Дафи, ами нормално е така да изпекваш- хормона все пак още бушува, аз бях много зле първия път. Сега е по- добре, но редовно забравям вода и мляко на котлона, да не казвам всеки ден и все пак се радвай,че не си панирала сурово месо- да видиш колко е гадно и не се дъвче.

Бютка,
"месо с три вида зеленчук " звучи като "обичам те", то все пак е вкусно,а на любовта к'во повече й трЕа 
Стефи, ами не се ли сещаш в родилнотокак дойдоха да ми кажат,че моето бебе е най- грамогласно- мале как крещи като е вбесена, лелеее няма такъв рев- явно по всички показатели сме в една редица.
За сестра ти си напълно права- като роди нейните ще са й най- хубави. Иначе още др. година ще си забравила тоя зор със съня- обещавам ти. 
Иначе за Ния- Заяков каза, че нямала видими отклонения, ще я прати на ортопед след месец, днес й купих обувки на Ко& Ко (само там открих 15 номер на прилична цена), сега ще я следим с тях как ще стъпва. Сложихме й ги преди малко и вече 3-4 пъти я видях да стъпва с изправено краче. Заяков каза, че може би петичката не се отпуска добре като е боса, абе вс. той го обясни по- добре, но после ми обясни още много др неща и забравих точните му думи, но идеята му беше,че с обувка може да се промени положението.
Отчета : Ния е 8700 (Еммката на Софи и Криската на Елси й дишат праха вече
), но е само 69 см. Аббе ще е фастъче като майка си, ама дано не е пухче като нея.
За пюретата всякакви вариации пробвам, със или без зехтин, със или без масло и/или сирене, със или без подправки (копър и магданоз само съм давала до сега). И днес пак не го искаше. Дали ще има някаква промяна ако му направя 2 дни пауза на обяд да яде само кърма и след два дни да го пробвам пак? Или преди това да пробвам с купешки малко да сменя, да не би да не му харесват домашните замразени и размразени. 
А и нощем вече като че ли е по-спокоен, за сметка на някои, за които прочетох вчера и днес. Криско все на обратно.
Клечка такава! 
Изпуснах цяла тема - да се разпиша, иначе ви четох най-най-подробно. В тази тема мисля вече да се поправя, че ме е срам 

Браво! И дано всичко е наред с крачетата. Така като ви чета май само аз не съм карала Ицето на ортопед и тъй като педиатърката не ми дава направления, ще взема да го заведа някъде на своя глава, ще си платя като поп, но поне да знам, че се развива нормално.

Направо сърцето ми спря докато ми каже резултата.