Любители на Котки Тема 74

• 58 407
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравейтее! Бързам да ви покажа моя мъник. Той вече си има приятел с който много иска да си играе, но не му се получава нещо  Laughing

# 676
Фейчке! - Къде се губиш ? Беше споменала за цитрусите и котките, но не си
спомням какво беше ?
Котките не харесват цитрусите, защото тези плодове съдържат киселина, а тя дразни. Не съм ползвала никакви отблъскващи спрейове. От привличащите съм прилагала само катнип (коча трева?)

Стейси, филмчето е култово! Гледах го пак и пак. Мила е като хипнотизирана, а Женя е като "раждащ се" урук-хай  Laughing

Енигма, много уютна градинка, много сладки гадинки.

Финдъс има магични очи.

# 677
Enigma_691, много сладко коте! Grinning Точно такъв цвят котки харесвам Peace
Стейси, и моите деца развалят дисциплината вкъщи Crossing Arms - сто пъти повторих да не го дразнят и да му дават да ги хапе, но на тях им харесва да си играят по-грубо с него, а гледам, че и той няма нищо против.
Цитрусите и при нас не работят, той си ги души и си играе с корите Laughing

Имам един въпрос - как точно давате яйце на котките - жълтък и белтък, цяло яйце на един път, смесвате ли го с друга храна?
И още нещо - не съм го забелязала да се ближе newsm78 Или го прави тайно Rolling Eyes Има ли котки, които не се ближат?
Купих му и трева - сочна, зелена, чак на мен ми идеше да я опитам - въобще не ѝ обърна внимание. Душна я един-два пъти и това беше.
Иначе е голям лакомник, каквото му сложиш , не подбира - гранули, пауч, консерва, днес му варих пилешко месо. даже не помирисва храната, веднага започва да лапа.

# 678
Аз давам цялото яйце, но наситнено с ножа, защото виждат зор с белтъка - отделно от храната, като лакомство. Големият мре за яйца. Нали ви се похвалих, че на Великден изяде миналогодишното великденско.  Crazy

Малчо лапа така, без да гледа. Но затиска купичката с лапа, да не му избяга.  Grinning

# 679
  • Варна
Стейси, и моите деца развалят дисциплината вкъщи Crossing Arms - сто пъти повторих да не го дразнят и да му дават да ги хапе...
Някой ден ще разследвам телефона на щерката за други клипчета и снимки-кой знае колко прегрешения още ще намеря! Twisted Evil Веднъж решила да изпратят баба ѝ до входната врата , с Мила на ръце. Twisted Evil А тя е дива и се страхува да погледне навън. И после ми звъни по телефона и плаче:"мамо, Милчо от половин час ръмжи като погледне към коридора, и на мен ръмжи, дали ще ме обича пак! Laughing

Фея, ходих до уикито да питам какво е урук хай. Joy

# 680
# 681
И аз  Laughing

# 682
Финдъс гони мишка Simple Smile
Една от кротките игри на Финдъс,при др е просто неснимаем,никога не е в кадър Grinning

Последна редакция: сб, 22 юни 2013, 20:56 от *Black cat*

# 683
  • на село
Ама може ли да е толкова хубав тоя Финдъс  Heart Eyes

И аз  Laughing
hahaha

Аз знам и се забавлявах доволно със сравнението, добре се получи  Laughing

пп И "пуканката" на Джуличка много ме зарадва - следя аз, стисках палци, ама все или нямам време или ме мързи да пиша  Embarassed

# 684
Финдъс ми прилича на бебе лъвче  Heart Eyes Mr. Green

# 685
пп И "пуканката" на Джуличка много ме зарадва - следя аз, стисках палци, ама все или нямам време или ме мързи да пиша  Embarassed

Hug

Пуканката отвори очички, избистри погледа и сега се кокори навсякъде и аз всичко. Laughing
Дори се опитва да си играе с децата, подавайки малката лапичка през "вратата на двустайния" Mr. Green и опитвайки се да ги закача. Laughing
Между другото, вече не ѝ е проблем да прескача "бариерата" на кашона и щъка из кухнята, но все още е много крехкичка и много смешно се клатушка, докато ходи, което пък не ѝ пречи да опитва да хапе Joy, ако я вземеш да я галиш и не я пускаш да ходи, а настояваш да я държиш в скута си. Laughing

А на майчето онзи ден ѝ свалих конците.
Реших, че достатъчно стрес преживя, за да я водя пак при онзи пияница за няколко конеца. Tired

# 686
Тежко е в тези жеги..

# 687
Ох големи сладури. Клипчето от предната страница е страхотно.
Да ви кажа според мен цвете и котка са несъвместими. Поне при нас е така. Налита даже на алоето, опита се да изгризи и листата на лютите чушлета но се спря.
Колкото до тревата, те не винаги ядат трева. Само когато им е некомфортно на коремчето. Все пак са месоядни, не тревопасни. А яйце аз не давам, защото не го яде.
Днес беше изгладнял и понеже не му обърнах веднага внимание, че имах работа все да гризе дръжката на един банан  Joy

# 688
Как морно се прозява само  hahaha

Фъндъс ли беше злоядото коте?

Джуличка, пускай по-често снимки, особено на малката топчица Heart Eyes

B l a n k a, мерси, ще му сваря и аз яйце, да видим дали ще го хапва.

# 689
Фъндъс ли беше злоядото коте?

Да,Финдъски е с капризите и злоядството. С дъщеря ми се надпреварват кой да е по-злояд.Усещам,че храненето им ми се превръща в кошмар-само майките на злоядковци най-вероятно могат да ме разберат  Simple Smile
Благодаря,дами,за добрите думи за Финдъс Hug

Общи условия

Активация на акаунт