Като минат първоначалните емоции и осъзнаеш какво се случва ще си много щастлива 

Плаче в количката и като го взема на ръце и вече не плаче. Но пък откъм ядене е отличник, днес добре хапна. Дадох му кисело мляко с бисквитки и го излапа всичкото 
Здраве и успех с лечението на свекъра ти 
Аз донякъде напълно те разбирам, защото и аз не искам пак да съм бременна, не толкова заради кг-те, просто и аз си имах тежки моменти - прокървих в началото, един втори триместър дето ми беше по-наред, после пък съвсем ми се сринаха тромбоцитите, този Стафилок хемолитикус и т.н. и изобщо не ми хареса да съм бременна, казвам си го честно
И уж съм си казала, че и аз ще имам едно дете, но пък после си казвам, как може да разсъждавам толкова егоистично, децата са толкова хубаво нещо, а аз заради тези неща да не искам, и каквато и бременност да съм имала, дори и най-тежката, ами сега като си видя хубавото момче съм сигурна, че и в пъти повече да е било - ще си заслужава
Та децата са дар от Бога, толкова семейства се опитват и искат да имат и това е единствената им цел, но нямат, а ние, когато ни е предоставена тази възможност, не бива да не я оценяваме
Тази вечер по новините дадоха репортаж, че раждаемостта тази година е рекордно ниска за първото шестмесечие и ако продължи така до декември, ще е най-ниската от 1942г. 
Ще се радвам, ако качиш нещо и в Снимката, когато можеш и имаш време
А аксесоарите ти украсени ли бяха, или си бяха стандартни, и още един въпрос
медът, който го искат с погачата, там отваря ли се, или не, за да знам как да го опаковам 
,Дано да не ви се налага такъв лекар да търсите, иначе не мога да ти помогна, съжалявам много
Успех, дано всичко е наред с човекът 

Хайде в плодовото съм по-съгласна, а вие слагате ли в зеленчуково/плодово и ако да - как точно го приготвяте? По този повод пробвах да дам млечна каша Лека нощ - грис с ванилия на Хип и малко след това повърна, никога не ми е повръщал така, миришеше ужасно, а друг път, ако е върнал съвсем малко след ядене (и то само след сукане, което също скоро изобщо не се е случвало, грам не мирише, или по-скоро не на лошо, а на кърма)
Кашата и на мен не ми хареса, а си мислех, че е много вкусна
Имах и дуети, но това ми се стори по-подходящо. А преди също бях пробвала веднъж да давам млечна инстантна каша, ами и тя хич не му понесе добре, дори се оплаках тук, някой може и да се сеща
Иначе не ми е казала да дохранвам, каза пюрето да е с мляко, но на мен не ми се цеди пак, а по -добре било Ам, заради калориите. И тя е на мнение, че твърдата храна е допълнение към млякото/кърмата до годинката, а не обратното! 
.За АМ в зеленчуковите пюрета-аз слагам винаги,когато не давам месо,ако зеленчуковото пюре е рядко,добавям 3-4 лъжици сухо АМ,ако е по-гъсто пюрето прибавям разредено АМ.Общо взето аз в почти всяка храна добавям АМ,понеже Велито пие мляко само сутрин.За кашите Лека нощ- Бебевита имат много хубава,грис,банан и ябълка.
Подаръка ти е много хубав, гледах снимките във фейса. 

Има сополи и днес започна да покашля и затова изместихме консултацията за днес. Каза, че било от зъбите, а аз не виждам да има зъби на път, ама хайде ще видим. Ама се мъчи с тия ми ти сополи, като лежи и му хърка нослето и кашля. Дано да успее да спинка като хората. 

все едно голям човек е повърнал, а преди си миришеше на кърма и си беше екстра. Сега ако повърне, веднага трябва преобличане, че мирише от един метър. 

Когато плодовото е и със зърнени е по-гъсто - разреждам с малко водичка млякото. 

. Съжалявам не мога да го обясня сега, беше одавана, но ако я бях прочела по- рано тази статия със сигурност нямаше да дохранвам. Сега даже много съжалявам, че упорито си му предлагах АМ, а реално можеше и без, ама нали уж да спи повече

Те наредени до четките за големи, едно поне 10 вида и марки
, никога не съм ги забелязвала, какво нещо, но като не ми е трябвало. Та четката избрах, извиваща се, за 0- 2 годинки. Обаче за пастата, не можах. Всяка фирма пуснала паста и за деца. Една единствена, на Веледа е без флор. Аз тепърва ще чета, но да питам и вас. Смятате ли да вземате паста с флор( как се пише това чудо?!)? Тук голяма пропаганда, изписваха ни витамин Д комбиниран с флор, аз не го купувам, давам чист. Педито ме предупреди aко не го давам да ползвам паста поне с флор и сега съм в чуденка 
Преди има няма 6 месеца ми висеше по 16 часа на гърдите и само да го оставех до мен на леглото и рев и чудо
Особено като го прегърна в поза като за кърмене и почна да го гушкам и целувам и се дразни, чак почервенява, толкова да съм му досадна

Така че, Миланова, въобще не го мисли - според мен това е призвание на жената и всяка може да се справи с всичко! 
Иначе като цяло звучи добре. 

)!

Ето и две снимчици