Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 102~

• 30 517
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Джансуто е за нашата компания тъй като е луда по Емир а ние по Чаги и вижте каква комбина станаха. Joy

А някои и по Емир, и по Чаги Embarassed Joy Joy
Е това вече си е Джансулил ooooh!

Е тая порода вече е страшна работа ooooh! ooooh! Joy Joy
Joy

# 601
  • София
вижте кого срещнах преди малко hahaha
Аааа Сахерлита ко ми хванала та либофта Crossing Arms я гид ма fight

Опааа Шефче взимай спешни мерки, че Сехерлита не си играе  Mr. Green Joy Joy Joy

# 602
  • У Диспансера ...♥♥♥
Халката,мъри майко  Heart Eyes Heart Eyes

Кой каза бели гащи  Heart Eyes

# 603
  • Sofia
Абе не стига,че едвам местя страничките,ами и на половината и дрешките не виждам.Само при мен ли е така newsm78

# 604
Надето90, разбирам, че цитатът, който постна Зверчето е твой.

Обикновено, когато човек получава нещо безвъзмездно благодари за жеста. Дали ни четеш или не си е твоя работа, дали разбираш турски или си е твой проблем, а дали тонът на когото и да било в тази тема ти се струва обиден изобщо не ме интересува. За да изискваш нещо трябва да си дала насрещна престация, а когато не си го направила чакаш "благоволението" на тези, които ти го дават и търпиш "високомерният" им тон.

Само да уточня, ти не си тема на разговорите ни, а на подигравките ни, защото си типичният пример за простак с липса на обноски. "Евтиният" ни сарказъм е насочен към огромната ти наглост и безочливост, но точно защото ги притежаваш не би могла да го разбереш.

Пожелавам ти приятна вечер и още много минути на очакване във форума. И като виждам нивото на правописа и изразяването ти, бъди щастлива, че поне знаеш как да публикуваш във форум, където високомерни простакеси, говорещи турски, английски и редящи субтитри полагат усилия такива като теб да гледат сериали, защото е очевидно, че никога няма да прочетат книга.

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 23:30 от k_kiara3

# 605
  • Pleven, Bulgaria
http://www.youtube.com/watch?v=XYzo449UATw

Рени....опс,Шефее  и аз много я харесвам тази песен,откакто съм тук преоткрих и Михалис

# 606
  • София
Значиии кой бара Ча ще има

камион ме блъснаааа, трактора ме газиии  Twisted Evil Twisted Evil  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 607
  • Още у мъглата ...
И ловец съм, и рибар съм

smile3533

Ох, пропуснах музикалния фон
Скрит текст:

# 608
Абе не стига,че едвам местя страничките,ами и на половината и дрешките не виждам.Само при мен ли е така newsm78
Аз ти ги виждам и нямам проблем Rolling Eyes

Ганушка Hug влъхите ми го натресоха тоз да го наречем певец Mr. Green

# 609
  • Pleven, Bulgaria

rotfImbo rotfImbo rotfImbo За него съм готова и самолет да ме блъсне  Joy Joy

# 610
# 611
  • София

опааааа на море до дупкааа чакарака  Joy Joy Joy Joy Joy Joy  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 612

newsm68 newsm44 newsm68

# 613
Добра вечер или добра нощ от мен!
Някой явно е разбунил страстите яко...ще споделите  Praynig
Гледам нов член...Шефффааа и то много активен  newsm78 Мисля си к'во става  #Crazy Ама след малко видях ника и разбрах,че това си е баш надурия ни ШЕФ  tooth tooth tooth Драго ми е да се запознаем,Шефффеее... Stuck Out Tongue Winking Eye
А и някой е ядосал Г'ца Професор Киарчето  newsm78 newsm78 Няма да я тормозите,защото ще пострадате  #2gunfire hahaha #2gunfire hahaha
Какво ново?Кой си позволява да ни тормози и то в нашия уютен дом,граден с толкова любов !?!
Клоди, виж какво забърсах в движение,прибирайки се от тръстиката...за новия ти имидж  Joy

Скрит текст:

И една китка,поднесена от невероятен кавалер

# 614
  • София
Скрит текст:

rotfImbo rotfImbo rotfImbo За него съм готова и самолет да ме блъсне  Joy Joy

Скрит текст:
[/quote]

Ще го уредиме, нема се плашиш  Mr. Green Twisted Evil  Mr. Green Mr. Green  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт