JAMES McAVOY и поколението на 30-годишните, които все повече харесваме

• 37 032
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Том определено ми харесва повече като по-слабичък. На клипчето с чайчето е направо страшен. Тениската е много яка.

А Джеймс има ли участия в реклами? Да си дойдем на думата все пак за титуляра на темата.  Wink
Злате, ама в истински реклами, не в благотворителни акции.
Има само две, в които е глас зад камера. На някаква авиокомпания и на телефон, май Самсунг. Като тази самолетната май е била само за радио, защото само съм я чувала в един фен сайт.

Това е самсунгската

Не знам за гаджетата на Бени.

# 241
Злате и аз така за Том. В Warrior e голям, а по време на въпросното интервю с чашката е в процес на качване още повече кг за Бейн. Хич не му ходят, ако и да е само мускули.

А преди малко попаднах на нещо за кутрето, Джой. Било някакъв инцидент от детството, май с нож и така му остава. Нещо си е прекъснал, нерв ли, връзка някаква ли, информацията е оскъдна.

Мяч, ето я рекламата:

# 242
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще дойдете вие на моето накрая. Откога ви разправям,че Том трябва да смъкне поне 15 кила, за да стане отново неустоим Laughing. На този ръст такъв обем е просто грозна гледка, като търкалящ се чайник е hahaha.

Крис, мерси   bouquet . Нещо подобно на ръката на Патън значи Simple Smile

Мацката на снимката с Къмби има убийствени сандали Heart Eyes

И последно да кажа, че току-що гледах "Транс" и не мога да разбера защо са всичките критики. Филмът е просто страхотен, но понеже мисля да хваля Бойл повечко, отколкото Джеймс, ще пиша в другите теми Simple Smile.

# 243
Злате, оттатък хвалих Дани Бойл, тук да си похвалим нашия титуляр. Много ми хареса в Транс, много. Ти ли гласува за него в анкетата?
Моята задача да избера една роля стана почти неизпълнима. Как да се спра само на една?!?

Джой, кой е критикувал филма?

# 244
Аз го препоръчах "Транс" още на другия ден след като го изгледах в препоръчителната тема, но една девойка след мен каза, че не било нищо особено и след това нямаше други коментари.

Дани Бойл е връхтъ! Няма слаб филм.

Крис, и аз не знам за коя роля да гласувам. Grinning Накрая май точно за Саймън ще гласувам, защото в този филм Джеймс изигра не само един образ, а поне 3-4.

# 245
Оп, оп. Новият трейлър на Only God Forgives.

# 246
Авъх, костюмиран Райън!  Heart Eyes Кристин е много страшна в този филм.

# 247
Кристин е смразяваща.

Като каза костюмиран Раян, да не пропусна да се възхитя и на костюмирания, спретнат Джеймс в "Транс". Много добре изглежда.

# 248
След премиерата го критикуваха много, Крис, критици и т.н. Иначе във форума май само на Златето отзива съм засичала Simple Smile.

# 249
  • в сърцето на един мъж...
Оф, гледам сега трейлъра и му се чудя - да го гледам ли или да не го гледам Crossing Arms

# 250
Кой, Гея, "Господа" ли? Рискувай, ама аз знам, че няма да ти хареса.

# 251
  • в сърцето на един мъж...
Като изхождам от опита си с Драйвър, по-вероятното е да не ми Embarassed А го дават тук на фестивала и му се чудя от две седмици Confused

# 252
Я да пусна частта с нашите момчета и тук, както са си с линковете, че да не разпъвам чаршаф със снимки Laughing
Джеймс Франко- 1 2 3 4 5
Том Харди- 1 2 3 4 5
Майкъл Фасбендер- 1 2 3 4 5
Джоузеф Гордън-Левит- 1 2 3 4 5

И няколко особено добри колажа с цитати от интервюта на Том, които открих в една фен-груап във фейсбук Crazy

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 19:20 от joy_r

# 253
Много ми харесва Том на тази снимка.  Heart Eyes

От мен един хубав Джеймс, че не съм се отчитала скоро с негови снимки.

# 254
  • в морето до колене
Ох, тия сини очи бееее  Heart Eyes  Blush  Heart Eyes  Blush

Общи условия

Активация на акаунт