Любители на Котки Тема 74

• 58 414
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Elinka9208, моят съвет е да потърсиш първопричината за това поведение. Пробва ли да смениш вида на тоалетната, понякога не им харесва консистенцията и затова не влизат вътре. Една от моите котки пишка отвън, ако не съм почистила - ходено ли е веднъж не влиза. Това беше причина да сменя силикона, защото не става на топки и не мога да го почиствам. Белината е най-доброто, което аз съм намерила, като вариант, но ползвам само "Асе" - най-силна е и върши добра работа.

# 226
Здравейте, рядко се появявам, но пък чета тайно...

Тук, в квартала, в една сянка... Представям ви една майка и немирните и деца.

Останалите са ето тук, има даже и слайдшоу (но не и за IE10, да не говорим за IE11). Беше далечко и мрачно, и качеството не е каквото ми се иска, но това се компенсира от съдържанието, даже и от количеството.

Поздрави от Пловдив, котешкото семейство и Мърко, който ги гледа от балкона.

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 17:34 от pantonov

# 227
Снимките са чудни, а мама котка и децата ѝ са много мила картинка Heart Eyes

# 228
  • Варна
Здравейте, рядко се появявам, но пък чета тайно...
Моят мъж като е надалече, понякога от тук се информира първо как са Женя и Мила. Laughing Чете като гост, обаче.

Джуличка, не си спомням да съм чела тук за любящ татко кот и ми стана едно мило! Heart Eyes

Елинка, докато намериш причината за белята, измести тоалетната там, където котето е решило да пишка.

# 229
  • София
Снимките са чудни, а мама котка и децата ѝ са много мила картинка Heart Eyes

Aма наистина са много мила картинка. Не знам колко пъти вече ги гледам. Първо всяко гонеше опашката на братчето си, после мама започна да се кара на тигърчето, защото се заигра с нейната опашка, после пък не ѝ хареса как шаренкото ѝ ръфа ухото и го ръфна и тя, но по гушката.  Laughing Невероятни са! Дано утре ги извади отново, че пак да им се порадваме.  Laughing

Моят мъж като е надалече, понякога от тук се информира първо как са Женя и Мила. Laughing Чете като гост, обаче.

Laughing  Да събере смелост и да се включи и той.  Grinning

# 230

Джуличка, не си спомням да съм чела тук за любящ татко кот и ми стана едно мило! Heart Eyes

Ооо, да, голяма душичка е той! Heart Eyes
Аз пък се усмихнах от твоя разказ за мъжа ти.  Simple Smile

А котетата от по- горе са големи сладури! Peace

# 231
Най-накрая видяхме сървайвъра на Джуличка  Heart Eyes Взел е от цветовете и на мама, и на тате. Сладко е бебето, какъв е полът?

Сладките котета на улицата всъщност улични ли са, не разбрах. Вече са ми тапет на телефона, за да им се порадвам известно време.   bouquet

Шони е дребна, сладка котчица,  Heart Eyes  Трябваше да ни я покажеш  Laughing

# 232
Най-накрая видяхме сървайвъра на Джуличка  Heart Eyes Взел е от цветовете и на мама, и на тате. Сладко е бебето, какъв е полът?

Доколкото мога да видя/преценя миниатюрното дупенце, си имаме дребосъчка. Blush
А освен това, четох някъде в нета, че трицветните котки, са почти винаги женски.
Имало редки случаи, в които се раждат и мъжки такива, но те задължително са безплодни. Confused
Това е заради някаква "мешаница" с гените, но не ме питайте точно каква, генетиката не ми е силната страна. Embarassed

# 233
  • София
Да, Бланка, пловдивски уличници са.  Laughing Дори не видях майката в кое мазе ги скри.  Laughing Утре обаче ще ги дебна. Може да пробвам и с малко консерва да ги "подкупя", че са много дивички и се крият.  Laughing

Впрочем като стана дума за хубавицата Шони, "приятелката" на майката с котенцата е двойничка на Шони. Преди месец я бях видяла с квадратен корем и сигурно и тя си има съкровища за снимане.  Laughing

Не знам дали по-отдавна пишещите в темата си спомнят, но преди около 3 години се чудех как да помогна на коте, което не стъпва на едното краче. Нямаше как да му се помогне (диваче е), но с радост го гледам как куцука на три крака около блока вече няколко години. Явно крачето не е пречка за оцеляването му.  Laughing

# 234
Жал ми е за тези уличничета, знам че не е много смислено, ама на...  Heart Eyes

# 235
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте. При нас се очертава сериозен проблем - мъжът ми проявява много силна алергия към котето, вече няма съмнение  Confused Утре ще отиде на лекар, ще видим дали има вариант за някакво лечение и лекарства, ако не помогне ще се наложи да търсим друг дом за Мопси.

# 236
  • На остров
gadamer дано намрите решение за алергията и да не се разделяте с Мопси.

Джуличка разкошни са  Hug! Да са живи и здрави и все така задружни Heart Eyes!

Аз пак да попитам никой ли не си е общувал с котка порода Chartuex?

И уличното котешко семейство много ми хареса Heart Eyes!

# 237
  • София
Жал ми е за тези уличничета, знам че не е много смислено, ама на...  Heart Eyes

Няма как да не ги жалим. Като знам какъв живот ги чака.  Sad  И най-лошото е, че всяка година се раждат много нови котенца, а почти не ги виждам отраснали. Явно само по-старите и опитни успяват да оцелеят.  Sad  Иска ми се да вярвам, че малките си намират домове, но едва ли е така.  Sad

gadamer, дано намерите решение!  Hug

One11, поне в България май не са много разпространени. Преди 10-15 години бях гледала някакво предаване (сигурно онова на Роси Кирилова Simple Smile). Казаха, че в България има само една такава котка и щяха да я събират с руска синя, за да има поколение.  Laughing Каква порода е поколението, ако е имало такова - не знам.  Laughing Със сигурност за толкова години са се появили и други котки от породата, но не са често срещани.

# 238
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Точно в момента когато цъфтят липите, (например и аз не можах да устискам и преодолея това без хапчета), да се твърди смело алергия към котка ми се вижда необмислено.  newsm78

Тaня67 и безценния ти и много смел мъж pantonov, обичам като пуснете някой Пловдивски, Истанбулски и т.н. репортаж! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Разбирам, че следва да очакваме втора серия.  Wink Grinning

Стейси  Hug,  Laughing моят мъж никога не се е интересувал от Силвестър. Дори не мога да си го представя да влезе в БГ мама  Laughing. Да нагушиш адашчето и Мила от мен! Hug

Джуличка, бебка е много сладичка! Дано укрепне!

# 239
Аз като не съм запозната, че Пантонов е половинката на Таня, се връщах назад из темата да ровя за котенцата на Таня.   hahaha 

Избеното ниво на нашия блок е идеално убежище за котки - заради канализационна повреда никой не си ползва мазите и освен това е топличко от парната инсталация. Отвътре буквално извират котила, все по няколко броя, явно си оцеляват. После на казаните ги гледам поотраснали, ма мръснииии... И в съседство на този рай се намира закусвалня. Но пак ми е жал от окаяния им вид.
Интересно, какво стана с онези котенца, за които се търсеше помощ от защитна организация?

Общи условия

Активация на акаунт