Любители на Котки Тема 74

• 58 407
  • 739
  •   1
Отговори
# 690

Джуличка, пускай по-често снимки, особено на малката топчица Heart Eyes

Веднага! Grinning

Тук се гушкат с мама на прага на двустайния, а тати вътре спи като пън! hahaha Heart Eyes

Скрит текст:

Тук се е ококорила, защото се чуди какво е това, което щрака около нея! Laughing

Скрит текст:

И тати, който си спи и не му пука къде са жената и детето! Mr. Green Laughing

Скрит текст:

# 691
Много сладко семейство!

# 692
  • Costa Rica
Уау, каква асиметрична муцунка има!  Истинско произведение на изкуството Heart Eyes
Твоето котешко фемили ме докарва до сълзи на умиление Hug

# 693
Каква интересна муцунка има! Взела е от мама и от тати Laughing

Ох големи сладури. Клипчето от предната страница е страхотно.
Да ви кажа според мен цвете и котка са несъвместими. Поне при нас е така.

Ние засега удържаме положението Grinning Но много обича да бърка в резервоарите на големите саксии и да вади водата навън Crazy Само ме дебне да ги полея и веднага се намества Grinning

# 694
Благодаря ви за милите думи, момичета! Hug
Не забравяйте, че и вие имате голяма заслуга, за да е в пълен състав това семейство! Wink Hug

# 695
То пък наистина е суперско, мноу интересно, на Джуличка! Simple Smile Аз намерих добри стопани и на Тайгърчето, много приятни хора, приливат от готиност. Аз жената веднага си я харесах по телефончика, разказа как не могла да спаси 1 малко котенце и се разплака. бащата работи в мандра, ще има да пие млечице Тайгър, нема да и сменят името. Simple Smile сега ми е мъчно за тримцата, ама приятна мъчно, щото знам, че са на добри места. Grinning Първата снимка, която съм им правила, още в кашона, Чомито се вижда на заден план като черно петно. Joy

# 696
  • София
А пък пловдивското бяло маценце го няма. Надявам се, че е разтопило нечие сърце, но неизвестността е гадно нещо. Тревата зад оградата е окосена и храстите са подкастрени, т.е. имало е малко по-особено присъствие, а и много шум. Освен това сред разчистеното се подвизава и бездомно куче.  Sad  Не знам кога се е появило, защото за толкова дни не го бяхме виждали. А Рижко е самичък. Днес изяде 2 порции пауч - един сутринта и един вечерта. Шкембето направо му стърчеше след 200 грама храна.  Laughing И се размърка като го погалихме след вечерята. Не ми излиза от главата.

Пънки, радвам се за задомените котенца. Кое остана?

*Black cat, Финдъс е голям сладур. Забравила съм вече какво е да имаш младо и енергично коте.

Джуличка, прекрасни са!  Heart Eyes

Теди, на Суши май ѝ е много скучно, не е само от жегата. Красавица!  Hug

# 697
Препоръчаха ми тази тема, и искам да попитам : Моята котка започна да маркира само мъжът ми.Където е спал той или седял става и препикава.Обувките също му маркира.Мен никога не е препикала.Котката е мъжка.Ако някой има съвет или идея как да се преборя нека напише.

# 698
  • София
Препоръчаха ми тази тема, и искам да попитам : Моята котка започна да маркира само мъжът ми.Където е спал той или седял става и препикава.Обувките също му маркира.Мен никога не е препикала.Котката е мъжка.Ако някой има съвет или идея как да се преборя нека напише.

Кастриран ли е? Ако не е, още преди да му стане навик го направете и ще се оправи. Ако обаче е кастриран е някаква сложна ситуация. Ще трябва мъжът ти да се сети с какво е разгневил котарака.  Laughing

# 699

Кастриран ли е? Ако не е, още преди да му стане навик го направете и ще се оправи. Ако обаче е кастриран е някаква сложна ситуация. Ще трябва мъжът ти да се сети с какво е разгневил котарака.  Laughing
Той от мъжка гледна точна не иска да го подлагаме на кастрация.Но....Винаги има едно "но"...Когато котето направи нещо нередно той я бие...Аз не мога,тя е животинка.Не че го бие брутално....Потупва го по дупето,по главата-кара му се.И се чудя дали това не е причината.котака обича да си играе с мен,само с мен.И при мен ляга и спи.Аз гледам да не му се карам много.Е....качи се на масата и като кажа "там не" Разбира ме и слиза.Докато моя направо го хваща и започват да си говорят-котарака ръмжи,моя също.

# 700
Е, това е много тъпо, какво е виновен котакът, че маркира, това си му е в природата, трябва да го кастрирате, как ще го бие, няма да има никакъв ефект освен да го намрази. Tired

# 701
  • София
Той от мъжка гледна точна не иска да го подлагаме на кастрация.

Щом му е такава позицията - да търпи да го маркират.  Wink  И котето не го прави от злоба, а си му е природа. Например мъжът ти може би е човекът, който най-често излиза навън и така ще разнесе миризмата на по-голяма територия. Или пък го чувства като конкурент. Laughing Съпругът ми никога не се е отнасял зле с котките, но и нашият Мацо го маркира както спеше в леглото.  Laughing  Моите нерви вече бяха опънати, защото преди това прах дюшека на детето и един куп одеяла, но от мъжка солидарност, той не беше съгласен с кастрацията. Обаче след случката се съгласи. След това осъзна, че сме направили добро не само за нас, но и за животинката. За втория котарак изобщо не сме се замисляли.

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 01:02 от Тaня67

# 702
Е как може тая Суша да е толкова фотогенична?!

Много са хубави бебетата  Heart Eyes Дребосъчката на Джуличка вече полягва като голяма котка. Сладуранчица!

Миленка, кастрация му е майката. Ако мъжът ти не иска, може да се състезават кой ще маркира повече територия у вас Wink

# 703
  • Пловдив
Днес си бяхме на село и видях малките котаци. Много интересно, преди седмица бяха само 4, и аз предполагах, че другите ги е изяло някакво животно, но днес и 6-те бяха на лице. Много са сладки, аз мрънкам за коте, ама не ми се получава. Котетата са уникално красиви. Почали са да щъкат напред-назад.  Като пристигнахме, тъкмо им бяха сложили да хапнат някаква наденица. Знам, че не трябва да ядат такава храна, но се учудих, че са почнали вече да се хранят сами. Пият и водичка. Само не знам, дали още се нуждаят от майка си, за да им ближе корчетата. Ако знаех, че ще се справя и сама с масажа на шкембенцето, сигурно щях да съм по настоятелна. Мъж ми не иска, казва, че и без това му е натоварено, хич не искал в ранни зори някой да му "човърка" из косата и да му ходи по лицето. По този въпрос да питам - КЪДЕ спят вашите котки? Има ли начин да се приучи коте да си спи само в стоето местенце(възглавничка, кошничка с постелка, знам ли....

# 704

Не е кастриран.Мъжка солидарност.Той съзря не маркираше,но с моя се нямаха ....кой кого не слуша и кога слуша и се почна.

Общи условия

Активация на акаунт