Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 102~

• 30 528
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • У Диспансера ...♥♥♥
То в психиатрията е така,без причина ти е весело Mr. Green Ренка ме разби направо,Шефа вика Joy Joy Аз Петрова ни отсрамих,защото се обърнах във всички възможни времена,включително и то  Mr. Green

# 571
  • София
Киарче,и Халилудко имаше водеща роля в сериала  Heart Eyes  шефа шефа е резачка има свойта тлъста пачка  Mr. Green

Е уби мЪ  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

-----> ти си мой грех  Heart Eyes Heart Eyes Crazy

# 572
Наде smile3534

Скрит текст:

Скръндза такава, Фериха  ми направи подобна на нейната торта, която занесе на Емко за РД и няма да ти дам.
Добре деееее, хайде да си я разделим всички по сестрински.
Скрит текст:
Лека на лягащите, лека и от мен.
Hug Hug Hug  bouquet Лека Hug

Дзверче ша чакаме скъпа  Laughing не бързаме за никъде Hug

И пак ще викаме нерде 39 еп newsm18 newsm18 newsm18

Съншайн newsm19

# 573
  • София
То в психиатрията е така,без причина ти е весело Mr. Green Ренка ме разби направо,Шефа вика Joy Joy Аз Петрова ни отсрамих,защото се обърнах във всички възможни времена,включително и то  Mr. Green

Нали  Joy Joy Joy Да не си правиме компания с Джансуто скоро скоро  Joy Joy Joy /леле кви глупости почнах да пиша  ooooh! Embarassed Embarassed/

# 574
  • Още у мъглата ...
Петровче Hug
Ти си специалистка по изисканите софри и дълбоки резерви, щом имам похвала от теб, ехеее - това е музика за мойте уши newsm44

Ха, музика ли казах, оппааа newsm18

Скрит текст:

Лелееее, всички търсят пръстена Joy

# 575
Ау, мерси много за почерпките, аз и хапвам и пийвам, и танцувам,
ама Киво въобще не е за изпускане, чакаме Чаги да се появи, а може би е литнал до ЛА
да нагледа кви ги върши Хазалчето
Момичета, чок гьозел е компанията   bouquet

# 576
  • София
Ренка като ги гледам тия тричките как си танцуват в главата ми автоматично запоичва да се пее: папапапапапапа папаап папапапап па па па

Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 577

Ай, Надутата, акъла ми изкара  Joy

Гле'ъм некъв шеф се обръща фамилиарно към мен, аууууу. Добре, че ти е готиното афче. Всеки път като го видя и ми се затанцува.

И кой ще се надува сега  newsm78

Шефффеееее, поздрав специално за теб

Скрит текст:

Нема са плашиш Twisted Evil newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 578
Джансуто е за нашата компания тъй като е луда по Емир а ние по Чаги и вижте каква комбина станаха. Joy

# 579
  • София
Машала бе Габии  newsm44 newsm68 newsm68 Drunk Drunk Drunk

Галя малиии взривоопасна  Mr. Green Mr. Green  Joy

# 580
Момичета, лягам. Лека и мека. И не се впрягайте, простачки или не, Чаги едва ли ще ви разбира каквото и да му говорите.  Wink

# 581
ХАХАХА, КАЗАХ ЛИ ВИ ЧЕ ДЪЛГО ЩЕ СЪМ ТЕМА НА РАЗГОВОРИТЕ ВИ!? ВЪРТИТЕ СУЧИТЕ, ВСЕ ЗА МЕН ПИШЕТЕ, ДОРИ И ПОД ФОРМАТА НА НЕДОДЯЛАН САРКАЗЪМ. И ДА ВНЕСА МАЛКО СВЕТЛИНКА, ДА ОТДАВНА ВИ ЧЕТА, В НАЧАЛОТО С ИНТЕРЕС, КОЙТО ПОСТЕПЕННО УГАСНА, ДОКАТО ПОЧНА И ДА ДРАЗНИ,И НЕ Е НУЖНО ДА ИМА ПРОФИЛ ИЛИ НИК ЧОВЕК, ЗА ДА ВЛИЗА ТУК. И НЯМАХ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ НАМЕСВАМ И ДА ДОСАЖДАМ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДОКАТО НЕ ПРОЧЕТОХ ПОСТА НА ГОСПОЖА НАДУФКА С ГОЛЕМИТЕ РОЗОВИ БУКВИ, ОТ КОЙТО ЛЪХАШЕ ВИСОКОМЕРИЕ, САМОЧУВСТВИЕ, НАДМЕННОСТ,БЕЗРАЗЛИЧИЕ КЪМ ВСИЧКИ КОИТО ВИ СЕ КЛАНЯТ И МОЛЯТ ЗА ПРЕВОДИ. ФОРУМА Е ЗАПРИЛИЧАЛ НА ЦЪРКВА С ХИЛЯДИТЕ БЛАГОДАРНОСТИ И МОЛБИ

# 582

Ха, музика ли казах, оппааа newsm18

Скрит текст:

Джинги ринги newsm68

# 583
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Имам едно въпросче?

Скрит текст:
Има ли някои от Русе тук? Във форума?

# 584
  • София
Лека Киара  Hug Hug аа изобще не сме се впрегнали  Mr. Green