Любители на Котки Тема 74

• 58 420
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Здрасти банда!

Извинявам се за внезапното си изчезване. Всичко е наред, просто ми изгърмяха форумните бушони  Mr. Green За четирите си години във форума успях значително да удебеля иначе тънката си кожа, но така и не успях напълно да се бронирам. В последната година значително намалих присъствието си - и четене и писане - в останалите подфоруми и главно киснех при вас. Но и малкото присъствие успяваше от време на време да ми вдигне кръвното, особено някои конкретни потребители. Пък и тук понякога, не мога да подмина, паля се... Не е здравословно  Laughing Не съм влизала и писала от април, само преди няколко дни влязох при вас да видя как сте. Последната капка в чашата бяха коментари по повод бомбите в Бостън... Някак too close to home ми дойде и му теглих една майна на целия форум. Ако знаете колко спокойно ми е на душата оттогава!  Embarassed  Mr. Green В други форуми и блогове не пиша, нито във фейсбук, туитър и т.н. и тези два месеца ми се отразиха идеално на нервичките. Може би просто не съм пригодена за такъв вид дейност. В реалния живот хората са толкова по-учтиви, пак споря но никога не се стига до такива крайности, не ми вдигат кръвното.

Котешката тема ми беше последното скривалище, общо взето мирна в сравнение с останалите, но и тя си има дежурните щекотливи теми и потребители. А сега виждам че има и новодошли, от тези които отбягвах преди, и вече няма къде да бягам. Липсвате ми, но не знам дали ще мога да отчета същото ниво на присъствие и участие. В реалния живот също имам много на главата, неочаквани проблеми с къщата, ремонти, работа и т.н. та и време нямам. Затова влизам да ви кажа здрасти, да ви кажа че ми липсвате и все още сте любимото ми кьоше на форума, и да ви покажа Богданка мързеланка, за да не я забравите  Grinning Ще гледам да не изчезвам за чак толкова дълго, и разбира се всеки може да ми пише на лични с въпроси за мъжовото ми тиксо, котешка генетика, как се строят катерушки и т.н. любими мои теми, но иначе все още съм на форумна диета  Wink
Поздрави!

# 196
*LOVE CAT*,
удоволствие е да гледам снимките ти!

# 197
  • Пловдив
Прегръдки на Богданка. Дидидка - когато ти се прииска пак да киснеш в темата, тогава - и страхотно си го казала
Цитат
да ви кажа здрасти, да ви кажа че ми липсвате и все още сте любимото ми кьоше на форума

# 198
  • София
Дидитка, радвам се, че си добре. А щом те ядосват - щади си нервите. Все пак ще се радваме ако от време на време се разписваш в темата, че ще ни липсвате с Богданка.  Hug

Теди, много е хубава Сушата!  Heart Eyes

Моят Бразилио по цял ден търси да хапва,но любимите му паучове на кит кат все по.трудно ги намирам. Sick

Аз ги купувам от Кауфланд. Има ги в пакетчета по 4 броя за 2 лева и кутии с 12 броя, които излизат по 45 ст. единична цена и са 4 вида в кутията. Хубав език има Бразилио.  Wink

# 199
  • Варна
Impatiens, много нежна муцунка има Шонито бе! Heart Eyes Има такъв тип муцунки, които са ми в категорията нежна, с розов нос. Grinning

Сушка и Мъро са мис и мистър! Hug
Хи-хи, дон Бразилио великолепни! Hug

Лгдани, успех ти пожелавам.
Дидитка, радвам се да ви видя с Богданка! Hug
И на мен ми вдигат кръвното тук-там из форума-понякога и аз хапя, друг път-пас, щото и аз имам нерви за щадене. Laughing Но по принцип не ми е омръзнало още да бродя във форумските дебри. Mr. Green

# 200
Дидитка Откога не бях виждала теб и Богданка  Hug 
Пиши когато имаш време  Praynig

# 201
Диди, не зачезвай за твърде дълго. И липсата не е много здравословна  Mr. Green Тази седмица тъкмо обяснявах на колежката ми Богдана, че има адашка американка- пухена и глезена. С малко закъснение разбра, че говоря за котка  Joy Забавно беше. Обещах да й я покажа, та ето сега пресни снимки и ще се възползвам.

# 202
..... А сега виждам че има и новодошли, от тези които отбягвах преди, и вече няма къде да бягам....

Понеже знам, че с горното визираш мен, и макар че се почувствах доста неприятно, искам да ти кажа следното:
това, че в някои теми съм спорила с някои потребителки, не значи, че по дефолт не се разбирам с тях или имам нещо лично против тях/теб (в случая).
Според мен, споровете по дадени теми са си спорове, но има теми, в които просто не върви да се спори, защото тези теми са за взаимопомощ и споделяне, а не за дребнави заяжданици, в стил "клю и змиярник от ФорумО".
И за да не ставам досадна, ще обобщя накратко - нямам нищо лично против теб, не съм искала да те обидя и съжалявам, ако си останала с такова впечатление.
Казвам го съвсем отговорно и с най- добри чувства. Peace  bouquet

# 203
  • София и Морето от време на време
Няколко клипчета на Мърчо от миналата година.

Мърчо гони клечка

Мърчо и Снежка

Мърчо се репчи на Чочо

# 204
Един,може би малко глупав въпрос,но възможно ли е котарак на 5 месеца да се разгони и само по миризмата на урината ли се познава. И колко време продължава едно разгонване?   bouquet

# 205
Джуличка, мерси  Hug Не си само ти. Аз просто искам да избягвам спорове, особено в случаи когато ми идват като гръм от ясно небе и изведнъж нещо безобидно се превръща в тролски спор (това в други теми). Най-добрият начин да избегна такива конфликти е да премахна себе си от тях. Нищо лично, просто отстъпвам.

*Black cat* напълно е възможно на 5 месеца, да. Освен миризмата, започва и да маркира, да души и да се ослушва за женски песни в околността, ще се опитва да избяга ако наблизо има разгонена женска. При мъжките обаче не е разгонване като при женските. Мъжките не се разгонват, веднъж узреят ли те са винаги готови. Просто симптомите се засилват ако наблизо има разгонена женска или друг некастриран мъжки конкурент.

# 206
  • София
Един,може би малко глупав въпрос,но възможно ли е котарак на 5 месеца да се разгони и само по миризмата на урината ли се познава. И колко време продължава едно разгонване?   bouquet

Да, възможно е. Познава се по миризмата, по маркирането, по това, че се опитва да бяга, за да стигне до мацките на улицата и др. Котараците нямат периоди на разгонване като женските. Те са винаги готови.  Wink  Все пак когато наблизо има женска признаците и неспокойствието се усилват.  Laughing

С Дидитка сме писали едновременно. Simple Smile

# 207
*Black cat* напълно е възможно на 5 месеца, да. Освен миризмата, започва и да маркира, да души и да се ослушва за женски песни в околността, ще се опитва да избяга ако наблизо има разгонена женска. При мъжките обаче не е разгонване като при женските. Мъжките не се разгонват, веднъж узреят ли те са винаги готови. Просто симптомите се засилват ако наблизо има разгонена женска или друг некастриран мъжки конкурент.

[/quote]
Благодаря ви,момичета!
А,такаа! сега ще го наблюдавам,но урината му започна да мирише мн остро и неприятно. Той така или иначе при всяко отваряне на входната врата гледа да изтича навън,сега и мяученето му е по-особено. Този малчо,оня ден се роди,както се казва,мъж станал вече,мн рано ми се струва.
Тук има доста котки,виждам ги по прозорците. Само съседката пуска нейните три навън,но те са мъжки- дори онзи ден единия от тях "наби" Финдъс през прозореца- имах чувството,че ако беше навън щеше да го съдере, Финдъс само го гледаше учуден

# 208
Да, боевете между мъжки са една от многото опасности на пускането на котките навън, особено ако не са кастрирани. Могат големи поражения да си нанесат. А често дори и кастрирането не помага. В първата ни квартира имахме един съседски котарак, който вечно се шляеше навън, и нападаше Богданка през прозореца, хвърляше се с трясък и рев в стъклото и чак ни будеше нощем. А тя е хем женска, хем кастрирана, хем миролюбива. Ако беше навън при него, да я е изял.

# 209
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Каква приятна изненада са последните две страници! Crazy
На куп Мъро и Суши с прекрасни фото сесии, и най-вече Дидитка се е появила! Hug Hug Hug Бях се притеснила доста да не би да се е случило нещо лошо. Сега си отдъхнах. Grinning
Колкото до идиотизма и простотията - е, от тях не можем да избягаме нито в живота, нито по форумите. Предимството на форумът е, че копчето може да бъде натиснато във всеки един момент.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт