айде кой откъде е, по леглата, да сънувате сладки сънища и бебоците да станат утре поне в 8 сутринта  Mr. Green Hug

# 662
Лино, не..антропология, възрожденска, старобългарска нищо общо нямат  Mr. Green
Еее Бюти  Joy Joy Joy знам бе. Аз имах в предвид примерно като те изпитват по антропология, нали били 100 теми, те не се ли припокриват, тоест и да не си научила всичко като знаеш основното, все ще го скалъпиш
Белверде мерси, да правилно го изписа името
Блонди ха честит ви батут. Аз хич не мога да скачам, като скоча 3-4 пъти и ми става много лошо, не знам защо така. А видях аз, че комшиите ви всичките обурудвани с батути Mr. Green

# 663
Бюте,ти история ли? Аз що мисля че си филология?

Пърпъл, как е на Моника ръчичката? Все се каня да питам.

Миланова,как си ти? Освен температурата  Hug

Щях да ви разправям за тукашната кухня.Утре ще ходи баща му да го записва принца- от съседното село карат храна и разнасят на 11 села,няма бурканчета,капачки,чантета- всичко е индивидуално опаковано. 20 лв на месец,няма купони.

# 664
  • София
Хихи, колко се смях с вас днес - с разлогването на Попито, което аз прочетох "разголване", със запознанството на Сами на конкурс за красота, с локумките на Бютито, дето е цяло японско чудо, ясленски сополи, стълбите на Ивка, имаше и още, и още... Joy Joy Joy
Бют, аре, ще се видим като дойдеш на държавен, само да си го взела! Laughing Hug
Диди, Матейката много сладка коконка Simple Smile
Екзо, големи са ти бонбони малките! Simple Smile Браво за ТМ и да отивате по-скоро и вие!
Сами, честит имен ден! Simple Smile
Тайра, тази пък диета откъде я намери сега? Най-здравословна според мен е 90-дневната ама нещо много дълга ми е на мен май.
Пейпърче, нещо ме пренебрегваш  Mr. Green Питах те за детски кухни в Поморие  Heart Eyes
Блонди, абе не знам с това смесване на плодовете дали е така. Иначе сигурно и в пюретата нямаше да ги смесват.

А с тия запознанства много интересно, ние се запознахме в Несебър, много шантаво романтично лято беше. Ние бяхме женска компания, те мъжка. Кой да ти очаква, че от морска история ще излезе нещо сериозно. Simple Smile
Междудругото кремът с маргарин и хляб е много вкусен, правила съм този сладкиш много отдавна, още не се говореше колко е вреден маргарина.  Laughing А пък още по-рано получавахме едни колети от Германия, защото майка ми си пише с една германка от ученичка. Та тези хора в най-голямата криза ни пращаха по няколко колета всяка седмица и имаше такива вкусотии, включително и много кутии с маргарин, ние тук не бяхме виждали такова "масло" и мажехме ли мажехме с кеф филиите. Simple Smile

Не знам защо, но откакто писахте във фб за онази измислена мама, която си правела таблица с всички подробности за другите в темата и някак си ме секна за разни подробности, които ми се иска да пиша... Confused

# 665
Муки ами добре, е, но пак относително казано. Сравнение с преди е по- добре доста. Минава през различни етапи. Вече я вдига колкото може горкото, но и липсват някой позиции- настрани и назад не може въобще. Ограничена е все още- доколкото съм наясно с проблема, можем да се лекуваме години наред. Не си личи с просто око вече, само ако се загледаш или, ако реши да си я вдига, не успява и това именно прави впечатление. Сега минахме на ТЕЛК. 60% увреждане констатира комисията. Изплащат парички и ходим на процедури, Дано по- скоро се оправи детенцето, че ми е много болно и жално да го гледам, вярваш ли ми, че заради тези проблеми, не мога спокойно да се радвам на детето си. Яд ме единствено, че когато я родих, упрекнаха мен, че имам проблем, а вината е била тяхна. Не случайно се водят акушерска пареза.

Лека и спокойна вечер на всички.

# 666
Лино, хапнах си  Embarassed
Значи и вие сте любители на кофата за боклук. Дея редовно я преслушва. Напоследък чистя теракота всеки ден, че понякога и два пъти на ден, но пак дрехите на Дея почерняват.
Може нещо с вестибуларния апарат да имаш проблем, и затова да ти става лошо на батута.

Муки, то твойто готов сценарий за филм  Laughing

Ние се запознахме на негова тренировка - водих на една приятелка детенцето няколко пъти. В залата беше много шумно - направо брррррр. На втория ден на една шумна тренировка вратата се отвори и изведнъж настана гробна тишина  Shocked - всички хлапаци станаха по-ниски от тревата. И влезе ММ. Оказа се, че води тренировки от време на време и е минал случайно. Само като чух тази гробна тишина и разбрах, че това е моят човек /не можех за понасям деца/. Реших, че и моите/своите/ така ще дресира, но нееееее. А отделно от това беше сладко като се спъна, като видя розовите пухчета на палтенцето ми  Heart Eyes

# 667
  • Враца
Ферииииии,
Скрит текст:
кой ти говори за помпичка за въздууууух  Joy Говоря за пречиствателни помпи, които струват по над 200 евро, стига ти с тоя кислород  hahaha Hug Те са вътре с въглени, с мусове, разни други матрикуции. Има значение и какви рибки се гледат, дали е студена или топла водата и т.н. Ама стига сме задълбавали  Hug
Ние имахме помпа, но не беше от скъпарските и въпреки нея, зеленясваше много. Но рибките бяха златни, а те са егати мърлите  Close
hahaha hahaha hahaha Добре сме, ама шЪ сЪ опраим, както се казва  Hug

Белверде, за сега съм му готвила 3 манджи и трите бяха на котлона, но не на пара, ами баш си варене във вода. Но зеленчуците, които готвих ми бяха домашни ( с изключение на морковчетата, които слагах за цвят). Правих му леща, грах и тиквички с картофи. Това са трите манджи. И в трите слагах по малко морков, пресен лук, магданоз/копър и зехтин.  Peace
А иначе до кога на пара не знам, аз бих му и пекла във фурната, ако е нещо подходящо. Защо да не може?  newsm78

Пърпъл, ама те акушерките ли са виновни за станалото? Аз съм забравила разказа ти и подробностите. Дано се оправи бързо, да не са нужни години сега с физиотерапията.  Hug Да я цункаш от всички ни.  Heart Eyes

# 668
Вярвам ти и още как  spoko Мисля ви често аз.
Добре поне че са ви осигурени някакви пари за рехабилитация.А ти няма да се обвиняваш! Нали има медицински лица които да установят проблема,ти ли да си го откриеш ?!
А операция предлагат ли? Или не е за хирургична намеса? Ама тя е и мъничка още...знам ли.
Ще се оправи,ще видиш  Hug

Муки, то твойто готов сценарий за филм  Laughing
То това нищо не е  Laughing Филма наистина беше достоен за Оскар,но разказвам само основното,по каква линия сме се запознали.  Wink

# 669
  • София
Муки, а къде бяхте като се питахте "спи ли ти се..."  Laughing Представям си ви на екскурзия като ученици  Laughing
Пърпълче, на мен ми се беше свило всичко като написа първия път за проблема, ти май не беше писала много време след раждането, дано се оправи детенцето!  Hug

# 670
Муки, благодаря, изкарах кошмарен ден с Петенцето, такава температура, толкова отпаднал и само стене, ужас, да видим утре как ще е. За другото сигурно всичко е ок, незнам , остава ли ред да се сетя  Laughing Laughing

# 671
  • До морето
Пърпълче, аз май ти бях писала и преди - на една приятелка сестра й имаше точно акушерска пареза. Ходиха и те на физиотерапия и разни процедури и се оправи детето. Сега вече е девойка и въобще не си личи, че е имала проблем. Само като беше мъничка едната й ръчичка беше по- мускулеста от другата заради повечето упражнения. Недей да се обвиняваш, нито да се ядосваш и най- важното - радвай се на детето си!!!! Имаш си прекрасно малко Мони ( а ние Монитата сме много хубави хора  Wink )   Hug Hug Hug Hug

# 672
Би-би,Пейпърчето ти отговори  Peace

Биби, аз нямам лични впечатления от двете кухни, даже не знаех, че доставят до Поморие Simple Smile Кашпи май беше казала, че доставят до Черноморец, та защо не и до Поморие Peace Трябва да разпитам познати от Бс с по-големи дечица и ще споделя тия дни Peace. Иначе и за двете най-вече положителни отзиви дочувам, за Бамбини особено. Другите мами от Бс ако имат някакво инфо, да кажат Hug

# 673
  • By the sea
Рошке, златна си, как ме изпревари Joy Биби, за тези двете частните и Кашпи се включи, май не излиза много рентабилно с доставката newsm78 Имаме държавна в града, да разпитам ли за нея Hug
Извинявайте, че така ни в клин ни в ръкав се включвам, но съм стигнала до 19 стр., ужас Embarassed Whistling

# 674
Муки, а къде бяхте като се питахте "спи ли ти се..."  Laughing Представям си ви на екскурзия като ученици  Laughing

Скрит текст:
Аз споменах ли че не само че изобщо не го харесвах ами и ме дразнеше.Като чуех онова влюбено момиче да цвърчи "Киро това,Киро онова..." ми призляваше.
След много перипетии се гаджосахме и дълго го измъчвах,та чак след като ме запозна с майка му и баща му ме покани на гости.....свеката разпънала дивана,сложила ми една нощничка сгъната в единия ъгъл,чехлички  Laughing И тогава ми беше първото нощуване у тях,първата ни нощ заедно изобщо  Embarassed и май един месец след това ми пада на коляно с пръстен  Laughing Егати секса,а !  Wink

Общи условия

Активация на акаунт