Панда на стъкло изгрява, на Валери акото се проверява, а Мис Вели АВГУСТ озарява

• 30 454
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Привет! Искам да ви попитам нещо, което вероятно малко неприятно- трябва ми добър/препоръчан онколог от София, за свекърът ми е. Просто тук има повече хора и все някоя отъ вас може би се е сблъсквала с подобен проблем. Confused Cry

# 286
  • Обетованата земя
Gundi, дано няма такова нещо  Confused
Миланова, забравих да ти кажа, че според мен бледа втора черта, си е втора черта.  Grinning Hug Не се тревожи излишно, спокойно, всичко ще се нареди!  Hug Нормално е сега да си объркана.
Муки, браво за ентусиазма за трето.  Grinning

# 287
Миланова Hug Като минат първоначалните емоции и осъзнаеш какво се случва ще си много щастлива Heart Eyes
Бюти, освен поетеса явно и градинарка ще излезеш Hug
Диди, да ти е живо и здраво християнчето Hug

Борко днес голям рев докато бяхме навън, прибрахме се и млъкна ooooh! Плаче в количката и като го взема на ръце и вече не плаче. Но пък откъм ядене е отличник, днес добре хапна. Дадох му кисело мляко с бисквитки и го излапа всичкото Heart Eyes

Гунди Confused, съжалявам, че се налага да търсите онколози Hug Здраве и успех с лечението на свекъра ти Hug

Лека вечер!

# 288
Благодаря ви за подкрепата! Hug  bouquet

# 289
  • София
Миланова, прекрасна новина, сега си още под еуфория, а си доста изненадана, защото не сте го планували, нормално е, но не се притеснявай, всичко ще се подреди Hug Аз донякъде напълно те разбирам, защото и аз не искам пак да съм бременна, не толкова заради кг-те, просто и аз си имах тежки моменти - прокървих в началото, един втори триместър дето ми беше по-наред, после пък съвсем ми се сринаха тромбоцитите, този Стафилок хемолитикус и т.н. и изобщо не ми хареса да съм бременна, казвам си го честно Blush И  уж съм си казала, че и аз ще имам едно дете, но пък после си казвам, как може да разсъждавам толкова егоистично, децата са толкова хубаво нещо, а аз заради тези неща да не искам, и каквато и бременност да съм имала, дори и най-тежката, ами сега като си видя хубавото момче съм сигурна, че и в пъти повече да е било - ще си заслужава Simple Smile Та децата са дар от Бога, толкова семейства се опитват и искат да имат и това е единствената им цел, но нямат, а ние, когато ни е предоставена тази възможност, не бива да не я оценяваме Simple Smile Тази вечер по новините дадоха репортаж, че раждаемостта тази година е рекордно ниска за първото шестмесечие и ако продължи така до декември, ще е най-ниската от 1942г.   Tired
Диди, честито ти християнче, да е жива и здрава Hug Ще се радвам, ако качиш нещо и в Снимката, когато можеш и имаш време Blush А аксесоарите ти украсени ли бяха,  или си бяха стандартни, и още един въпрос Blush медът, който го искат с погачата, там отваря ли се, или не, за да знам как да го опаковам Whistling
Гунди,  Sad ,Дано да не ви се налага такъв лекар да търсите, иначе не мога да ти помогна, съжалявам много Tired Успех, дано всичко е наред с човекът  Praynig
Муки, супер  Hug
Ходихме ние на гатсро, общо взето само дето отидох, то нали ни се понормализира голямата нужда, каза да продължавам все така, а за наддаването, каза да слагам към пюрето - зеленчуковото и плодовото по малко Ам Rolling Eyes И малко се изненадах, защо към зеленчуковото да слагам Ам, като то е с жълтък, понякога и сирене и отделно 3-4 зеленчука в него, няма ли да станат много компоненти Thinking Хайде в плодовото съм по-съгласна, а вие слагате ли в зеленчуково/плодово и ако да - как точно го приготвяте? По този повод пробвах да дам млечна каша Лека нощ - грис с ванилия на Хип и малко след това повърна, никога не ми е повръщал така, миришеше ужасно, а друг път, ако е върнал съвсем малко след ядене (и то само след сукане, което също скоро изобщо не се е случвало, грам не мирише, или по-скоро не на лошо, а на кърма) Crossing Arms Кашата и на мен не ми хареса, а си мислех, че е много вкусна Sick Имах и дуети, но това ми се стори по-подходящо. А преди също бях пробвала веднъж да давам млечна инстантна каша, ами и тя хич не му понесе добре, дори се оплаках тук, някой може и да се сеща Confused И какво ще правя така, нямам идея. Тя каза, че не ми препоръчва да бързам още с киселото мляко, а и то не било толкова калорично, а е хубаво да приема повече калории, видя и как рита и как изобщо не спира, едва успя да го преслуша ooooh! Иначе не ми е казала да дохранвам, каза пюрето да е с мляко, но на мен не ми се цеди пак, а по -добре било Ам, заради калориите. И тя е на мнение, че твърдата храна е допълнение към млякото/кърмата до годинката, а не обратното!

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 22:49 от belverde

# 290
Голямо затишие тук тия дни,що така newsm78
Белверде,дано ти е олекнало след лекаря Hug.За АМ в зеленчуковите пюрета-аз слагам винаги,когато не давам месо,ако зеленчуковото пюре е рядко,добавям 3-4 лъжици сухо АМ,ако е по-гъсто пюрето прибавям разредено АМ.Общо взето аз в почти всяка храна добавям АМ,понеже Велито пие мляко само сутрин.За кашите Лека нощ- Бебевита имат много хубава,грис,банан и ябълка.
Диди,честито християнче,да ви е жива и здрава Матеа и много да ви радва!
Гунди,дано всичко се оправи със свекъра ти.
Миланова,тихичко "честито" и от мен.Сега си под въздействие на шока още,успокой се,изчакай да отмине първоначалната изненада и съм сигурна,че тогава по-спокойно ще приемеш нещата и ще можеш да вземеш вярното решение.И аз съм на мнение,че всяко дете е дар и огромно щастие,за което си заслужават и надебеляването,и неразположенията на бременността.
Моята пикличка от няколко дни не понася памперса си,непрекъснато се мъчи да го маха,бърка в гащите,отлепя лепките и почва да го дърпа.И днес се замислих дали не е време да пробвам с гърнето,някой слага ли вече и има ли успех?

# 291
  • Враца
Самиии, забравих да ти честитя рожденника. Нека ви е жив и здрав и яко да копае и оре нивите, че да има хляб. хихихи Wink  Hug Подаръка ти е много хубав, гледах снимките във фейса.  Peace

Дидиии, честито християнче на вас!  Hug   bouquet

Миланова, ха честито вече и на теб, пожелавам ти лека, безпроблемна бременност и след финала й да ти е много по-лесно, отколкото сега си представяш.  Hug

Блонди, не е с рефлукс по принцип. Откакто е роден си повръща, но никога не е на фонтан, а по-скоро с оригването и връща част от храната, ама е досадно. Явно ще трябва да си чакам да си премине, когато и да е това. Днес ходихме до педката и аз забравих да я питам, голяма съм патка. Сега трябва да й звъня, а много мразя по тел.  Tired

Отчет от нас, за 25 дни + 0,5 см и + 160 г, т.е. 75 см и 9640 г. Simple Smile Има сополи и днес започна да покашля и затова изместихме консултацията за днес. Каза, че било от зъбите, а аз не виждам да има зъби на път, ама хайде ще видим. Ама се мъчи с тия ми ти сополи, като лежи и му хърка нослето и кашля. Дано да успее да спинка като хората.  Praynig

Муки, дано се оправи бързо Яворче.  Hug

Гунди, и аз не мога да ти помогна, но дано да не е точния специалист, който трябва да посети свекър ти.  Praynig

Белверде, мен питай за това как мирише повръщаното. Сега, откакто вече си похапва почти всичко Криско, повръщаното мирише ужасно, Sick все едно голям човек е повърнал, а преди си миришеше на кърма и си беше екстра. Сега ако повърне, веднага трябва преобличане, че мирише от един метър.  Grinning

# 292
Хиляди прегръдки ви пращам, такава сте  ми опора сега, че си нямате наидея, колко много значи за мен, няма да изброявам всички, но много ми помогнахте днес, снощи, бях се сринала емоционално.
ПРедприела съм тактика, да не мисля че съм бременна, да не се втелясвам, и тн и тн, абе общо взето да я карам спокойничко, без да мисля за това че нещо се е променило и ще се променя, пъък каквото такова, каквото му е писано явно на човек  това е.

# 293
Момичета, някой да е давал пъпеш? Как се прие? Сега й бях направила пъпеш с ориз, в началото лапаше супер ентусиазирано, накаря взе страшно да се потриса и съвсем накрая повърна всичко на фонтан  Tired

Белверде, когато са чисти зеленчуци може да се добавя АМ, даже е желателно, но ти пък после си кърмиш, така че при тбе не важи. Иначе, когато в зеленчуците има АМ, сирене или жълтък, тогава не се добавя. Ще стане натрупване на прекалено много белтъчини.  Simple Smile

Когато давам плодово, слагам почти винаги, да. Изсипвам го в купичка и добавям по 4 или 5 м.л, бъркам хубаво и става супер кремче, Камелия умира за такова  Simple Smile Когато плодовото е и със зърнени е по-гъсто - разреждам с малко водичка млякото.

Млечните каши - и на мен ми миришат леко гадничко, Камелия също не им е голям фен  Rolling Eyes

Гунди, съжалявам за тревогите, дано всичко да е наред  Confused

Лино, радвам се, че се разбрахме  Hug

Ивка, хич не мисля за гърне още. Моята Камелия, когато е без памперс, започва да я опъва тая ми ти Минка, голямо разтягане й удря, ама иначе памперса не го закача. Ако мислиш, че е готова Велито - опитай, защо не  Hug

Камелия спа от 7 до 10, много кофти измести "следобедния" сън, сега докога ли ще кукуваме  Whistling

Фери, ще мине  Hug

# 294
Койчева звучи сериозно с това сърцебиене. Дано по- скоро ти се наредят хормоните Hug
Mиланова чудесна новина, сега си объркана, но с времето ще свикнеш и после ще се радваш, че така е станало Hug
Кашпи защо не ти се пише? Има ли нещо ново около Ивайла? Не си спомням дали писа за операция
Фери малкия беше с рефлукс, но спря да повръща със захранването. Сподели с педи, дано да го израсте по- бързо
Аз два пъти вече съм циклична и честно казано се чувства по- добре с цикъл. Може би защото до сега беше без симптоми Simple Smile
Зафира всеки път като описваш вашето семейство и си ви представям много забавни, никога не ви е скучно. А ти освен, че смяташ да си дълго без цикъл, спомена и че искаш трето. Я да се похвалиш и ти скоро Grinning
Бобърче аз не съм дала жълтък още. Как сте със сополите, минаха ли?
Бюти друго си е със цветя Laughing Не всеки може да гледа обаче. На мен май не ми се отдава, макар, че сега съм засадила 6 мушката. Нашите имат един приятел, който си говори с цветята, растяли по- бързо и наистина у тях Жунгла Mr. Green
Белверде аз в нaчалото слагах и в зеленчуковото и в плодовото АМ. Не сме имали проблеми, но аз си давах по едно шише Ам от раждането. Сега вече не слагам АМ, само ако кашата не е млечна готова. Проблема е, че така не мога да изразxодя една опаковка за 3, 4 седмици и само хвърлям мляко и ще минавам на готови млечни изцяло. Да ти кажа честно, моето мнение е да не даваш АМ. Спомням си, че Валери спеше неспокойно след като му давше млечна каша. Според мен изцяло кърмено бебе няма нужда от Ам. Ти продължаваш да си кърмиш след твърда храна, няма смисъл само от гледна точка на калориите. Както вече ти писаха и другите няма за какво да се притесняваш относно килограмите. Освен това четох, че там не знам си какво от кърмата, което се залепяло по стените на червата, този механизъм се нарушавал и дори от едно шише АМ Peace. Съжалявам не мога да го обясня сега, беше одавана, но ако я бях прочела по- рано тази статия със сигурност нямаше да дохранвам. Сега даже много съжалявам, че упорито си му предлагах АМ, а реално можеше и без, ама нали уж да спи повече ooooh!
Фери  Пилето беше с рефлукс и перманентно си връщаше храната, беше винаги с кърпа и пак го преобличах по 3 пъти на ден, но да има няма 3 пъти да е повърнал на фонтан Peace
Аз днес купих четка за зъби Sunglasses Те наредени до четките за големи, едно поне 10 вида и марки ooooh!, никога не съм ги забелязвала, какво нещо, но като не ми е трябвало. Та четката избрах, извиваща се, за 0- 2 годинки. Обаче за пастата, не можах. Всяка фирма пуснала паста и за деца. Една единствена, на Веледа е без флор. Аз тепърва ще чета, но да питам и вас. Смятате ли да вземате паста с флор( как се пише това чудо?!)? Тук голяма пропаганда, изписваха ни витамин Д комбиниран с флор, аз не го купувам, давам чист. Педито ме предупреди aко не го давам да ползвам паста поне с флор и сега съм в чуденка newsm78
Взех и пюрета за след 8- месец, с моцарела, сметаната я въведох вече. Реших, че солта вътре си е съобразена с възрастта и ще давам, но не редовно
Блонди ти сигурно пресен го въведе пъпеша?  Може би за това е повърнала, аз не съм давала още.
А ананас от кога се дава, на пюре?
И да питам последно, вашите бебета дават ли да ги гушкате? Мойто диване не ще Tired Преди има няма 6 месеца ми висеше по 16 часа на гърдите и само да го оставех до мен на леглото и рев и чудо Crossing Arms Особено като го прегърна в поза като за кърмене и почна да го гушкам и целувам и се дразни, чак почервенява, толкова да съм му досадна ooooh!

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 00:39 от Lino

# 295
Ох, питайте мен за неразположенията на бременността, моята беше супер трудна
Скрит текст:
и аз прокървих в началото, повръщах нон-стоп първите 4-5 месеца, бях около 20 пъти на системи в болницата, не можех да хапна нищо, алергична кашлица над месец, възпаление на очите, контракции в седми месец и пак на системи, гъбички, киселини, стрии ...  ooooh!
и въпреки това няколко часа след като родих бях готова да изтърпя всичко отново!  Peace Така че, Миланова, въобще не го мисли - според мен това е призвание на жената и всяка може да се справи с всичко!  Hug
Белверде, добре си е Валерко. А тя каза ли ти кои храни са по-калорични?  newsm78 Иначе като цяло звучи добре.  Peace
Диди, честито християнче!  Hug
Гунди, дано не е това!  Praynig
Лино, още като беше питала преди, дали почистваме зъбите на дребните, си взех поука и купих от тези силиконови напръстници на Канпол. Та досега действах с него, но се сетих, че ми бяха подарили една четчица за зъби и паста Аквафреш, трябва да я погледна дали има флуор (така се пише  Peace)!
Блонди, пъпеш не съм давала ама и ние не сме яли още - тези, които продават сега са гадни и ще почакаме още малко да им дойде времето.
Иначе имаме страшен напредък с черешите - днес му нарязах десетина на парченца и така хубаво си ги хапна, дъвчеше като голям човек и на всичкото отгоре и двамата бяхме целите червени ...  hahaha

# 296
  • Обетованата земя
А Матеа понякога като докопа памперс и си го слага на дупето, много е смешна.  hahaha
Белверде, меда го искат, защото след ритуала се черпи пред църквата с питка с мед. Аз си го сложих в едно плитко стъклено бурканче, с капак, от домашни потреби си го взех , беше много удобно, и така няма да се разлее.
Благодаря ви за пожеланията за моето малко християнче!  Hug Ето и две снимчици
Скрит текст:

# 297
Диди чудничка е Матея, много красива
Васето и моята бременност беше трудна, първите месеци повръщане( на фонтан в началото Mr. Green), свалих 6 килограма за 8 дена, обезводних се , болница, системи, чувствах се много зле, нямах сили 4 месеца да стана от дивана и си повръщах до края на 4- ти месец безразборно. После пък проблеми с кръвообръщението, хормоните, вечно бях изтощена, уморена, все едно съм копала 10 часа на полето. За сметка на това раждането беше супер. Ако не ме беше страх, че пак така ще се почувствам веднага почваме опитите, но ми държи малко влага още и се притеснявам, че не бих се справила чисто физически бременна и с малко дете

# 298
  • Варна
Диди,
честито ви християнче Hug
Гунди,
съжалявам, че не мога да помогна, дано всичко със свекър ти е наред.
Лино,
моят само се вре отгоре ми да го гушкам, мамин гушанко-гевезанко е той Laughing
Момичета, и аз имам въпрос за храните. Вчера въведох телешкото. Всичко точно, обаче ММ вечерта донесе малко домашни череши, от дървото на шефа си, пресни пресни и искам да пробвам да пасирам няколко и да дам на Бобо. Обаче ако му дам днес... няма ли да е прекалено, все пак вчера въведох храна, и то месо, и то баш телешко. Пък утре черешите няма да са толкова пресни.

# 299
Месечинка, мискля че няма никакъв проблем, вече са големи.

Общи условия

Активация на акаунт